DU FÅR INTE GÖRA OM MITT NAMN, OCH BÖRJA KALLA MIG FÖR DIN

Tisdag. Seg och tråkig dag som alla andra, ungefär. Jag har egentligen inte alls tid med detta, men jag gör det ändå.. för det som väntar efter är ca 15 st spanska meningar som ska sitta tills imorgon. Därför tänker jag sega mig igenom dethär inlägget så jag slipper plugga :) Slutade halv två idag, skönt. var ute med Tzatziki och Findusen ett tag då. Sen nu har jag precis varit hos linda en sväng. Juste, efter många om och men så klickade jag och pappa hem ett 35mm f/1,8G igårkväll (: Får hoppas på att allt går vägen så att jag får hem det utan problemas! Nej nu måste jag verkligen plugga, puss.





/ Fanny

TÄVLING

Heeeeeej, jag tänkte bara berätta att jag är med och tävlar om en personlig almanacka  hos bea , man kan fixa den med sina egna bilder.. var med och tävla ni också :) uppdaterar senare igen vi hööööööörs :)



/ sara


TRÖTT

Jaaaaa ohja jag är helt dö slut efter träningen även fast den inte va speciellt jobbig men
kände verkligen att jag behövt stretcha vaderna mer efter matchen, men jajaj jag får ju skylla mig själv ;)
nu ska jag ta och kika igenom fysikläxan sen ska jag soooova, gud så skönt! så godnatt! :)



skit rooolig och misslyckad bild , men imorrn kanske jag visar nån bild sen matchen som adde tog!

/ sara


OVER THE RAINBOW

Snabba puckar nu! Dagen har varit som vanligt, efter skolan gick jag hem och fixa lite bilder. Linda kom och skulle ha liet utskrivet ochsådär. Senare gick jag ner till mormor med Tzatziki så att han och Trixi fick busa lite,sen hem och duscha. Och nu ska jag gå och titta på kvalster som redan hållt på en halvtimme! :) natti. En skit ful och slarvigt redigerad bild har ni här.



/ Fanny


JAG ÄR VÄLDIGT DÅLIG PÅ ATT UPPDATERA

exaaakt, jag suger på att blogga tyvär men men.. ;) jag tänkte bara berätta om vad jag gjort idag och de är väll att vi har varit till tierp och spelat match.. Och de blev vinst med 1-0 :) fast vi va ju inte precis bra men endå de blev ju 3 poäng! och de ska vi vara glada för :) men hörrni vi hörrrrs! 



jeeenny har fotat bilden! :)
/ sara


PORTRÄTT; BIANCA

Godmorgon. Pallade inte blogga igårkväll, var så trött. Men jag kom iallafall hem vid 12, innan dess hade jag varit hos marcus och tittat på "bröllopsfotografen" med lite trevligt folk! Lika kallt var det igår också, hade 4 tröjor + jacka men frös ändå :o aja. Idag ska jag väl packa lite och sådär, ska till pappa ikv. Ska fota träningsbilder åt mamma också, jag hoppas hon har glömt det för jag har verkligen inte lust. Här har ni en bild på kusin vitamin :-)





/ Fanny

PORTRÄTT; SARA

/ Fanny


KYLIGT LÄGE

En snabbis nu. Jag är trött som en gås och ska sova. Men idag har jag iaf varit med mina trevliga tjejor. Mot kvällningen blir vi tyvärr bara tre, men vi hade skoj ändå. Mamma sminka sara, så jag hon och jenny var ut på en fotorunda :) Lite smakprov från den på bilden nedan! Sen har vi varit ute med killarna resten av kvällen, skapligt kallt. Termometern visar just nu 7 grader, utomhus förstås. Jag har tilloch med haft vantar på mig :o Men vi hade roligt ändå ska jag be att få tala om, det finns inga gränser när Jenny är i farten :-D Men nu ska jag sova, mer bilder på sara kommer upp tomorrow, natti.



/ Fanny

DO YOU PLAY ME LIKE A GAME?

Goddag herr regnväder! :) Tråkigt äre, men det ska väl vara sånthär väder på hösten har jag hört? Jag satt nyss och gjorde engelska läxan, men det sög rätt hårt så jag tror jag struntar i den nu. Ska väl gå och göra någon av alla andra tusentals läxor som måste göras nu istället! Imorgon är det äntligen fredag och helg,toppen sörru :) Här har ni lite regnbilder från min fotorunda hos mormor här om dagen. Den var verkligen behövlig för mer bild-pank unge än mig får man ju leta länge efter!





/ Fanny

REGN, REGN OCH REGN

Jaa de regnar och de har gjort de nu dom senaste dagarna lite till och från, igår så va ja ute och red med sara en sväng och de va väldigt längesen sist men kul vare :) och idag då, så somnade jag när jag kom hem och sen har jag inte gjort mkt annat än setat här och kikat på vad vi har i läxa, men jag tror jag ska ut och springa en sväng nu om jag orkar vill säga.. jag har faktiskt träningsvärk sen igår!



/ sara


MINI-VÅLA

Varmt var dagens ord, eller stundes ord kanske. Dagen har mest varit kall och ruggig! Regnat en massa, men annars har väl humöret varit på topp för det mesta. Staden var sig lik och vi hade otröligt ruligt (y. Nu ska jag snart kila iväg på bio med ida, "bröderna Karlsson" heter den om jag inte minns fel? ;) Sen blir det garanterat sängen, har varit trött som en kossa hela dagen. Nej, skeppochhojj. Här har ni en omgjord bild på lilla våla, jag är som vanligt inte så bra på såntdär med ps, men det ska se ut som ett dockhus? om man tittar riktigt noga och länge så gör det faktiskt det , skit samma. PUSSSS.



/ Fanny

FÖRE OCH EFTER

REEEEEEEEEEGGGGGGGGGNNNNNNNN. Hatar't. Men ska snart till mormor och äta tårta eftersom hon fyller 60 idag, så får hoppas på att humöret bättrar sig lite dådå :) Skolan var som vanligt, och imorgon är det lagdag i uppsala. Blir kvar i stan och käkar donken med älsklingarna efter, sen på kvällen blir det bio.. eftersom det inte vart något med det i söndags! Kan vara en dag att se fram emot, eller vad säger ni? Jaja, Grattis till mormor iallafall! (-:
Här har ni en "före ps & efter ps" bild i form av en animering på Ella, jag är tyvärr inte så bra på att göra sådanna men jag tyker jag lyckades skapligt iaf.



/ Fanny

IBLAND ÄR DET BARA FÖR MYCKET FÖR MIG

Ibland är det bara ett fel.

Jobbig men ändå snabb dag. Har inte så mycket att säga.. skolan var som vanligt. Efter den så var jag och ida hurtiga och var ute och sprang. Det gick ju sådär, jag har bevisat för mig själv ännu en gång att jag har kondition noll. Sen när vi duschat och sånt skit så gick vi ut en sväng. Det var ju skapligt dött som vanligt. Sen nyss tittade jag på "kvalster" , en superbra gammal klassiker :-D Men nu ska jag hoppa isäng, har ifs sovmorgon imårn, men ändå :) Bildbrist har jag också men ni får nån gammal vårbild, men aja natti.



/ Fanny

STÄDAT

Idag var jag och catrin ute i östa och tog troligtvis årets sista dopp i dalälven :) har varit duktigt att städa också, dammat damsugit och torkat golvet.. de ni! :) och nu får ni två JÄTTE intressanta bilder på mitt rum före och efter.

/ sara


BIRD IN BLACK AND WHITE

Söndag, alltså skola imorgon.. suck. Men det är bara att bita ihop, det är väl snart höstlov? :-D . Gårdagen spänderades trotts allt med killarna, och ida förstås. Vi var ute ett tag.. vid tio gick vi hem hit och tittade på film! Fast killarna var nog mer intresserad av Tzatziki, thihiiiiiii. Aja, dom drog väl strax efter tolv och så gick jag och la mig. Förstår inte hur jag kan vara så trött hela tiden, sjukt. Idag ska jag nog ta mig till svingbolsta och skriva ut dom sista bröllopsbilderna till johan och linda. Sen ikväll kanske det blir bio, det beror på när idusen kommer hem. Jaja, ha det bäst så länge!



/ Fanny

BLUE NAILS

Haallå, snacka om slö dag idag alltså jag har inte gjort annat än kollat på one tree hill i typ 4 timmar? målade ganska nyligen naglarna de va ett tag sen dom fick vara blå så de fick bli de nu ;) men har inga planer för morgondagen så jag ska väll ta och städa rummet dårå hade jag tänkt, men nu ska jag draaa vi hörs!



/ sara


VIN - RÖTT

Godmorgon people! Äntligen helg, skönt utav bara satan :) Som ni kanske sett så gästbloggade ida igår, trevligt. Senare på kvällen käkade vi massor av chips och dipp, mummmmmma. HAHAh, vi tittade på "Jönssonligan" också, så grymt bra. Sen gick vi ut och tänkte gå bort alla chips, men först träffa vi på Oliver, stog och prata med han ett tag. Sen träffade vi på dom andra boysen. Kvällen tillbringades alltså med dom, det var trevligt! Var hemma vid halv tolv kanske, då blev det sängen. Idag vet jag inte nånting, fast jag och HörmanBörman bestämmde att vi alla skulle ha movienight tonight, bara nån muppala kan hyra film, men det ska vi nog kunna ordna :) Nu ska jag hoppa in i duschen, chaioo. En tråkig bild!



/ Fanny

VVVINST!

Hallå de blir nog inte så mkt bloggning för min del dom här första skoldagarna för jag är så himla trött om dagarna så jag somnar nästan direkt när jag kommer hem hehe.. men de blir nog bättre sen hoppas jag :)
Idag har vi iallafall haft bortamatch mot hagby och de gick ju kanonbra för de blev vinst med hela 8-1 för oss :D
men nu ska jag ta och lägga mig för annars äre risk att jag somnar här framför datan..

gamla bilder men de struntar jag i just nu ;)



/ sara


GÄSTBLOGGNING AV IDUSEN.

HEJSAN HOPPAN.

ida heter jag, och råkar vara väldigt nära vän med fandolino. hiho
och detta hade jag tänkt skulle bli en gästbloggning då.

ja. just förtillfället står fanny och schteker lite foodius hon hade tänkt käka,
och jag sitter och tigger lite granna.. för ovanlighetens skull. men hur ska man annars komma någon vart här i livet?!

för övrigt så tycker jag att fannys katt semlan är dum i huvet, och lite smått störd.
hon står alldeles preis bredvid mig nu och morrar åt sveriges sötaste katt som inte gjort henne nånting alls. fy, dum katt!!

mjaaaaaa. annars då? jodå............
ikväll ska jag och fanny käka chirre. smuttans värre. och nu vet ni det också. ännu smuttigare!

när ni endå håller på att läsa er igenom detta inlägg,
tycker jag ni kan pallra er in på min egna blogg och glutta... http:/iholward.blogg.se/
det är ingen ffoto-blogg, så förvänta er inte mucho med bildolitosar.

nej, nu ska kika in face, och senare bär det av hem till moi för jag ska tjocka i mig mat.
ha en trevlig kväll alla bloggers, resten jag tänkte skriva tyckte fanny var för dumt tyvär :( haha.
aja, PUSSSSSSSSSSHEEEY :-)



jag var tvungen att lägga upp en bild också sa bruden bredvid.... så jag sattsade på denna.
och den är ett år gammal, så ni veeeeeeeet.

/////////   I D A A A A   :-D

CAUSE WHEN THE CHILDREN SING, THEN THE NEW WORLD BEGINS

Ännu en avklarad dag avklarad. Snart helg, haha! Det har regnat här hela dagen, det är inte roligt. Har suttit inne och inte gjort nånting hela dagen, internet har dessutom inte funkat heller.. vilket har gjort mig väldigt lack! Men jag har suttit och tänkt lite på hur jag vill ha mitt nya rum, och jag känner på mig att det kommer bli grymt :) Det värsta är att folket i denna family är segast i sverige. Ajaaaaaa, nu ska jag nog ta en kvällsmacka. Har sovmorgon imorgon så behöver inte sova än.. men just nu har jag inget att göra så jag tror nästan jag ska hoppa isäng ändå ;) godnatt.



/ Fanny


FÖRSTA SKOLDAGEN

Jaa nu var första skoldagen avklarad och den gick hur seeeegt som helst...
har inte orkat bloggat haft lite annat för mig bland annat ingbofestivalen i lördags och sen
städning i ingbo och match som vi vann med 5-2 på söndagen :)
och igår så gjorde jag typ ingenting kollade på one tree hill och tränade,
ojuste jag skrev ut lite bilder också som ska upp på väggen nån gång i livet.

Tråkigbild på bilderna jag skrev ut! ;)



/ sara


GIVE ME

Wiho, en dag mindre till höstlov! suck. Ja, då var man igång igen då.. dagen gick bra för det mesta. Shemat var sådär, men helt okej. Två sovmornar och lite så, å det var ju inte helt fel :) Jag ska nog klara av dethär året med, hoppas jag. Aja, slutade iaf halv två. Ida följde med mig hem,sen gick vi till henne men sen gick jag hem igen för hon skulle rida med malino. Sen dess har jag suttit här och haft allmänt tråkigt. Hungrig är jag också, mamma är så seg. Jag sitter och funderar på om jag ska införskaffa mig ett nytt objektiv.. jag kommer bli pank, men det kan lugnt va värt det! Är det någon av er läsare som har ett sånthär objektiv som på bilden? och isf, hur tkr ni det fungerar? :)



/ Fanny


TVÅ NÄTTER OCH EN DAG

Två nätter och en dag kvar på sommarlovet 2010. Sjukt fort tiden går, äcklitgt. Imorgon ska jag gå upp klockan 7 :s, kommer inte ens ihåg när jag gjorde det senast? Men jag är tvungen, annars kommer jag aldrig isäng imorgon. Sen är det bara att börja räkna ner till höstlovet, men det går nog fort.. hoppas jag! Morgondagen ska jag iallafall göra till en grym dag, vare sig folket vill eller inte. Får se vad jag hittar på, det återstår att se. Men nu ska jag nörda oth, godnatt. En familjebild som ida tagit, i karlstad om jag inte missminner mig :)



/ Fanny


LIFE IS SHORT

Oth i mitt <3, Lånade säsong 5 av tvillingarna, åh jesus vad bra det är. Har inte tittat på så lång tid så jag har hunnit glömt, det ska jag aldrig göra om! Tittade på en skiva nu imorse, bara väntar tills jag ska titta på nästa :D Fast just nu har jag inte tid, för nu ska jag hoppa in i duschen, känner mig som en lök. Det är 30 grader ute, och här inne känns det som. Aja, kvällen ska spänderas med mina muntergökar till killkompisar. Och sen får jag ju inte glömma mandolin :) Vickan kanske oxå kmr , vem vet. Nej.... duschen nästa -> . Några tråkiga bilder på nå hjortar eller något liknande från karlstad ;)







/ Fanny


RUBRIK?

på förmiddagen idag så var jag med mamma och adde en sväng in till sala eftersom jag inte hade nått annat vättigt för mig och sen va jag hem till jennifer och hämtade one tree hill säsong 6, men nu ska jag nog gå dit igen. imorrn blire ingbo också och på söndag morgon så ska man städa där ute kuuuuuul, verkligen. men laget får ju pengar iallfall, senare på kvällen blire match mot bälinge men nej vi hörrrs!

Har seriöst bildbrist för tillfället!



/ sara


LINDA & JOHAN , DEL 6 - FESTEN

Har precis gått en långpromenad med Linda, och då menar jag verkligen lång! Vi gick till Gäddviken och vände, duktigt av oss. Bianca tyckte dock inte om det så värst så mormor fick komma och hämta henne. Nu ska jag hoppa in i en ISKALL dusch, senare kommer somsagt tvillingarna :) Här har ni sista "Linda&Johan" inlägget.









/ Fanny


DRY YOUR CRYING EYES

Kom precis hem från ida, vi har tittat på Eva&Adam hela dagen typius.  Så grymt bra den är, fast vi har ett avsnitt kvar! Vi får ta de imorgon innan tvillingarna kommer eller något :) Trevligt att dom sötnosarna kommer, det va a very long time sen. Nu ska jag hoppa i säng, skulle nämligen på långpromenad med linda imorgon, men jag vette tusan om hon ändrat sig? aja, godernatt iaf! Här har ni ännu en bild på mig som jag satt och pyssla med idag, har tyvärr inte så mkt annat att bjuda på för tillfället.



/ Fanny


LINDA & JOHAN , DEL 5 - FESTEN

Tänkte lägga ut lite festbilder också, så ni slipper se bara bröllopsbilder :) Eller ni kommer inte få se några fler, för jag har inga fler intressanta, men det kommer bli 2 st "fest" inlägg! Och här har ni det första.. å nu ska jag kila till idaaaa. Puss.









/ Fanny


PORTRÄTT FANNY #2

fy vilken slö dag idag alltså.. jag har kollat på one tree hill typ hela dagen men de är ju nå sjukkt bra :)
och nu äre inte långt kvar till skolan börjar.. fyyy jag vill inte ens tänka på de men nu äre bara ett år kvar i våla..
iallafall så har jag redigerat några fler bilder på fina Fanny så de kommer några stycken nu.




/ sara


LINDA & JOHAN , DEL 4







/ Fanny


SOTNING

Äntligen funkar vårat internet, det gjorde inte de gjode inte de på hela kvällen igår. Fast det slutar funka hela tiden nu med så jag får snabba mig! Som ni ser så har ju sara lagt ut bilder på mig igår, jag tänkte också lägga ut några. Sara har knäppt alla foton, både med min kamera och med hennes. Dom bilderna jag lägger ut är knäppta med min och dom hon lägger ut med hennes.. vilket ni kanske förstog. Jag satt och pyssla lite med dom igårkväll, eftersom intrenet ändå inte fungerade. Här har ni dom iallafall :)







/ Fanny


PORTRÄTT FANNY #1

Idag har jag inte gjort mkt annat än att varit till våla, eftersom fannys mamma går nån smink-utbildning? ¨
tror jag de är iallafall, så skulle hon prova på fanny och efter de så fota jag henne som ni ser på bilderna här nedanför,
har inte mkt mer att skriva jag ska nog ta och lägga mig åh kollapå one tree hill nu så vi hörrrs!



inte speciellt fin bakgrund menmen.. fler bilder blire imorrn! :)

/ sara


LINDA & JOHAN , DEL 3

Ännu en ny dag, skola om exakt en vecka. Vid fem kommer Sara hit, tills dess vet jag inte vad jag ska göra! Det återstår att se, här har ni iaf ännu en del från lördagens bröllop :)









/ Fanny


VATTENDROPPAR

Ja som sagt så har jag varit till valbo idag men jag var och är tyvär pank så de blev inget köpt..
bytte bara mina jeans till en storlek större i längden, vi kom hem ganska tidigt och jag har väll inte gjort så mkt annat än att träna..
nej nu ska jag kika lite på vad de finns för kul på tv, vi hörrrrrs! :)



/ sara


CONVERSE

Jobbigt läge, bara en veckas sommarlov kvar. Jag åt nyss frulle.. eller nyss, det är väl ett tag sedan. Ska snart städa annars blir mamma inte glad,huhu.Sen ska jag leka med ida :) byeeeeee





/ Fanny


LINDA & JOHAN, DEL 2

Kom nyss hem från Linda&Johan, har skrivit ut massor med foton. Pappret tog tyvärr slut så får fortsätta när jag införskaffat mig nytt! :) Nu ska jag sätta mig och läsa nån tidning som jag aldrig har tid att läsa, så ska passa på nu! Sen ska jag nog faktiskt hoppa i säng, helgen har tagit kol på mig. Här får ni del 2 av bröllopsbildena, ni kan räkna med en hel del delar till (y.







/ Fanny


GÖTEBORG

I'm back! japp jag har varit hemma från göteborg sen i torsdagskväll..
i måndags så åkte vi med tåget från uppsala klockan 07.40 och var framme runt ett tiden då så kika vi runt i lite affärer sen så gick vi och fikade med addes kompis som bor i göteborg, sen resten av dagen så var vi till hotellet och checka in sen så åkte vi in till stan ock käka och kolla runt och sen tillbaks till hotellrummet och tog de lugnt jag va helt slut kan jag ju tala om.. sen på onsdagen så tillbringa vi typ hela dagen på liseberg.. och torsdagen så checkade vi  ut och åkte till nordstan och kolla runt tills klockan 17 då tåget gick hem.. lite kortfattat av våra 3dagar i göteborg men nu ska jag städa så vi hörrrrs, imorn blire valbo sen träning gryyyymt vi hörs! :)

Göteborgshjulet!





/ sara


LINDA & JOHAN , DEL 1





/ Fanny


GÅRDAGENS KVÄLLS-OUTFIT!

Shit vilken dag det blev! I mina tankar såg det ut såhär när jag satt mig i johan och lindas bil kl halv två igår: Gud va kul, nu ska jag åka och fota dop och bli gudmor :D  Så sätter jag mig i billen och så säger linda: Vi kanske ska berätta nu, vi ska gifta oss! Ja, så jag blev bröllopsfotograf igår, sjukt nice. Bra med lite träning också eftersom jag ska fota ett annat bröllop i september, vilket jag glömt sagt till er läsare. Efter bröllopet åkte vi ner till svingbolsta och fotade, bröllops bilderna kommer när jag har redigerat klart dom osv. Iallfall så blev det fest efter allt ståhej i kyrkan, trevligt. Jag åt som en ko också, mycket gott var det. Vid 11 gick jag,mamma och  morfar upp till vallen. Haha, morfar vettu (y. Träffade på ida och felix där uppe, så hade en mycket trevlig kväll med dom. Monika och Bertil skjussa hem mig och mor i regnvädret vid två kanske, då blev det sängen. Ja, så var det med de! Nu ska jag redigera bilder. Puss.



/ Fanny


YOUR OUT THERE, AND I'M STILL HERE

Igår hade datan problem, men jag tillbringade iallafall dagen med ida! Idag har jag noll koll på vad som händer, om jag inte minns fel så skulle amanda komma? ;) aja, det visar sig. Vi skulle egentligen till Ikea idag, men det blev ändrade planer. Just nu sitter jag med Tzatziki brevid mig, han sover nu igen. Han fick maskmedel för ett tag sen, det gillades inte ska jag säga! hahah. Imorgon är det fotogtaferings dags, på vad får ni se latero. Sen ska vi fira johan imorn med, men kvällen ska nog spenderas med ida eller liknande. Ajaaaaaaaa, hörs hej.



/ Fanny


TZATZIKI

JAG HATAR DATORER!!!!!!!!! GODNATT.
Några söta bilder på min Tzatziki, nedanför!





/ Fanny


TREDJE GÅNGEN GILLT

Tredje inlägget idag, ifs är klockan över tolv.. men det är samma dag enligt mig! :) Jag har grymt tråkigt och kan inte sova, så jag skriver om dagens dramatiska händelser (om det nu ändå vore så väl). Ida kom iallafall hem till slut, tur för henne det. Jag kila över dit vid halv nio kanske, vi var till fribban och fyllde på min mobil. Mina gratis sms hade nämligen tagit slut, å då blir det ett jäkla liv på folk så det lärde åtgärdas. Sen gick vi en sväng, skönt. Gick väl hem dit igen strax efter nio, poppade popcorn och slog på "solstorm". Han titta i ca en minut, sen ringde de för fulla muggar i mobilen. Satt och babbla med galna golfare i typ en halvtimme innan vi fortsatte med filmen, som var bra.. men lite seg och konstig! Var hemma strax efter elva, och nu ska jag väl försöka sova lite. Vilket inte kommer gå för det är bastu här inne! Ajaaaaaaaa, imorgon ska jag ut och gå med Embla mitt på dagen har jag lova, snällt av mig va? :D hihi. Nej, sängen (som jag redan ligger i) väntar, bye. En bild på Lindas fina kopp.



/ Fanny


GRATTIS MORBROR! :)

Idag fyller min morbror Johan år, men jag kommer inte riktigt ihåg hur mycket så det är bäst jag inte skriver det. Huvudsaken var ju att jag kom ihåg att han fyllde, inte sant? :) Hihiiiiiii. Aja, ett stort grattis till honnom iallafall! :) Nu ska jag fortsätta vänta på att ida ska komma hem från Västerås, vilket jag gjort hela dagen. Menmen.. puss.



/ Fanny


BEACUSE I LIKE THE WAY IT HURTS

I can't tell you what it really is
I can only tell you what it feels like



/ Fanny


LINDAS VÄXTHUS







/ Fanny


SMÅBARNSGLÄDJE

Den här söta tjejen smygfotade jag lite i Karlstad, hon var super gullig! :) Jag hade totalt glömt bort dom här bilderna, men jag tycker dom är mysiga så jag bjuder på dom idag!





/ Fanny


NY HEADER

Tjaa. Äre tråkigt väder eller äre? fyfasiken! Men jag måste ju ändå vara hemma med min lillmisse så :) Han busar just nu ihjäl sig tror jag, selma är deremot inte på sitt gladaste humör, huhuu! Men hon vänjer sig väl får vi hoppas. Inatt satt jag och gjorde en ny header, inte den bästa.. men det behövdes förnying. Hoppas ni gillar den! puss.



/ Fanny


ÄNTLIGEN

Vet ni vad? :D Jag har tagit hem min nya misse Tzatziki idag, jag sitter just nu med honom i knät. Han sover som en stock och är super söt..och tjock. Sara åkte här ifrån för inte alls så länge sen, hon sleepade nämligen över här inatt :) Och som sagt så har vi vart och hämtat katten idag, mer har vi inte hunnit med riktigt. Har tyvärr ingen bild på han på denhär datan så ni får en blomma ist :) Nu ska jag gosa, puss!



/ Fanny


RSS 2.0