NÅYRS OUTFIT

Gokväll! Sitter här och funderar på om jag ska måla naglarna lite innan Rosie,Anders,August och lilla Elsa kommer.. och så fårt det nog bli :) Här nedanför ser ni även vad jag har på mig just nu, ni får gärna undvika fettkvalkarna man hittar lite här och var, mja. Nej, naglarna ska målas! Ha en grym kväll allihopa, för det ska iaf jag ha :) GOTT NYTT ÅR!!!



/ Fanny

JENNY NORDQIVST ♥



/ Fanny

HOCKEY

Har varit ner till skolgården tidigare idag och fotat när adde och massa andra spelade hockey och nu hade jag tänkt ta en dusch, fixa mig och allt sånt tills ikväll men vi får se om de blir nått mer inlägg idag.. Annars så får ni ha ett riktigt bra slut på det här året och en kanon början på nästa, hare bäst! :)


/ sara


INGEN LJUGER SÅ DÅLIGT SOM DU

Burrrrr, sitter här och tittar på lite oth just nu. Tänkte jag skulle tina upp lite innan jag hoppar in i duschen. Har somsagt varit i lapphällarna med mina kära vänner idag.. och kul som bara den hade vi! Ganska blött och kallt, men det har jag ju aldrig dött av förr liksom :) Nu ikväll blir det hockey för hela slanten, sen får vi se vad som händer. Och imorgon är det ju Nyårsafton också, vilket jag hoppas kommer bli grejtoo. Först käk med the famiy Lidèn, sen tjejerna! Får se vad som hittas på då, det återstår att se. Nej, nu ska jag titta klart på avsnittet, sen duscha! Hörs maybe ikväll eller imårrn. Puss.

En blir från här om dagen, hahahha.. jag och jenny i ett nötskal!



/ Fanny

IN YOUR HEAD, IN YOUR HEAD, ZOMBIE,ZOMBIE

Tjoho! Kom precis hem från Android,eller nyss.. detär väl en halvtimme sen. Har suttit och tittat på när killarna kört zombie. Jag och Jenny körde också, hahahah, det gick åt helvete :) Aja, nog om zombier, som jenny säger. Jag och hon var ju till Julia och klippte och färga jennans hår i morse, det blev mycket fint. Efter det sminakde mamma henne, vilket ni kanske får se bilder på nån gång. Sen kom svanis, å vi fixa hennes header å lite så. Sen begav vi oss till Jenny, och efter mycket skratt traskade vi fram. Hämtade upp ida och gick för att ha lite grillning med boysen. Sen har vi ju gjort en del mer saker, som att mulla, byta dyngsura kläder till torra, spränga saker och sånt där vanligt :) haha. Och nu ska jag nog sova för imorgon väntar en kul dag. Ska nämligen fota lite med tjejerna, sen blir det Lapphällarna. Kanske med killarna, om vi råka komma samtidigt, annars själva.. det återstår att se! Godnatt :)



/ Fanny

TRÖTT SOM TUSAN

tror ja skulle kunna somna vilken sekund som helst men de går inte för sig för ja ska nöta wii med amanda och jennifer (: idag så följde jag med min syrra, bror och hans kompisar upp till gruvan och där blev de pulka och bob åkning, haha skapligt kul var de :) mer än de har ja inte gjort idag kan ja tala om. igår däremot så var ja ju som sagt i västerås hos min faster och hälsade på men innan de så gick vi lite på stan och jag fick med mig lite grejer hem men nej duschen väntar hejdå :)

lite konstigt ljus eftersom vitbalansen var intställd på lysrör men jaaja ;)



/ sara


EVERYTHING WILL BE ALLRIGHT WHEN I SEE YOU SMILE

Hejhopp! Slapp dag, men ändå rätt funnyy! Eve åkte tidigt imårse, saknar kvinnan lite redan. Jag har spenderat en hel del timmar vid denna dumma dator idag, tittat oth, fixat mammas header osv. Åh ja, hon har skaffat blogg.. HAHA. Jaja, förövrigt så har jag och Jenny umgåtts hela kvällen lång med våra kära pojkar. Tillmestadels hos augusten, vi har legat och trängts i han säng och tittat på film. Vilket jag inte såg ett skit av eftersom vi alla mest låg och dampa, haha vi är kul, iaf jag och Jennan! :) Sen traskade vi hem till Martin och dampa lite till. Och nu ska jag nog sova, för imorgon bitti ska jag följa med Jenny till Jullan och färga håret. Nattiiiii!

Bild på Evelina sedan sminkingen igår :)




/ Fanny

NEW MÖSSA

Staden var grym, inhandlade en ny mössa (eftersom den andra luktar svett och alla mobbar mig för det!),en klänning, snoddar och två ringar. När vi kom hem sminkade mamma eve, sen tittade vi på coops. HAAHA. Senare gick vi ut och kvällen tillbringades med boysen! :) Måste sova nu för eve ska upp tidigt, natti.




/ Fanny

GÅRDAGENS INKÖP

Det här nedan var det jag köpte i stan igår plus en blå sportbh. Imorrn ska ja och familjen till min faster i västerås men innan vi åker hem till henne så ska vi nog kika runt lite i stan också :) one tree hill och sängen nu, godnatt :)



/ sara


JULKLAPPARNA

uscha vad mycket onyttigheter jag har stoppat i mig den här helgen, men de är ju faktiskt jul hehe och plus att de är träning ikväll tror ja så efter de känner man sig kanske liiiiite bättre får ja hoppas :) nej nu ska ja krypa ner i sängen under min mysiga filt och kolla på one tree hill (: visar grejerna ja köpte i stan lite senare ikväll.

vad jag har fått då:

- bärbara datahögtalare
- one tree hill säsong 7
- mascara och nagellack x2
- pannband
- vantar
- trosor
- eeh vet inte vad de heter men ni ser den där vita dosan på bilden hehe ;)
- sjukt mysig filt
- trådlös fjärrutlösare

sen är de lite grejer som inte är med på bild :

- godis
- maaaaassa pengar :)
- stativ
- prenumeration på en foto tidning

så där, nu tror ja inte det var nå mer.. ja är riktigt nöjd med alla grejer i varje fall :D



/ sara


STEKTA PALSTERNACKOR VA DÅLIG JAG ÄR PÅ RUBRIKER!

Hejsan hoppsan lillebror! Ska alldeles strax sova, klockan står nämligen på 07:30. Jag och brudarna tar då bussen in till stan och shoppar upp den :) Frågan är bara om jag och Eve verkligen kommer orka upp? jaja, det visar sig! Denna dag har vi iaf tillbringat med jenny till en början. Senare med Martin,Andrè,Marcus,Albin och Chrille också. Och efter ett tag kom även snälla herman och dumma august. Jag antar att jag inte behöver säga annat än att jag gick dyngsur och iskall hem och tog en varmdusch, ni fattar nog poängen.. jag hatar snö. Nej, sängen nu!
Här har ni två vackra bilder på Jon sedan julafton :)





/ Fanny

FINGERS

Go'kväll allesammans! Sitter här med söta Eve som kom vid tre idag :) Vi har spänderat kvällen med killarna, till mestadels i ishallen. Och jag kan ju inte säga annat än, jävla august.. som vanligt. Min mössa är både tre meter bred och luktar handsvett :(  Annar så har kvällen varit grym med mycket skratt :) Nu ska vi käka en macka och hoppa i säng (vilket inte kommer hända än på några timmar om jag känner kvinnan bredvid mig rätt!)  Får se vad morgondagen har att bjuda, kyss.

En cool bild som hade hade hamnat på minnet efter i tisdags då jenny hade kameran!



/ Fanny

VI ÄR VÄL FÖR SÖTA?

Då var julafton över för det här året, men bra va den tycker ja och många fina paket blev de :) visar nog vad ja fick imorrn för nu är de ju becksvart och ljuset här inne är inte speciellt bra, men nu ska ja eller vi rättare sagt inte sitta här längre vi ska ta oss hem till jennifer, amanda följer ju också såklart med! :)

juste har jju inte visat min nya hårfärg än som ja sa att ja skulle, toningen har gått ur lite de var mörkare från början dårå. men vi är väll ändå för söta? (:



/ sara


ENDEL AV GÅRDAGENS BILDER



/ Fanny

TACK O TACK!

Då var denna julafton över då! Jag är riktigt nöjd med min fina paket, och jag tackar alla så hjärtligt för det.  Tjock som en ödla har jag blivit av all choklad också, men det är väl bara jul en gång om året. Nej, nu ska jag nog ta och titta på ett oth avsnitt såhär på julaftonskvällen :) Imorgon kommer Eve den saknade skiten hit och hon stannar nog några dar får vi hoppas! Nattii :) Mer bilder från dagen kommer förhoppningsvis upp imorgon.



/ Fanny

GOD JUL! ♥

Hej. Imorgon är det julafton, vilket jag inte alls tycker det känns som. Jag ligger just nu i sängen, och det ända jag vill är att sova. Har bakat pepparkakor, klätt granen och fixat och donat med Linda hela dagen.. och nu har jag grymt ont i huvet. Städade även lite nu när jag kom hem och letade på några klädtrasor jag kanske kan ha på mig tomorrow. Nu ska jag nog titta på några oth avsnitt.. sen ska jag måla nailsen. Annars så ska jag bara ta det grymt lugnt och gå och lägga mig tidigt ikväll :) Jag bloggar nog inget imorgon, så GOD JUL på er alla!



/ Fanny

KÄRAT NER MIG

En grym låt och en grymt snygg tröja som ska bli min kan ja tala om :)



/ sara


ON MY WINDOW

hallå, nu är de ju äntligen jullov och de började bra kan ja tala om :) jag och jennifer gick ut en sväng med pontus och snöööööig blev den promenaden, men kul hade vi haha! sen så blev de lite mys med små flikkorna, haha nej men ibland undrar man ju hur gamla dom är? hahahah :D jaa sen så drog en efter en och ja somnade hemma hos jennifer i soffan och vaknade vid ett då ja gick hem å la mig, mycket svullande blev de under kvällen också men ikväll är de träning   men nu ska ja ta å kika på film hejdå! (:

misslyckade bilder? ja något och lite överredigerade för den delen med, men vad gör de? :)
skitigt fönster också, hehe!



/ sara


JULLOV, AND I LIKE IT! ♥

Jag låter bilderna tala för dagen :)
Idag har jag införskaffat mig en grym start på lovet, en mindre utväxt och ett leende på läpparn! Tänkte nog toppa detta med ett oth avsnitt och en skönhetssömn, godnatt. Dom flästa bilder är oredigerade, men jag hoppas ni kan roa er med dom ändå för jag orkar inte sitta och redigera såhär på kvällskvisten!




/ Fanny

BUSIGT

Hej på alla glada! Jag har kommit på att det strax är jul. Och imorgon sista skoldagen, i'm happyface :-D Jag och Linn lyckades även övertyga Inger om att få glutta på bandyturneringen, så vi satt där och hosta och roade oss med arga spelare och dumma domare. Haha, så inte ska jag klaga inte! Förövrigt så ska jag och mina tjejor käka pizza och färga utväxt imorgon, ännu mera grejt. Har även varit och köpt en stor fet godispåse som jag hade tänkt svulla i mig imorgon :) Och nu ska jag gå och göra någe, å senare ikväll ska jag sitta klistrad framför tv:n. Ciaaaao.

Jag lekte lite med kamera inställningarna :)



/ Fanny

GREKPASTEJ!

ÅHHHHHHHHHHHH, så jävla irriterad på denhär fucking fula äckel datan! Ett under att den ens startar så som jag nyss slog på den :) MEn helt ärligt, CPPPPPPPPPPDATTTTTTTTAAAAAAAAAAAAAA. Och sen är jag irriterad för att jag inte kan va med på bandyturneringen imårn, för jag hostar som en get. Och det blev ju inte direkt bättre av att august inte har nåt liv å kasta hela mig full med snö efter hockeyn, ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHH ABDHULLA I STJÄRTEN säger jag om jag blir sjuk igen!!!!!!!!!!!! Negativt inlägg, iknow. Hejdå!



/ Fanny

GULLIGT

Det var en tag sen sist men ja har inte haft nån lust alls men ja ska bättra mig nu när lovet snart börjar :)
nu är de faktiskt bara 2 skoldagar kvar, men dom kan man ju knappt räkna eftersom imorgon så har vi innebandytunering halva dagen och resten sitter man bara där och inte gör ett skit på, och på tisdag ska vi få betygen och sen kolla på film med 9a tror ja.. jaaja de är väll så de ser ut, men från de ena till de andra så var ja till stan igår med sara g och jennifer, och medans dom handlade julklappar så gick mitt hår från blondt till möööörkt brunt, inte riktigt så mörkt hade jag väll tänkt mig men. Jag lät min frisör bestämma färg faktikst.. och ja kan säga att mitt hår inte ser lika skabbigt ut nu iallafall, men nej de här går ju inte för sig för nu ska ja städa, hejdå :)  förresten så får ni se bild på håret sen ;)

Jag och fanny :) ♥



/ sara


HUMOR NÄR DEN ÄR SOM BÄST!

Tänkte bara tala om att jag och Albin har grym humor! :-D
Hahahah.

/ Fanny


MYSPYS FAKTOR HÖG!

Hej på er i vintermörkret! :) Sitter här hemma hos mamma helt ensam. Fast där tog jag ju i, bäbis sitter ju faktiskt i mitt knä.. men människo-ensam iaf. Mamma och Råsan är nämligen ute på äventyr av något slag och jag orkade inte gå hem till pappa i snöovädret. Klockan ungefär halv 7 kommer älsklingspörnill hit och gör min kväll :) Det var ett tag sedan, så det kommer bli myspys faktor hög! :)))))) Pusssssss så länge, och ha en grym fredag allihopa! En tråkig bild jag lyckades leta fram



/ Fanny

RUBRIK?

haha ja är seriöst usel på rubriker och de har ja sagt ett antal gånger för den delen också, men jaa!
i skolan idag så blev våran grupp klar med de fina pepparkakshuset som ska va med i en liten tävling, ja kan lova er att de lätt är de snyggaste av allihopa ;) jaja när ja kom hem från skolan så soooov ja ända tills de var mat sen gick ja upp och la mig igen till klockan 8 för då böt ja om och gick ner på träning, rätt så jobbig var den men de känns bra nu efteråt i varje fall. nej de här går inte för sig nu ska ja sova godnatttt! :)

jag vet att jag har visat den här förut, men de va faktiskt ett tag sen





/ sara


TAKE THE PAIN AWAY

Hej host hej. Fyfan för hosta, bläbläblä. Febern har gett sig lite iaf.. för idag är jag (än så länge) feber fri. Men har istället väldigt ont i ryggen, men man kan väl inte få annat av att ligga i soffan dygnet runt.  Aja, jag ska försöka sitta här och titta på "a walk to remember" snart, eftersom det inte alls går bra att ligga ner längre. Problemet är bara det att.. om jag sitter/står upp hostar jag som en kossa i damsugare........ ungefär. Nej, heidoooooo :)



/ Fanny

HOSTHOSTHOST

Jag hostar som en gnu på burk om inte värre. Feber har jag från och till också, fyfan. Har ingen ork till att sitta här och skriva igentligen. Så vi säger så utan bild, jag ska återgå till "byggare-bob tittandet" nu , haha, kung!

/ Fanny

LITE SENT

ja nu har klockan blivit allt för sent för mig, sängdags strax skulle ja tro.. Lucian i morse gick väll bra den å he-he jodå de gjorde den, förutom att ja typ flina/skratta hela tiden och de tänkte ja inte på just då ;) nu ikväll så körde våra träningar igång igen, för mig gick de väll inge vidare precis och halsen gjorde skapligt ont eftersom den tydligen inte var riktigt bra än.. jaja nu ska ja sova godnatt :) 
 
ja sa ju förrut att ja skulle visa tightsen ja köpt, men de blev ju aldrig av men eftersom ja såg att dom fanns på deras hemsida så kan ja ju sno bild av dom.



ja slängde ihop ett kollage med lite grejer som inte skulle sitta helt fel just nu också när ja ändå höll på!



/ sara


LUCIA

Ja då var även denna helg så gott som slut skulle man kunna säga, idag har ja räknat matte i timmar kan ja säga och än är ja nog inte färdig heller men ja har tagit en paus i från de just nu. Om ett tag kommer jennifer hit och stannar även över natten, imorrn är de ju för er som missat de Lucia, och ja ska va med i lucia tåget i skolan och jag är skaaaaapligt nervös just nu. halsen mår bättre och hostan verkar ha gett sig (y'
morgon dagen ska nog gå bra den med hoppas ja! men nej de blir en tidig kväll eftersom vi ska upp 5imorrn så ja måste fixa lite grejer nu, men vi hörs! :)

ojsan, glömde säga att ja ävern var och kikade på lucian i kyrkan idag.. Jag hade kameran med mig men eftersom ja så ogärna ville använda mig av blixten ( som förstör allt )  så är bilderna mörka och brusiga men så får de bli i detta inlägg! ;)



/ sara


GODNATTTTT!

Lite smått seg lördag. Kom precis hem från august, det snöar i massor, har allmänt jätteont i halsen och är super trött. Hörs imårn, godernatter! :)




/ Fanny

KÄNNS SÅ ONÖDIGT

Ja du Fanny eller till er som undrar och tycker samma sak som fanny, att ja borde ha bloggat om ja ändå är hemma.. Saken är den att de känns rätt onödigt och ointressant att skriva " hej idag har jag legat i soffan och kollat på film, hejdå " för de är de enda ja gjort dom här dagarna, alltså legat i soffan och kollat på film/tv och plus att ja typ inte ens rört kameran så ja har inte en enda ny bild, de är vad ja tycker iallafall ;) men nig om de där nu om ett tag ska ja iallafall till mormor och morfar med min syster och där ska de bakas pepparkakor hejdå :)



/ sara


FAVORIT I REPRIS

Hej. Jag blir så irriterad på sara nu!!!! Hon har varit hemma i två hela dagar (och ifs varit sjuk) men hon har inte bloggat! Fy på henne alltså. Därför får jag väl offra mig och skriva ett inlägg såhär på kvällskvisten. Kom nyss hem från vickan, men jag tror jag börjar berätta dagen från början :) Skolan gick prima, matte provet också.. hoppas jag! Efter skolan följde jag med jenny och köpte äckelmedecin, sen titta vi på OTH tills vicko kom med bussen. Då gick hon och jag hem hit i kylan och åt, sen fram igen. Väl framme hos jennan tog vi oss till tempo och köpte hårfärg till svanis hår. Ohhhhh tjena mittbena så snyggt det blev :-D Jag och jenny är helt kungliga på att färga hår alltså. Aja,vid 11 gick vi med vicko till bussen, träffade även på G och martin. Jag och linn tog en tripp över till august med martinoooo. Var lite allmänt dryga där i cirkus en timme innan vi återvände till svanis :) Och nu kom jag nyss hem och då tog jag och åt en "räddare i nöden" ahhah. Trevlig kväll, tack vänner!



/ Fanny

I TRY TO SEE, BUT YOU MAKE ME BLIND

Hejhopp! Kan väl börja med att tala om för er att klippningen gick fint och hockeyn lika så igår :) Det som var mindre bra var ju att när jag kom hem kom jag på att jag hade missat både "bonde söker fru" och "Maria Wern". Så jag satt mig och tittade på bönderna på datan igår kväll, hahaha dom är väl för sköna! Tänkte snart slå på "Maria Wern" så jag inte ligger efter i mitt tv tittande :-D Jaja, denna skoldag har varit slapp och lugn. Dans på indrotten vilket jag rent ut sagt suger på! Skrev även klart min svenska/biologi uppsats om gluten, duktigt av mig :) Sen kan jag även erkänna att jag var kvar i skolan med lite trevligt folk i 2 timmar efter att vi slutat och spelade pingis. Vilket jag nu i efterhand ångrar eftersom jag sitter här och är blöt av både svett och snö. Jag nämner inga namn, jag tror nog ni alla vet vem av mina vänner som inte har någon hjärna :) Sen vill jag också tala om att jag har ont ihalsen och att jag har blivit grym på pingis :D host. (det första mer rätt än det andra) Oj, lång text. Nu ska jag käka, kolla på dedär och plugga i massor. Ha en trevlig kväll.

En bild på säd, bara för att jag skrivit klart min gluten-uppsats och för att jag vill ha sommar och slippa denhär äckliga snön!



/ Fanny

KLIPP-TIME

Tjatjatja! G gick typ nyss... eller för ett tag sen! Hon hängde nämligen med mig hem en sväng innan hennes mamma kom och hämtade henne :) Och just nu så ska jag strax äta, sen ska jag väl kila fram till Julia och få mitt långa hår klippt. Okej.. det jag menar är inte att jag ska klippa av det, men det slitna ska bort. Sen tar jag mig till ida och senare ändå vidare på hockey. Snabba puckar nu, puss!!!!



/ Fanny

TISDAG

och om några timmar onsdag, vi säger så.. Godnatt!



/ sara


KAN VI FIXA DET? - KLART VI KAN!

Godkväll på er! :) Sitter här och känner mig lite småduktig. Har skrivit klart svenskan/biologon och renskrivit den, det fattas bara en sammanfatting... men huhuuuuuu, kerstin får nog hjälpa mig därva! Sen så har jag skrvit ut alla bilder Jennie skulle ha på Ida&Filip. Sen har jag även varit och lämnat dom hos Linda. Sen har jag nästan pluggat klart spanskan. Ska fortsätta med det nu strax. Tänkte också tala om att... jag ska klippa mig imårrn kväll, happyface! :-D
-
I lördagskväll kom Jenny på att hon ville ha en ny header på sin blogg.. och ungefär såhär såg det ut tills vi fick fram den perfekta bilden som ni ser längst ner (den råkade hamna i kollaget med, en miss av mig!) Den fick alltså bli hennes nya header, lite små rolig men cool om ni frågar mig :)

Klicka på sista bilden för att komma till kvinnans blogg :D





/ Fanny

DET SPELAR INGEN ROLL, HUR VI GRÅTER VÅRA TÅRAR

Dålig och tråkig uppdatering, i know. Men det har varit bra på tv, mycket plugg och förövrigt så har jag haft skapligt ont i min rumpa hela kvällen. Jag har nämligen en sticka i ena skinkan, ifallatt någon missat det (vilket jag inte tror).. eller helt enkelt bara ville veta liksom! Annars har väl dagen varit helt okej.. förutom stickan då. Vi hade nämligen hela 2 håltimmar, ojojoj vilken lycka :-D Nej godnatt. En tråkig och flummig bild på mig och sara som jag snodde av henne, bara för att jag har bildbrist och inte har fört över bilderna från helgen på denhär datan ännnuuuuuu.



/ Fanny

SÖT TJEJ! :)

hallllå, sitter fortfarande i nattkläder hehe, skulle egentligen visat tightsen jag köpte i fredags men de får bli en annan dag ;) jag ska försöka mig på att sätta upp 2 hyllor på mitt rum sen ta mig en dusch :) Förresten igår så lekte jag och fanny lite med fjärrutlösaren, hehe hoppas hon inte dödar mig för den här gulliga bilden bara :D



/ sara


IDA HOLWARD





/ Fanny

GÅRDAGENS STADSTRIPP I BILDER!











/ Fanny

PORTRÄTT IDA

Haaaallå hallå, är hemma i från våla nu efter en mycket trevlig dag må ja säga :) gårdagen var inte lika trevlig.. eller jo början va de för i från 11-20 så var jag och mamma i stan och handlade lite, jag blev klar med alla julklappar och dessutom så fick jag med mig ett par tights och en tröja hem :) efter all stress och sena kvällar den här veckan så gav min kropp igen på mig med ett migränanfall! tur som va så fick ja i mig tabletter och hann lägga mig på en gång, men huvudvärken sitter i idag med men jaja de löser sig nog med lite alvedon ;)nu ska jag kika lite på tv och sen sova men vi hörrs godnatt! :)

en sjukt fin flicka har ni här, ida holward! :)



/ sara


JENNY IS GÄSTBLOGGING

Hej alla fina filurer! Jag, Sara och Fanny har de trevligt må ni tro! :-D och de har vi haft ett tag nu. Sara ska hem om en halvtimme typ och då ska jag och Fanny fortsätta vänta på Linn om hon inte kommit och sen får vi la se vad vi hittar på. Hejdå!



/Jenny

HELG,HELG,HELG

Godnatt, eller hur jag nu ska uttrycka mig? :) Denna dag har jag och mina tjejvännor gjort till en grym en! Kärlek till er. Efter skolan tog vi nämligen bussen in till stan och hade supertrevligt. Käka oss feta på donken och lite så. Fick även med mig en tröja hem.. som jag redan kärat ner mig i, hihi. Aja, kom hem vid 8. Sen så har väl kvällen varit helt okej. Kom hem vid halv ett, mja alltså sisådär 45 minuter sedan. Nu ska jag hoppa i säng, för imorgon kanske jag och sara ska fota ida, om hon har frisknat till vill säga :) Justdet.. kameran var även me till storstan, så bilder kommer nog upp imorgon! Nej, sängen väntar. Här har ni två slarvredigerade och tråkiga bilder på Ziki.




/ Fanny

LEV LIVET, INNAN DU FRYSER FAST :)








/ Fanny

JATACK,JATACK,JATACK! :)

Jag kom just på att jag ju faktiskt nästan lovat er en önsklista, så här har ni den! :) Inge mycket finns det på den heller, men just därför hoppas jag på att få det, hahaaaaaa. Jaja, jag ska väl inte ha så stora förväntingar. Har iallfall nyss tittat på "Maria Weirn" eller hur det stavas? och innan dess var det "Bonde söker fru". ojoj, vilket toppen tv-kväll! men nu.. sängen !



/ Fanny

TUSEN STJÄRNOR SOM TINDRAR, GLITTER SÅ LÅNGT JAG SER

Godkväller i kylan! Kallt äre här, som på nordpoolen ungefär. Hörde ni?! - det rimma :) Jaja, saksamma.... kallt är det iallfall, det tror jag ingen i denna by missat. Termometern visar ca 20 minus grader, dygnet runt, fyfan. Skolan gick väl iaf ganska galant. Jag kan ju inte säga annat än att jag och Vicko är nå alldeles grymma på HK! :) Även ganska så grymma va vi tjejer när vi spelade bandy med killarna efter skolan, hahah not. Men vi hade roligt som vanligt, kommer dock ha ett antal inristade bandybollar på benen imorgon! Jaja, nog om allt. Nu ska jag fortsätta frysa och tänka ut vad jag önskar mig i julklapp..vilket jag ju redan vet. Därför ska jag sluta tänka nu och slänga ihop ett litet fult kollage att visa er senare ikväll, puss så länge!



/ Fanny

JAG ÄR JAG!

Ännu en skoldag avklarad och det är 1:a december idag för dom som missat de vill också tillägga att det var -20 i morse, burrrr! när ja kom hem från skolan så låg en trådlös fjärrutlösare här hemma och väntade på mig, jag blev riktigt glad men får ju tyvär inte använda den mer förutom i helgen, då ja och fanny troligtvis ska fota sen måste jag vänta tills julafton innan jag får använda den :( men efter de ska jag använda den flitigt de kan ja lova!

hehe bara för att ja har oftast svårt att vara seriös, bilderna blev lite mörka och suddiga men de va ju inte precis så ljust ute så de får allt duga.. 
granen fick vara med den också, i varje fall lite av den ;)


 kan köra en dagens outfit på en gång eller? jo de kör ja på! tights - hm, vitt linne - cubus, svart linne - gina, tjocktröja - bikbok, jacka - stadium

/ sara


RSS 2.0