BLÅTT È FLOTT!




/ Fanny

HOW DO WE SLEEP WHILE OUR BEDS ARE BURINING

Hejhejhallå! Sitter just nu här och tjockar i mig min goda upptäckt jag upptäckte igår..Nämligen pepparkakor med vitlöksost på! , jag sitter även och nöter "beds are burning" på spotify :) därav rubriken. Men iallfall.. peppakakor+vitlöksost, ett måste på era "prova-listor"! MUMMA säger jag bara. Nej, nu måste jag plugga i massor, prov hit och prov dit. Hörs senare :)




/ Fanny

GÄSTBLOGGNING AV VICTORIA

Holaaa. Jag sitter på tekniken med Sara en halvmeter brevid mig. Om en liten stund slutar den här skiten och vi ska ut och göra snöänglar i den ungefära 30 centimetriga snön. Askallt kommer det bli, men också askul. Haha, nåja. Sitter här och kollar ut hur ungarna hoppar på hängbron. Funderar över hur det skulle vara om helt plötsligt en unge skulle ramla av. Vilken skadeglädje man skulle ha. Haha. Jaaajaa!
With love, vic 


BULLAR

Ni har kanske märkt att jag inte bloggat sen i torsdags kväll var de om ja minns rätt! men helgen har jag iallafall varit med mina underbara vänner och kollat på film å massor med annat kul :) idag när jag kom hem från skolan så hade mamma bakat saffransbullar vilket är sjukt gott enligt mig och efter maten så följde jag med mamma och pappa och hälsade på farmor efter de en sväng till jennifer och sen träning och nu sitter jag här och ska plugga lite tror ja :)

Gott eller vad?



/ sara


SYSKONKÄRLEK ♥

God måndag, eller vad man säger? :) Denna dag har gått segt,ännu segare.. och kanske tillochmed segast! Blev ifs bättre och bättre! Bandyn på idrotten gick piss, å jag va inte pepp alls. Sen så gick väl träningen inge bra heller, eftersom jag har noll kondition.. vilket vi alla redan vet. Men va gjorde det liksom, jag garva och va gald :) Sen när vi skulle gå hem från träningen så garva jag ännu mer! Å när jag och vickan gick sista biten själva så höll jag på att svimma för jag garva så mycket tror jag :-D Det va ju lite småroligt sådär, och vickan är så himlans rolig! Sen just nu så sitter jag här och har nyss ätit. Känner att jag strax måste hoppa in i duschen, sen göra matteläxan och plugga massa SO, för kl 8 äre "ung & bortskämd". Chaiioioio. En bild från igår.



/ Fanny

FANNY ♥ FILIPS ÖGON

Jag är helt kär i ungens ögon! Detta är helt klart dagens favoritfoto och just därför tänkte jag bjuda på det :) Jag kunde inte bestämma mig vilken verison som är finast, så jag slänger ut alla! Vilket tycker ni bäst om?





/ Fanny

FÖRSTA ADVENT 2010!

Kom hem från Johan&Linda för ett tag sedan. Har nämligen varit där och fotat Ida&Filip, söta ungar :) Kommer kanske in bilder senare ikväll eller imorgon! Jag ska om ett tag kila över till ida, och sen vidare på hockey. Tänkte bara dra lite kort om gårdagen först :) Kom hem vid ett nånting, då var jag skapligt trött, därför skrev jag bara en rad som ni kanske ser på inlägget nedan. Men det var ungefär det bästa ordet jag kunde komma på för kvällen, haha säger jag bara. Annars så hade vi mega kul med killarna, och även utan dom. Vi körde "lapp i pannan-leken" hela kvällen nästan, Och vickan är väl för skön: JAGVETJAGVET!!!!! CAROLA! - Hahahah, näst bäst igår alltså. För ägd kommer faktikst före, hahaa.. jag är grym! jag förstår att ni inte fattar nånting, men det är precis det som är meningen :) Här har ni en bild på min tomte-nissa-kusin, bara för att hon är så söt och för att det är förta advent :)



/ Fanny

ÄGD

Det finns bara ett ord för denna lördagskväll och det är ägd. Så sjukt jävla ägd.
Godnatt!



/ Fanny

00:30

Kom nyss hem från Martin! Spännderade en timme där med mina huh,kära,huh (en del kärare än andra, kan vi väl säga) vänner efter att mina kära flickor hade tagit bussen hem :) Dagen och kvälllen har ananrs bara bestått av: filmkikande, pizza käkande med brudaran vilket var mega gott och trevligt, snö mullning, damp attacker och ännu mera snömullning, vilket inte var lika trevligt! Ännu en gång: Fyfan för snö! Tur att "vara dum mot fanny-dagen" äntligen är över (august idè, för ovanlighetens skull) Jag tror tyvärr inte att den var tillfällig, men man kan ju alltid hoppas! Nej, jag är trött som en åsna, så jag ska hoppa i säng nu.. imorgon blir det julmarknad om det blir som planerat, puss&godnatt.



/ Fanny

TÄNKTE BARA SÄGA ATT...

vi har ändrat lite färger och så i bloggen, om ni inte ser nån ändring pröva då att trycka F5,
jag kan i och för sig berätta lite snabbt om min dag.. Jaa idag följde jag med sara hem efter skolan och vi red ut barbacka i de snöiga vädret, riktigt mysigt kan jag tala om att det var.. sen så kollade vi på lite film där hemma, när jag kom hem därifrån så har jag inte gjort mycket annat än att setat här men nu ska jag ta och borsta mina tänder och sova tror ja.. Förresten så är jag riktigt taggad för morgondagens cirkelträning, naaaaaaaaaaajs, jaja Godnatt nu! :)

/ sara


NAIL POLISH

Ojoj, vilken snöig dag! Det snöar ju som bara den, det verkar ju aldrig ta slut. Kallt är det också, fast ändå lite småmysigt. Haha, jag vet att jag klagade och ville ha sommar igår.. å det vill jag fortfarande, men ändå :) Efter skolan hängde ida & lovisa med mig hem. Vi gjorde inte så mycket, titta lite film och så. Sen när dom gått så slog jag på gårdagens "Bonde söker fru" , haha sköna ännar det finns alltså! men nu ropar mamma att det är mat, sen ska jag nog måla naglarna, eller det behövs iaf.. sen om det blir av det va ju en annan femma! :) ciao.



/ Fanny

GE MIG SOMMAR & SOL!

Klockan är snart 11, jag borde sova.. men tänka sig, jag har ju sovmorgon imårrrrrrrn :D Hockeyn gick finfint, våla vann med en massa mål! Duktiga minimänniskor det finns :) Och jag och jenny hade massa trevligt på läktren, må ni tro! Jag va däremot inte så duktig på att vinna, eftersom jag som vanligt förlorade snömullningsfighterna på hemvägen. Men jag har ju aldrig dött förut, så förhoppningsvis överlever jag denna gång också. Ett gott skratt fick jag även med mig hem på läpparna, andrè körde nämligen "en morot på halis" . Hahah, så grymtigt roligt :-D Jaja, det jag ville komma fram till var ju då att.. lite sommar inte skulle sitta helt fel! Tänk om det skulle va sommar året om? :) HUHU, man kan ju alltid drömma! nu är bäst jag hoppar isäng, natti.



/ Fanny

1 MÅNAD

Veckorna rullar på nu och de är inte ofta man får tid för nått annat än massa plugg.. men de enda som är kvar för den här veckan är en matteläxa och en svenska recension, bra va?  jag vet att jag tjatar nästan hela tiden om massa plugg och sånt men just nu så är de verkligen mycket.. nu ska jag faktiskt ta och skriva svenskan hehe, ännu mer tjat men jag hoppas ni står ut :) nu ikväll ska jag ta mig ner till idrottshallen och jaga lite boll hade jag tänkt (:

som nog dom flesta vet så är de ju 24 november, vilket betyder att det bara är en månad kvar till julafton..
jag fick nå ryck idag å satte upp ljusstaken i rummet och passade också på att fota den, för er som aldrig set en sån förut haha nerrå, men jag har seriöst inga bilder just nu! ;)



/ sara


JINGJANGS GRETA!

Idag sydde jag klart Gretaaaaaaaaa! :D Hon blev alldeles mega vacker,våga inte säg nånting annat! :) Nu ska jag göra matteläxan, sen ska jag sätta på mig min knallröda jacka och knallrosa mössa och bilda en färgklick med dålig kombination, sedan kila på lite hockey med jennan! Ha en grym kväll allihopa, för det ska jag ha! :-)




/ Fanny

KASTA INTE PÄLOR ÅT SVIN

Jag fryser ihjäl, det är svinkallt överalltttttt! Men jag överlver väl, får vi hoppas :) Skolan gick fint, lika så allting annat jag nu gjort idag. Förutom pluggandet som jag just nu tar en paus från (och säkert massa annat som jag har förträngt). Uschfyochblä för spanska! Men om man tittar åt det positiva hållet så är jag grymt nöjd med biologin, och så är det ju snart helg igen, åh då jäklar ska jag ha kul :) Åh nu har jag inte tid att sitta här och skriva massa strunt, pusspåeralla.



/ Fanny

ON THE FIRST PAGE OF OUR STORY, THE FUTURE SEEMS SO BRIGHT

När man leker med skärpan och slutartiden på vålas fula gran får man detta resultat :





/ Fanny

PRINSESSAN SJÄLV!

Söndagkväll... det låter grymt, inte. En hel lång vecka framför oss, men tiden går fort.. det är snart helg igen :) Denna söndag har som jag sa igår bestått av hockey, hockey och åter igen hockey. Nu hade jag tänkt slå på en film, sedan hoppa i säng! Tack&Godnatt :)



/ Fanny

NYA SKOR!

Var ju som sagt in till stan igår och de va trevligt, både på skolan och i stan..
jag hittade ett par inneskor, men vi får se dom är faktiskt lite stora så jag vet inte hur ja ska göra men ja behåller dom nog för ja orkar inte åka in å byta. haha på bussen hem från stan så halvsov jag och då fick mikkan tråkigt så hon började räkna massa saker typ hur många små gröna pluppar 844 innehöll där bak.. jaa ni fattar kanske inte men ja är man uttråkad så är man ;)

skorna i varje fall, grymt snygga tkr ja :)



/ sara


YOU WILL ALWAYS TURN BACK

Äntligen hemma hos min lill-misse, han är väl för go :) Har sakant honom så, hahah! Ja, som sagt så sitter jag nu i min säng hos mamma, jenny gick för ungefär en halvtimme sen kanske? :) Denna dag har gått fort, men det känns ändå som att jag har hunnit med att göra en del saker. Jag började dagen med att packa alla mina grejer, sedan (som ni ser på bilden i förra inlägget) kilade jag över till linda och fotade bianca och ella lite. Sen tog jag mig fram, gick på hockey med dom bästa! Hem hit, åt, umgicks lite med mormor&morfar. Sedan traskade jag och mamma till Kickie i snöovädret för att kolla på hennes lilla valp, gudars så söt den va! :-) Sen gick jag och mötte jenny, då träffade jag även på killarna på vägen.. så kvällen blev spenderad med dom, och jag och jenny har spelat in "peace filmer"och blivit mega mullade, hahah så bäst vi är! :D Snö i örat har jag fått tusen gånger om också.. ifall ni ville veta alltså! Sen efter att ha stått utanför systemet i typ en timme traskade alla hem, förutom jenny som gjorde mig sällskap ett tag till :) Jaja, nu ska jag packa upp det sista av mina klädtrasor, sedan sova. Imorgon blir en hockey-söndag, två matcher att glo på. Vem vet, det kan ju bli skoj? :) Godnatt.



/ Fanny

KUSIN VITAMIN




/ Fanny

PHOTOSHOP TRAMS :-)

Det är fredagkväll, klockan är snart 7, jag har inte gjort ett piss sen skolan sluta. Sitter här och väntar på att någon hygglig själ ska ringa och säga att den vill vara med mig.. men det verkar trögt! Haha, nejdå.. så illa är det väl inte kanske, får vi hoppas iallafall! :) Ska väl ta mig fram till ida snart, om hon hör av sig nångång.. annars får jag vänta tills Jenny kommer hem från storstaden. Vi ska nämligen käka fruktsallad tonight. Jaja, här har ni en vacker bild jag suttit och förstört med massa text och skit, men jag har haft tråkigt som stryk :) Trevlig helg på er!



/ Fanny

FÅGLAR #2

Äntligen helg, skönt :D ikväll vet ja inte riktigt vad som händer men jag ska nog va med vickan. Vi ska väll kolla på film eller nåått liknande mysigt :) de blir nog sängen tidigt ikväll eftersom jag fortfarande är lite sjuk och imorrn ska jag med mickan i till stan och kolla in på guc's öppet hus, sen kanske de blir stan eller nått trevligt jag vet faktiskt inte men de blir säkert hur bra som helst :) nu ska ja ta å kolla på pensionärsjävlar vi hörs!

Några till fågelbilder men dom här är däremot fotade hemma utanför dörren..



/ sara


JAG TÄNDER EN STJÄRNA FÖR DIG

Goderkväller på er! :) Snabb torsdag, grymtigt rolig också. Fy tusan vad jag garva på bilden och inte tala om när jag gick där ifrån. Sebbe var nästan tvungen att magpumpa mig för att jag skratta mig totalt luftlös! Haha, kul humor jag har alltså :-) Amanda har även varit lite smått rolig.. hon har nämligen inte kunnat pratat rent idag, vilket jag har fått mina små garvattacker av :)))) har även tagit ner den förbannade studsmattan i snöovädret, det va ju mindre kul kan jag tala om, fy satan. Men aja, vad gör det liksom? det är ju fredag imrogon :-D och då blir det förhoppningsvis någon spännande händelse. huuhu, man kan ju alltid hoppas :) Men flickorna mina står iallfall överts på "att umgås med" listan, vilket jag diggar starkt. Nu ska jag göra något vettigt, pusss.



/ Fanny

HAPPPPY! :)

Whooooho jag är faktiskt rikitigt glad just nu, mina bilder som jag beställe från fujidirekt. Dom hade landat i postlådan idag, faktiskt riktigt bra kvalite vill ja säga. Snart ska alla upp på dörren hade jag tänkt.. ska faktiskt skryta lite nu också, eller nee men jag blev vääääldigt nöjd över betygen på min so uppsats och min svenska uppsats :) men nu ska jag baka en kladdkaka tror ja, de va faktiskt riktigt länge sen.

tog bilder lite snabbt alldelens nyss..



/ sara


HÄRMAPA

Jag härmar nog Ida & Jenny idag och svarar på lite frågor, bara för att jag har ett så otroligt roligt liv :) Sedan är det även något fel på just denhär texten så den går inte att göra rak, men ni överlever väl får vi hoppas!

Jag lyssnar på - kattens gnällande efter mat. Jag pratar - nuförtiden, en hel del. Jag avskyr när folk - är falska. Min första vän hette - moa gunnarsson. Kärlek är - underbart men smärtsamt. När jag borstar tänderna - gör jag alltid något annat samtidigt. När jag lagar mat - sjunger jag :) Det sexigaste yrket är - sopbilsschafför, eller vad säger ni? Jag tänder på - mitt jingjang djur jag gör på slöjden! Jag är rädd för - att gå hem på kvällarna och att gunga kinagunga (-: Jag är bäst på - att lägga mig i saker jag inte har med att göra , tralalalal... Jag är sämst på - att spela arg, haha! Om jag va ett djur skulle jag vara? - sara :) hihiii. Om jag va en insekt skulle jag vara - butterfly med fina färger. Om jag vore ett redskap skulle jag vara - lika knäpp som den som gjort domhär frågorna? Jag kommer alltid att vara - vålabo! I sommar - ska jag bli brunast.  Sist jag grät var - jadu..? Jag kan - bara jag vill! Jag kan inte - leva utan mina vänner! När jag bakar - blir jag en fettmaklump. När jag vaknar på morgonen - går jag förhoppningsvis upp. Innan jag går och lägger mig - ställer jag klockan. Just nu tänker jag på - vilka idioter det finns i denna värld. Bebisar är - minimänniskor. Idag har jag sett - massor med fina människor :) Ikväll ska jag - glutta tv. Jag vill verkligen - ha sommar, NU.




/ Fanny


MÖRKT

Uscha nu är de nästan svart ute, nu redan nu alltså de är ju sjukt..
i varje fall så gick ja till skolan idag, och musikprovet i gick bra har jag på känn, och dessutom han jag översätta hela franskaprovet bra där sara! :) nu ska jag skriva en svenskauppsats eftersom min andra va värdelös så de var ju lika bra att börja om så de är de jag ska göra nu men vi hörs hörrni! :)

bild sen igår när ja va ute och fotade en sväng :)



/ sara


AMANDA + CELIBAT KATOLIK = OSKULDA!

Bara för att jag suger hårt på att komma på rubriker så får dendär duga. Haha, skapligt rolig om du frågar mig :) Jag, Amanda & G har nämlig supermegakul på SO lektionerna, riktigt Fu/anny faktiskt :-D Nog om det, skolan gick fint, när jag kom hem va ju ute en sväng i det fina vädret (men jag tycker fortfarande inte om snön!) Sedan har jag pluggat lite å så.. nu ska jag hoppa in i duschen, sen kila över till Linda och få min vackra utväxt ifylld! Ha en grejto kväll alla :) En tråkig bild som jag tog förra veckan har ni här nedan. en stor miss var ju att jag gjorde ett hjärta, för det är ju inte direkt så jag personligen skulle beskriva snön!



/ Fanny

SJUUUK

idag blev jag hemma från skolan de va nog inte så smart att träna igår ändå... men gjort är gjort men imorgon ska blir de nog skola i varje fall, vaknade vid 10 typ och kollade ut å de va faktikskt jätte fint ute då när solen låg på björken så den glittrade :) så jag klädde på mig och gick ut men tyvär så blev bilderna inte lika fina mot va den va på riktigt men jag hittade lite andra fina grejer, men nu ska jag plugga hade jag tänkt men vi hörs :)



/ sara


THE FIRST CUT IS THE DEEPEST

Var nyss ute i kolsvarata mörkret och fotade lite. Kvaliten är ju inte på topp, men bilderna blev rättså häftiga ändå :) Snön har börjat vräka ner igen, hoppas det ligger kvar bara.. för en till slaskomgång står jag bara inte ut med! Nej men nu är klockan alldeles strax åtta, så nu måste jag bege mig till tv:n för att glo på bortskämda ungar och göra matteläxan, kram på er.





/ Fanny

FÅGLAR

hallå, jag tar en liten paus från pluggandet nu hade jag tänkt så då kan jag lika gärna passa på att blogga ..
min stackars pappa är sjuk eller va sjuk ivarje fall igår på farsdag stackarn men de är de att jag tror jag blivit smittad av hans förskylning för jag har ont i huvet och halsen nu så jag vet inte om de blir träning ikväll eller inte men troligtvis inte.. var hos mormor och morfar igår och hälsade på och jag passade även på att fota lite fåglar som inte så gärna vela vara stilla men ja de blrv som de blev ;)



/ sara


TA MIG TILL EN PLUGGFRI VÄRLD, SNÄLLA!



/ Fanny

EN HÖSTBILD I SNÖSLAKSET!

Jag hatar snö, jag hatar slask, jag hatar vinter! Fy i helvete för plusgrader under vinterhalvåret, det borde inte vara tillåtet. Jag tror jag har varit blöt från topp till tå iprincip hela kvällen, vilket vi som vanligt kan tacka idioten till vän jag har för. Han lyckades även kasta en boll rakt i mitt öga när jag var som mest irriterad, då blev det inte kul ska jag säga er! :) Och just nu svider det varje gång jag öppnar och stänger det, grymt jobbigt ska jag tala om. Jaja, när tärnsjöborna hade dragit hem med the bus så traskade jag,jenndolin,linnsan,august den dumme och martino hem till martin. Vi slog på "ensam hemma". Men jag och jenny såg mest svart under den dryga timme vi låg nerbäddade i martins säng, snacka trött man får vara alltså , hah! ;) Kom hem för ca 20 minuter sedan kanske, och jag har precis ätat en macka och ska strax hoppa i säng. Får inte glömma tala om att jag och Jenny har varit hos Linda och fixat kalender och ätit mega goda muffins idag efter skolan också, tack Lindiz! ♥ Imorgon ska jag vara hundvakt åt hennes bushund, sedan blir det hockey, och ännu senare.. tjejornaaaaa :-) Pussochgodnatt alla.



/ Fanny

SO FAR AWAY, BUT STILL SO NEAR

Jag vill träffa min mjaou och få sommar, NU!





/ Fanny

MYCKET JUST NU!

Jag har faktiskt lite andledningar till att jag inte bloggat så ofta nu på sistone men de känns som de är vääldigt mycket i skolan just nu och då kommer bloggen i andra hand. Fanny sköter den ju bra i varje fall, de är tur jag har henne ♥ de har jag sagt ett antal gånger nu men ;) har i varje fall alldelensnyss gjort matteläxa. Massa so frågor, svenska bokrecension och uppsats, engelska bokrecension, musik prov är vad jag har framför mig tills näästa vecka, idag gjorde jag i varje fall religions uppsats om islam och judendom och de gick nog bra tror ja (: nog tjatat om skolan, som dom flesta kanske läst om inte sett med egna ögon så har de kommit en hel del snö rätt mysigt tycker ja, men de är inte mysigt när de är slaskigt som de var idag då de kom snöblandat regn men jaja jag överlever men nu ska jag allt ta och sova godnatt!

bild från någon vecka sen, stämmer kanske inte riktigt in eftersom de faktiskt varit snöblandat men jaja vi kör på den ändå bara för att jag inpricip inte har en enda rolig bild för tillfället men de ska ändras på nåndag när de inte har hunnit blivit kolsvart när man är hemma från skolan.. big bild för den delen ;)



/ sara


VARNING, OÄNDLIG TEXT

Go'kväll allesammans. Jag sitter här och huttrar och fryser, fy tusan va kallt det är. Denna dag har innehållt en hel del saker, absolut inga intressanta.. men jag orkar verkligen inte gå och duscha så jag tänkte att destolängre jag skriver, destolängre tar det innan jag måste förflytta mig till duschen. Iallafall så vaknade jag imorse lika stelfryst som jag gick och la mig igårkväll, alltid mysigt att frysa.. eller vad säger ni? Sedan tittar jag ut och ser att hela världen är kritvit, och sedan på termomentern och inser att det töar och kommer bli slask. Och som ni alla nog vet så är slask = snöbollar,snömulling och blöta fötter - vilket inte alls är så trevligt. Skolan flöt på ovanligt bra för att vara onsdag, sedan till lunchrasten. Jag dum som vanligt klampar ut på skolgården i foppatofflor, vilket innebär... inget springande. Självklart hann jag då med att få mig årets första mullning av August och Robin. Tack killar, det värmde verkligen! Sedan väntade slöjd, och en blöt men duktig fanny har nu börjat stoppa sitt Jingjang djur, det blir sjukt sött :) Sedan bandyträning, vilket inte blev en vanlig en. Alla andra tjejor förutom Jenny, jag och Ida hade konfa. Men inget hindrar oss inte! Ingela vägrade träna om vi var så nåra, så mor kom. Sedan ringde vi dit våra kära muppvänner, för dom ställer ju alltid upp som vanligt! :) Allt gick ganska sug då eftersom det började med att låset inte funkade, vi fick spela med cp klubbor, och sedan hade vi sönder en boll som inte tillhörde oss också, haha! Men vad gör det? vi hade ju mega skojj :D Jag har även en bandyboll inristad i benet eftersom killarna skjuter som om dom vill komma till kina med bollen. Sen traskade jag hem i snön. Väl hemma började det hända märkliga saker, katten blev galen i kuddlådegrejen som står på golvet. Så jag löft på den och där under låg en råtta :o Findus högg den men den levde fortfarande. Den sprang in i min sko och över golvet och hit och dit. Jag fick panik! Sen åt jag :) hahah. Nu är det slut på det roliga!. Texten blev lång, lite för lång, så grattis till dom som orkar läsa detta :)
Duschen väntar !



/ Fanny

RÄDDAREN I NÖDEN

Varm choklad & macka ♥



/ Fanny

SNÖSNÖSNÖ

Jag fryser. Det snöar och blåser så man blir rädd. Jag måste plugga. Tumme ner på allt.



/ Fanny

IT BREAKS MY HEART TO SEE YOU CRYING

Då var veckan ifull gång! Denna måndag gick ganska så snabbt ändå, den jobbigaste och längsta dagen gjord.. skönt. Efter skolan blev det boxningsträning med mor, skapligt jobbigt. Men jag kan ju säga som så att.. jag och G var grymma (h). Nej detta går inte försig, vet ni vad jag ska göra för kul nu? - biologi. Det kan gå och fula sig någon stans för jag orkar inte med det, men det är tyvärr ett måste just förtillfället. Så vi höres, ha en guldig kväll allihopa :) En gammal bild på kusin vitamin får duga för dagen!



/ Fanny

TÄVLING



Jag är med och tävlar om en onepiece hos dennis en sån skulle ju absolut inte sitta fel nu till vintern :)
här hittar du tävlingen

/ sara


GREEN EYE

Gårdagen var toppen, för jag har världens underbaraste vänner! ♥
-
Denna dag vet jag deremot inte alls vad jag ska göra. Eller jag ska väl försöka pallra mig iväg på hockey senare, om jag nu hittar nån mupp som kan tänkas gå med mig. Sen ska jag ta mig ut till pappa och leva där i två veckor. Har nämligen precis packat klart alla grejor så han kommer väl och hämtar skiten snart ;) Nej, nu ska jag göra lite nytta. Här har ni en bild på mig, bara för att jag älskar mina ögon på den.. egoistisk som jag är :) pusspusssss.



/ Fanny

TIPS!

Jag fick ett Display skydd hemskickat från tvspelsweb nu i veckan och de rekommenderar jag starkt, de är ett jätte bra skydd för ett billigt pris och man kan ju inte säga att de tar nån plats i kameraväskan precis eftersom de inte är mer än någon millimeter tjockt så, och kameran känns inte nå klumpigare heller när man har skyddet på kameran vilket man ju såklart borde ha för varför inte liksom? De är ju skydda de ska och de är stor chans att kameran kan få en repa i skärmen när man har den i kameraväskan om man inte har skyddet på. Jag tycker att alla som inte har något skydd och är rädda om sin kamera ska köpa ett sånt för de är lätt värt pengarna!

Bilder lånade från tvspelsweb



/ sara


KLADDOWICH MED JENNY

Godmorgon på er. Tänkte slänga in lite bilder från när jag och Jenny bakade kladdkaka igår :) Vi var grymma och Jenny är den bästa! ♥ Sen när jag är klar här ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag sjunga ungefär hela dagen........ . Sug, ja ganska så. Men jaja... ikväll får vi se vad som händer, men tjejerna står iallafall på listan. Nej, duschen nu..kyrkan sen.



/ Fanny

FILM TIME

Dagen har bestått av film, jenny, vickan och lite boys. Pallar inte skriva mer än så för nu ska jag glutta film igen och sen sova. Godnatt :)



/ Fanny

STOCKHOLM I MORRN

ja imorrnbitti så tar jag bussen in till uppsala och sen tar jag tåget till stockholm till min syster och jag stannar där över natten de blir nog bio och shopping skulle jag tro kameran följer också med så hoppas på någre tjusiga bilder (:
idag och igår har jag varit med pellan vi kollade på film å mös i soffan medans de regnade ute sen så stannade hon över natten och idag var vi ue och fotade en sväng, jag är tyvär inte nöjd med ljuset i bilderna alls men hon va ju som vanligt superfin, men när fanny ska fota pillis så följer jag nog med och gör ett nytt försök men nu ska jag faktiskt även fast de är lov så ska jag göra cirka 30 so frågor eller vi får se hur många jag orkar men jag ligger faktiskt lite efter..

fina pellan :)


/ sara


I JUST WANT TO FEEL REAL LOVE

Hej alla kära läsare :) Idag är det torsdag, mer än halva veckan har gått.. åh jag har fortfarande inte gjort ett skit? aja, sånt är livet. Jag var ju på hockey igår iaf, och efter det gick vi hem hit och hade mys. Dom drog väl strax efter 11 och då hoppade jag isäng ganska så fort. Jaja, nu idag ska jag städa (tkr mamma!) och sen vid 4 tiden kommer mina saknade twinciiisar :-D Ska även försöka hinna med att rensa och fixa alla bildmappar, det är ett enda kaos i min dator just nu! Nej, städning väntar.... kyss.



/ Fanny

A BIG BLACK SKY OVER MY TOWN

Ännu en regning och seg dag. Klockan är halv tre och jag har inte gått ur sängen än, haha! Men äre lov så äre :) Jag har tittat på film hela morgonen, lite smått mysigt sådär. Nu ska jag nog ta och hoppa in i duschen, det känns behövligt faktiskt. Senare ikväll, närmare bestämmt klockan sju ska jag och tjejorna ta oss upp till ishallen och glutta på lite hockey! Nej.. duschen nudåååå.



/ Fanny

DE KOMMER INTE ATT FÖRÄNDRAS

Haaallå jag är hemma nu efter en trevlig kväll hos the biff (; nej men vi hade kul, spela med andra ord prata och åt lite allt möjligt hehe imorrn ska jag och fanny tänkte jag säga men nej de blir bara jag för fanny kunde visst inte komma i varje fall så imorrn ska jag fota pellan fanny gör nog de en annan dag ;) hoppas på att de inte blir regn bara för de blir så krångligt då men jaja nu ska jag nog ta å sova så jag är pigg imorrnbitti godnatt!

bildbrist som vanligt typ...


/ sara


CHOKLADBOLLAR ♥




/ Fanny

DON'T TELL ME IF I DON'T ASK YOU

Kvällen börjar lida mot sitt slut hörre ni! Denna måndag blev verkligen en slapp och seg början på veckan, men vad gör det? det är ju 6 dagars ledighet kvar liksom. Jag och Jenny har haft otroligt trevlgt och det är ju huvudsaken, vi har suttit här ungefär hela dagen. Fixat med hennes blogg och hit och dit. Sen har vi också varit ute och gått, i ca 2 timmar och maybe lite till :) Hon gick för en halvtimme sedan ungefär. Just nu funderar jag på om jag ska slå på en film eller hoppa i säng? det återstår att se. Här har ni en sjudundrande fin bild på mig och Jenny sen i fredags, jag bjuder på den fast jag ser ut som ett fejjjjjs. Natti!



/ Fanny

ÄNTLIGEN, SKOLKATALAOGEN !

Det belv ingen ridning, ida va otaggisch. Men nu messa Jenny och sa att hon va klar, så nu ska jag tillbringa ltie tid med henne :) Och vet ni? skolkatalogen har kommit :-D





/ Fanny

I WAS BORN TO MAKE YOU HAPPY

Godmorgon på er! Jag har precis ätit lunch till frukost, haha. Åh mätt som en plätt blev jag också. Bloggade inget igår, för jag orkade inte. Men jag tillbringade iallafall den slappa söndagen med jenny, ida och sara. Ida drog till felix sen på kvällen, å då tittade jag,jenny och sara på Titanic och svulla chips. Idag vet jag inte vad jag ska göra, ska ringa ida strax tänkte jag.. om jag har tur så kanske hon går med på att ringa Åsa och fråga om vi får rida en sväng, vi får se :) Sen har jag också total bildbrist, men jag och sara ska fota pellan någon gång i veckan så då kansk det kommer upp lite nya porträtt! Här har ni ett lite småmysigt foto från fotograferingen med vickan :) Puss.



/ Fanny

RSS 2.0