I WILL NEVER FORGET

Humöret på topp just nu! Håller på att packa lite halvt, ska åka på kryssning imorgon ner till visby och kommer hem på söndag igen. Jag har ingen aning alls vad jag ska packa ner för jag har ingen aning om vad det kommer bli för väder, hmm.. Iallafall så uppdaterar jag nog imorgon innan vi åker, men nu ska jag ta och duscha heeii!



/ sara


DON'T LIVE TOO FAST, TROUBLES WILL COME AND THEY WILL PASS

Ligger i Jennys säng och tror jag har vätske brist eller liknande, mår illa som en gås. Hoppas hon är klar i duschen snart, känns som att jag behöver ut och svalka av mig. Det är dock ännu varmare ute, nästan för varmt just nu. Men man ska väl inte klaga, dom senaste dagarna har spänderats vid poolen med alla godingar, supermys! (där hade ni anledningen till dålig bloggning dom här dagarana) Nejjj, nu är kvinnan klar så vi ska väl bege oss till Ida. Ikväll ska vi städa Linns frigga :) puss på er i värmen!

Jenny & Vickan på min födelsedaag, en vacker bild jag hittade på datorrrn. Bilder från idag kommer upp när jag orkar sitta vid min sega databurk.



/ Fanny

LOVE




MOT STADEN

Ska strax in till uppsala med mamma, känns rätt ovärt faktiskt med tanke på attt jag är fattig redan nu.. Det finns så mycket kläder jag skulle vilja ha nu men antar att de får vänta tills efter jag jobbat eller nått.. Nej nu måste jag fixa mig men vi hörs, puss!

raaaps



/ sara


MONEY CAN'T BUY US HAPPINESS

Helt slut efter en kväll med godingarna och August. Jag har blåmärken på hela min kropp och en cykel som är lika vind som han själv! Att det kan va så kul att göra illa och förstöra.. någonting jag aldrig förstått. Annars har killarna badat flera gånger idag, och jag har varit hos mormor och käkat. Sitter också och lägger över bilder på någon sida, tänkte nämligen framkalla en del.. minnen är alltid ett plus! :) Men nej, soova kanske? imårn ska jag tona Lindas hår och chilla galet i solen, om det blir någon vill säga ;) puss!




/ Fanny

TELL ME WHAT YOU WAITING FOR

Vican tvingar mig att lägga ut den här så det är bara att lyda hennes ord.. bilder från midsommar kommer nån dag framöver..



/ sara


NI GÖR MITT LIV, UNDERBARA MÄNNISKOR













sen blev det spykalas och tårtorkning, så vi stoppar här så ni slipper eländet :) Tack för en rolig kväll mina kära vänner!!

/ Fanny

GLAD MIDSOMMAR!

Rgenet bara öser ner, som vanligt! Känns som att jag skrivit det i dom senaste tio inläggen. Inte bra alltså, vi skulle plocka blommor och göra kransar idag, men det sket sig ju ganska rejält! Är inte speciellt tagg på Midsommar heller, men vem är det när det regnar såhär.. inte en jävel antar jag. Ont i halsen har jag också, inte mys. Kan ha varit för att vi först satt på Hermans altan i flera timmar och sen på Agges. Lite små kyligt sådär. Jag och Ida orkade aldrig ta oss hem heller så vi satt hos Agge till efter ett, och då hade det hunnit bli såhär fuktigt kallt, inte bra för min hals alltså, usch! Men nej, nog med prat. Nu ska jag invänta ett samtal från min kära vän G, sen ska jag göra något om jag orkar. Kan ju också passa på att önska er alla en riktigt trevlig midsommar, för det kommer nog inte hinnas med nån bloggning imårn! :-)

Några nördiga killar och jag, en bild sedan swingfly !



/ Fanny

WHAT ARE WORDS IF YOU DON'T MEAN THEM WHEN YOU SAY THEM

Hade ställt klockan på 10 så jag inte skulle sova bort hela dagen, men såklart så tröck jag av och somnade om.. Blev väckt klockan halv två av mamma, hon frågade om jag var död hehe.. 12timmars sömn är väll helt lagom, eller? Jaja ska byta om snart får inte träna idag heller egentligen men ska värma upp och skjuta lite, det behöver jag öva på hehe..

har inga bilder.......



/ sara


I AM THE KING OF MY OWN LIFE

Sitter i min renbäddade säng med en skål popcorn och kollar på vilken skillnad det blir av att städa, hahah! :) Mycket fint på mitt rum just nu, undra hur länge det kommer vara så... Nä nu ska jag kolla på lite gammalt oth och sen sova, puss!



/ sara


DU HAR MITT HJÄRTA I DIN HAND

Tjo! Sitter hos Ida i väntan på att hon ska äta klart sin foood. Om nån timme tar vi oss upp till Lunda med killarna och gluttar på herrfotboll, lite små jobbigt för min stjärt och rygg men ändå ganska mys. Kvällen igår slutade i kaos, så den ska vi inte ens tala om. Annars står sommarlovet helt still som det gjort hela tiden, händer inte mycket inte alls. Men på fredag vankas det midsommar och den ska spänderas hos Linnsan, kan nog bli grejto! :) Nej, nu har hon käkat klart, ha en tevlig kväll! puss.

En gammal bild på mina och idas fotar som jag hittade i en utav hennes miljontals mappar!



/ Fanny


WHO WANTS TO BE ALONE?

Äntligen sol ute! Men endå sitter jag inne, sjukt det där! Idag kom min klänning hem som jag beställde i helgen, ska nog antagligen använda den på midsommar om det blir som jag tänkt mig! :) Kastade om från natttröjan och gick ut och fotade den lite snabbt.

 

/ sara


JUST A PICTURE

Tycker det är så onödigt att lägga energi på att börja tjaffsa om en bild (även fast det inte var menat så från början) håller mig helst utanför det! I mitt tidigare inlägg så ansågs det som att jag uppskattade tjaffs men nej det gör jag väll inte kan jag tala om, så att alla vet det nu!



/ sara


ONE DAY

Inte gjort ett skit denna dag förutom att sett fram mot träningen ikväll..... Så händer det värsta, pelle säger att jag inte får träna, faaan! Fast jag ska nog byta om och åka ner och leka lite med bollen iallafall det kan ju inte skada.. Tror nog jag ska vara tyst om min och jennifers springtur igår för får han veta det blir han nog inte så glad.. Nej gnälligt inlägg här men ska byta om nu hejdå!



/ sara


BORTA BRA, MEN HEMMA BÄST!

Hej hallå i regnet! Precis hemkommen från staden, blev en snabb tripp. Jag och pojkarna tog nämligen kvart över ett bussen hem, för vi gick bara och tråka. Livet som pank är hårt, så det känndes ovärt. Tänkte föja med fram, men dom är så dumma och slår mig hela tiden så jag hoppade av hemma. Problemet är ju då bara de att jag måste gå fram ikväll eftetsom cykeln står hos Ida, attans! Jaja, kom hem med massor utav kortstrumpor (behövligt!!!) och ett linne, de var ju ett megastort plus! :) Dock ett minus att jag blev ännu pankare än vad jag redan var. Men nej, nu ska jag nog slå på ett OC avsnitt, va länge sen nu. Ikväll blir det "Johan Falk" gluttande med mina kära vänner, puss!

Hiho, två lite småmysiga "hemma" bilder jag knäppte hos Jenny för ett tag sen :)




/ Fanny

SHOULD I TRUST YOU?

Inte hänt mycket för mig idag inte! Har varit nere på ip och kollat på när tjejerna tog hem segern mot Harbo, 9-4 mycket bra!!! Varit ute med Jennifer och sprungit lite, märkte att jag behöver göra det lite oftare, hehe...

Från matchen!

 

/ sara


JAG VILL LEVA, JAG VILL DÖ I NORDEN

Godmorgon! Ännu en molnig och trist dag idag, men vad gör det? vi kan ju ha kul ändå :) - eller? Jaja, igår var jag,Jenny&Linn på fotboll där det sjöngs nationalsången och tyvärr förlorades, kvällen spänderades hos Herman och ute. Jag, Linn & Andrè har gjort världens bästa "acoustic" - lista på sporify, som jag nöter just nu.. den är dock inte klar ännu men det känns som att det kommer va denhär jag ska nöta sönder i sommar, oerhört bra är den. Vid ett tiden styr bussen till Tärnsjö där det blir ännu mer fotbollstittande, kanske träffar Sarisss där också :) Nu ska jag fixa, puss!




/ Fanny

-





/ sara


VI MÅLAR HIMLEN BLÅ

Regnregnregn, bara massa regn hela tiden. Var nyss till affären med mormor eftersom mamma ligger som ett handikappat får i soffan, hon opererade knät igår. Allt är bara grått och trist idag alltså. Igår var det dock lite sol, men jag och Jennan hade ändå inte ett piss och göra, så vi lekte dagisbarn och satt oss och måla med vattenfärger. Lyssna på "barnvisor" gjorde vi också, lite små busigt sådär. Sen kom killarna, och min kväll spänderades på hermans rum med fyra spelnördar. Det är också nu bestämt att jag,Jenny,Andrè och Agge ska till stan på måndag, kan hända att Vickan och Ida skulle med också.. jag lyssna inte riktigt, som vanligt :) Då ska jag iallafall köpa kläder, fast nej.. för jag har egentligen inga pengar, men jag vet att jag inte kommer kunna låta bli, hiho :) Mormor tog hem en klänning som hon ska sy upp åt mig nyss också, den fick nämligen bli min midsommarklänning! Men nej, massa onödig information som vanligt här, nu kommer vickan tydligen så nu sätter vi punkkkkkt.

Lite småsöta bilder från igår! :)





/ Fanny

SEEEGT....

Sitter här eller satt här och åt en kaka nyss men den försvann snabbt.. Jaja den underbart sköna overalls tröjan på och snart ska jag hem till jennifer och höra vad hon och dom andra haft för sig i polen. Sen är hon så snäll att hon köpt present till mig också, tror jag vet vad de är hehe :)

kakan som tog slut allt för fort..



/ sara


DO IT OR REGRET IT FOREVER

Här kommer lite bilder från skolavslutningen inte bästa kvaliten heller men spela roll ;) Dom flesta har redan sett dom här på facebook!



/ sara


I LOVE THIS PLACE, BUT IT'S HAUNTED WITHOUT YOU

Jadu.. värdelöst lov var det rätta ordet just nu. Det händer ju INGENTING!!!! Men jaja, ikväll ska vi iallafall tvinga killarna att tälta med oss, kan ju alltid hoppas på att dom går med på de,hiho. Igårkväll blev jag torterad utav august hela kvällen, så jag har blåmärken på iprincip hela kroppen. Marcus var även störd och hängde upp min älskade cykel i ett träd, och när vi väl fått ner den så körde agge över den med moppen. Snälla vänner jag har alltså, tycker nästan lite synd om mig själv just nu :( Haha, nejdå.. så farligt är det nog inte. Usch, nu sitter jag och skriver massa strunt bara för att jag inte orkar göra nåt, jag borde ta mig till duschen men de känns föööör jobbigt just nu. Äta något borde jag också, men de känns ovärt de åh. Nej, de här går bara inte.. jag degar ihop här. Ha en bra dag va, puss!

Jag har en miljard bilder jag inte bloggat med, men ingen jag känner för att blogga med. Så det får bli en blid på mig en skolavslutningen oavsett hur tråkigt de än är, knäppt av Vickan är den också om jag inte minns helt fel!




/ Fanny

TIDEN SPRINGER IFRÅN MIG

Hejduglade! En regnig dag detta, inte kul. Ska snart ta mig till Ida eller nåt sånt, där det blir filmtittning hela dagen. Mysigt värre, hörs då!



/ Fanny

S Y R E N B L O M M O R !!!

Jag har överlevt en natt i tält med tjejerna, det va både hemskt och hemskt roligt :) haha. Lite ont i ryggen och rumpan och det kan nog hända att halsen börjar svida lite efter nattens kylattacker också, men men. Vi hade myspys, verkligen något vi ska göra om många gånger i sommar.. då ska även killarna tvingas med, igår va dom bara allmänt tråkiga! Nu ikväll blir det nog lugnt med massa filmtittande, känns behövligt efter nattens dåliga sömn!





/ Fanny

PLÖTSLIGT HÖR JAG ETT FLIN OCH JAG SER DIN ROADE MIN




/ Fanny

SOMMARLOV!

Gud så skönt med sommarlov nu! Var ju på avslutnings middag och kollade på lite spex i fredags kväll och det blev lite sorligt emellan åt.. I går så blev det iallafall vallen men innan vi drog dit så var jag hos Lovisa med några underbara personer och jag hann även hälsa på Fanny och dom som jag sen gick dit med! Vaknade av åskan i morse och jag kan tala om att jag aldrig varit med om någon värre, fyyy! Nu ska jag ta och fixa mig och dra ner till ip och kika på tärnsjö - heby! :)



/ sara


SKOLAVSLUTNING

Jaha, då var det sommarlov igen då! Känns som att sommaren 2011 kommer bli kanoners :) Ska iallafall försöka göra den till det. Mjukstartar lite fint imorgon med grillmys,chill och vallen.. kan inte bli bättre! :) Aja, efter självaste avslutningen tog vi oss hem till Ida och fikade lite med killarna, nästan alla samlade.. lite småmysigt sådär. Sen nu ikväll har vi bara tagit det lugnt. Ska bli skönt att få sova ut imårn, hade tänkt göra ingenting typ hela dagen innan kvällens händelser blir till, natti!

Bilder från dagen :)

Jag med mina två kalaspinglor!

Marcus & Albin

1.Jag & Ida  2.Tony & DG  3.Rebecka & Maja
G & Sebbe

Massor utav fina nior!

1.Pörnill  2.Chrille  3.August

Det långa tåget


/ Fanny

REMEMBER THAT WE HAD FUN TOGETHER

Igår efter skolan så åkte jag ut till östa med några av dom bästa, sjukt mysigt! Idag så var vi nior till söderfors och badade, sen sov jag från att jag kom hem tills det var dags för träning.. Att träna i det här vädret är inte de mysigaste heller och de märker jag på min andning direkt också.. Nu somnar jag här snart så vi hörs godnatt!



/ sara


DIN TYSTNAD TAR DÖD PÅ MIG

Varm dag, denna har fan varit extrem nu mot slutet.. jag smälter bort snart!!!!! Sitter just nu på balkongen i hopp om att temperaturen nån gång ska sjunka, men det verkar dåligt med det. Ska tydligen bli såhär varmt i flera dagar till,puhh. Fast egentligen ska jag inte klaga, det är ju dethär man väntat hela vintern på :) Det badas iallafall som aldrig förr hemma i poolen, och jag kan ju inte annat än asgarva åt mina kära vänner!

Robin & Marcus




/ Fanny

DET ÄR VÅRA BRISTER SOM GÖR OSS TILL MÄNNISKOR

Jag har inget att göra och har ingen lust att gå och lägga mig, så här har ni tre utav bilderna från i fredags! Resten kommer när jag orkar, som vanligt, hihi.
Tack&Godnatt.





/ Fanny

CAUSE THIS IS THE END OF THE RAINBOW

Gud va dålig jag är på att blogga just nu. Men vädret är så fint, och det görs saker hela tiden så jag har liksom varken haft ork,tid eller lust att sitta här framför datorn. Igår cyklade iallafall jag och Vickan med killarna till Önbo. Det va ju inte lite chill, attans va skönt väder det va! Jag och Vickan gick och shteekte hela dagen lång, hihi :) Sen igårkväll blev det bigbrother finalen i Andrès soffa, myspys. Och nu ska jag väl försöka ta itu med mina kläder som ska packas eftersom jag ska till mamma senare. Till Jullan och göra slingor ska jag klockan halv fyra också, ojoj.. ännu en fullspäckad dag! Börjar också bli nå sjukt taggad till nästa helg då de vankas skolavslutning och Swingfly på vallen! Entrèn är betald också, eftersom jag klöpp gräset här om dagen, haha!! ;) Nej, nu blev det mycket text, vi höres hörrenini!

Här har ni en del av bilder från i fredags, mer kommer senare.. när jag orkar :)

Present öppning!

Hiho, jag fick en leksakskamera :)

Linn diggade den också!

Hahaha!

Antooooon!

Robin.. ehehe

Jenny och Anton i poolen :)


/ Fanny

DET ÄR NOG INTE SOM DU TROR

Gårdagen spenderades med vicko och senare bifffffen råkade somna där hemma också vilket inte är så ovanligt, men jag vaknade halv sju och det är  däreomt ovanligt.. Iallafall så gick jag hem och la mig i in säng då och alldelens strax ska jag ut i det fina vädret, men vi hörs! :)



/ sara


NOBODY CAN UNDERSTAND ME

Gårkvällen blev inte riktigt som planerat, gick över mellan Nattha och här mest hela kvällen innan vi gick till hembygdsgården där de blev lite missförstånd men sånt händer.. På dagen så kikade jag iallafall på läderloppet och tog lite bilder också för den delen men jag har bara redigerat en än så länge så hääär har vi en pigg Möller!



/ sara


TRÅKINLÄGG!

Hej&Hå. Kvällen igår blev mycket trevlig! Massor av bad & sol, mat & tårta osv. Det tackar vi för :) Tackar också för alla fina presenter jag fått, tackotack! Men nu hörde jag att Johan kom, så nu ska jag ta och fika med familjen, pusssen.

Bilder från igår kommer upp innom kort.

/ Fanny

SOMMAR ♥

Så underbart väder ute då vill man inte sitta inne framför datan.. I tisdags hade vi en kanon dag i huvudstaden och jag har insett att jag kommer sakna alla nå otroligt mycket faktiskt! Dom andra dagarna har jag hunnit med att varit med mina fina vänner, äta jordgubbar, varit fotbollsskole ledare, haft vattenkrig med barnen, kollat på fotboll, solat, klippt gräset, cyklat, promenerat och såklart sovit! Det känns som sommarlov redan nu, skönt! :) Nej nu ska jag ta en dusch sen kika på fotboll! Ett STORT GRATTIS till min älskade Fanny som fyller år idag också! ♥ 

inte igår



/ sara


BYXMYNDIG

Tänkte bara säga att jag nyss övergick från fjortis till byxmyndig. Och imorgon ska jag äta massor med tårta och god mat tillsammans med mina fina vänner! Kameran kommer få jobba hårt vill jag lova. Tack&Godnatt :)

Bara för att det är min födelsedag, och för att jag är bildpank!


/ Fanny

RSS 2.0