FANNY!

blev hemma från skolan idag fast de va inte tänkt så men typ ingen annan från klassen skulle dit tror ja! ;)
hur som helst så orkade jag inte blogga igår... och snart ska jag ta en dusch och fixa mig för senare bär de av till
Fanny och folk! vi ska väl käka åh ha trevligt sen vet jag inte riktigt vad som händer men de visar sig väl, kameran kanske får följe med men de är så jobbigt å släpa så men ni får nog ändå se bilder av Fanny sen...
men nu måste jag kila hörs! ;)



Fanny på bild sen i jul då jag precis hade fått kameran..

/ sara


UPPSALA

japp idag har jag varit i staden med mamma! fick med mig lite hem också :)
en skolavslutningsklännig, en tröja och strumpbyxor..

tröjan



inget smink de va därför jag beskärde huvet ;)

/ sara


ETT LITET TIPS

Hej allihopa! Idag tänkte jag tipsa er om en otroligt finulig sak, nämligen ett close-up filter. Ett filter (ungefär som ett UV-filter fast med annan funktion) som man sätter på kameran. Jag använder mig av ett close-up filter med + 2 styrka, vilket inte alls är speciellt mycket. Jag tycker ändå att närbilderna blir grymt mycket bättre med filtret på. Just detta är köpt på www.tvspelsweb.se för bara 69 rikstaler. Absolut värt att testa om ni frågar mig! :)



/ Fanny

KÄRLEK

En gammal bild, tagen i bilen i vintras.



/ Fanny


EGENTLIGEN INTE

aa egentligen så har jag absolut inte tid med de här måste verkligen plugga men de har kommit andra saker emellan.. iaf så har jag varit ut en sväng med bea..

De blir lite tröttsamt med alla dessa blommor om och om igen men skit samma ;)

vi börjar iallafall med  en bild på familjen sten!



/ sara


PORTRÄTT; MAMMA

Ja, som jag sa igår så gick jag och mamma ut och knäppte lite bilder på henne. Blev en del bra, och här har ni dom! :')













/ Fanny


MÅNDAG

Hejhej nu vare ett tag sen igen, men tur att man har fanny! :)
jag har helt enkelt inte hunnit med att blogga, vi tare lite kort vad jag har haft för mig i helgen..
I lördags så hade vårat lag som sagt match på morgonen och de gick ju inte så bra , blev förlust med 4-1??
tror så iaf men grattis till harbo iaf, sen skynda sig hem snabbdusch och käka sen så vare damlagsmatch i film,
de gick däremot bättre vi vann med 1-0.. Och igår blev de också damlagsmatch men då va jag inte med och spela så mycket skönt var väll de haha ;) sen hem och duscha sen blev de att kolla på a-lagets match där blev de 4-4 efter de så cykla jag och jennifer ner till spängerna och tog lite kort.. sen så blev jag klar med headern men fanny ville ha lite text där och så men hon  klaga iaf inte allt för mkt, nej hörrni de här blev väldans långt...

haha ända dugliga bilden sen igår, men med pappa som fotograf och ett objektiv med kort zoom så blir inte sånna här bilder så bra ;)



från spängerna eller hagudden? vad man nu säger haha ;)



och 2bilder på jennifer, jag fick låna ett tamron objektiv 77-300 mm av henne ( hennes pappa ) ;)



nej du blire en jädra massa plugg för min del! höres

/ sara


MIN MIDDAG

Sara hinner inte blogga idag, så jag slänger väl in ett till inlägg. Jag och mami har precis ätit mat, gott som tusan var det! Nu ska vi gå ut och knäppa kort för hon vill ha ny profilbild på fb, vilket verkligen behövs. Sen efter det ska jag och ida gå ut och gå en sväng, det ni! :)





/ Fanny


RUBRIK SAKNAS

Jag suger verkligen på att komma på rubriker känns det som, därför får det bli en tråkig sådan today. Det är söndag idag, och jag ska till mamma snart. Sen har jag noll koll på vad jag ska göra, bara tat lugnt kanske? yes, jag tror så. Haha, ni får en bild på mig också. Man måste ju få bjuda på sig själv iband, eller vad säger ni? :) Nu ska jag gå och fixa lite saker, pusssssss !



/ Fanny


KAPUTT

Min pärla är sönder och måste in på lagning, igen. Just nu går den inte att dra ner, så jag får helt enkelt ha den öppen. Skapligt drygt är det ska jag säga er. Skitmobil. Men sånt är livet! Nu ska jag äta pannkaka och sedan åka fram och fylla i skadeanmälan och skicka in den till dustin. Sen tror jag att jag tar mig vidare till ida :)  Ni får ha en superlördag!



/ Fanny

FOTBOLL

Hej igen nu äre faktiskt Fanny som är lite off här tycker jag men får hoppas på massa inlägg av henn imorrn, och imorrn ja så har vi match mot harbo klockan 11 väldigt nervös är jag.. och inte nog med de så ska jag få spela en till match klockan 16 i film, vi får väll se hur de slutar! men nu ska jag iallafall ta å lägga mig och kolla lite på one tree hill tror jag så natti! ;)



/ sara

SKOR


Halloj, va och köpte nya fotbollskor idag , och 10 hela rullar tejp de ni! ;)
efter de så stanna vi och käka på värdshuset i heby grejt de!
men nu ska jag väll fortsätta försöka fixa en ny header, men de värsta är att fanny och jag vill ha heeeelt olika så hon kommer troligen inte bli nöjd men jaja ;)




/ sara


:( -> :)

En ledsen gubbe för en helvetes vecka och en glad gubbe för att det äntligen har blivit helg! :')



/ Fanny


BLOGLOVIN?

Tjoho! ville bara tipsa er om ni gillar våran blogg så är de lätt att följa den, bara att klicka på bilden här nedanför! smidigt hörrni! ;)



/ sara & fanny


SKILLA



/ sara

GUNGA :)





/ Fanny

REBECKA

Igårkväll fick vi främande. Blandannat av denna lilla dam som jag även fotade lite :)









/ Fanny

MÅNDAG



Jag har nästan slut på bilder nu igen, men eftersom jag tog massa kort så har jag ioför sig hästbilder men de blir ju inte kul i längden precis haha men ska försöka tänka ut nått roligt att ta kort på ;) jaja nu måste jag plugga!

/ sara

EN TRIPP TILL MORMOR&MORFAR

Söndagar, jag hatar söndagar. Allmänt tråkiga. Jag och Linda tog oss iallafall tvärs över vägen och hälsade på mormor&morfar, Johan kom sen också. Kom hem för ett tag sen, och nu tänker jag faktikst sätta mig och plugga biologi. Ha en hejdundrandes bra söndag allihop! :)















/ Fanny


BILDER DEL1

Hejsan nu va de ett tag sen, ska ta och berätta lite om gårdagen tänkte jag. På morgonen hade vi match mot Norrby 94/95 och vi vann med 9-0 greeat! ;) sen så åkte jag hem till Sara G och fotade hela 500bilder på henne&hästan och lite andra djur..

Sara och Roxett! endel bilder är lite suddiga men ni får stå ut med de ;)



Hundarna!



mer bilder kommer nog senare!

/ sara


RAIN-DAY

Denna regniga lördag har jag spänderat med ida och boysen. Vi har tittat på film och haft trevligt :) Regn är dock inte så trevligt, men ingen har väl någonsin dött? - Nej precis! Här har ni en suddig bild på mig och ida som togs innan vi kilade ut i regnvädret. Godnatt



/ Fanny

HELG

Ja precis, då var det helg igen! - Underbart. Det tycker jag vi firar med en bild på denna dundersöta humla :) Nu ska jag fixa lite,  för om några timmar ska jag kila fram och träffa brudarna. Pusssss




/ Fanny

SOMMAR!

eftersom att jag inte knäppt några bilder på senaste dagarna så fåre bli en bild från i somras som är tagen med digitalkameran, längtar efter sommaren grymt mycket när jag ser den här bilden! men nu ska jag kika på ett avsnitt oth! :)

tänker på sommaren 2009 när man hör den här uttjatade låten ;)



haha va bara tvungen att lägga ut den ;)


 
 / sara


TRÖTT

jaa de är jag, har typ inga bilder alls att visa men kattögon får allt duga för ikväll..

 

/ sara


VATTEN



/ Fanny


SOL

bilder från igår, en lekfull? katt tror jag annars så va han nog jaktsugen..
helt tokig i vilket fall som helst, men nu ska jag byta om och cykla ner till träningen vi höres! ;)

/ sara


MACRO

Jag pallrade mig ut igår tillslut. Close up +2 filtret fick också följa med, och här har ni resultaten :) Nu ska jag göra någonting vettigt, hej så länge !

















/ Fanny


ÅRETS FÖRSTA TUSSILAGO

Idag har jag sett årets första tussilago. Eller åtminstonde min första, ni kanske redan hade sett någon? :) Jag plockade iallafall upp den och tog med hem, ännu ett offer för kameran att bli kär i! Det är så underbart vänder ute, men ändå sitter jag här. Förfärligt. Kanske ska ta mig ut en sväng och fota lite ? - vi får se .





/ Fanny

VIDEKISSAR

några bilder från Gysinge


/ sara


VÅR

Är hemma hos pappa nu. Var ute och knäppte lite vårbilder för ett tag sen som jag tänkte bjuda på! Nu är det verkligen vår på riktigt, det gillas :) . Ni får tyvärr lite blombilder av mig med, jag visste nämligen inte att sara hade lagt upp det. Men ni dör väl inte hoppas jag? (:



























/ Fanny


BLOMMOR

Hallå! jag har egentligen lite att berätta om men vi tar de kort.. Jag hade match igår mot uppsala 2-2 blev de vinden styrde spelet ganska rejält..och imorse så följde jag med mamma och pappa till gysinge och då passade jag på att ta lite kort på forsarna, men dom bilderna får ni se senare..



                                                            
                                                                              tråkiga blombilder får duga ;)
                                                                                              / sara


ONE TREE HILL

Klockan är halv två. Jag borde verkligen sova, för jag är något fruktansvärt trött. Men glöm och dröm, jag ska titta på ett oth avsnitt först,  sen säger vi godnatt! :)



/ Fanny

AT FANNY'S PLACE

Tjja, är hos Fanny nu jaa och vi gör typ ingenting, Ida är också här så alla vet! trevlans ;)
vi ska väll ta och hitta på nått nu snart. Och tusen tack till bea som hjälpt oss med designen :)



En bild som Fanny knäppt! vi hörs chiao!

/ sara


STÄD-TIME

Jag har städat hela dagen. Duktigt av mig va? :) - Ohja. Om ett tag kommer sara hit och vi ska ha trevligt. Juste, som ni kanske ser så har det skett lite förendring på bloggen? Det är iallafall söta bea som hjälpt oss, det tackar vi för (: Nej nu ska jag gå och duscha bort allt damm jag samlat på mig under min städ-time.



/ Fanny

TORSDAG

Nu har mer än halva lovet gått usch! längtar inte tillbaka till skolan.
en gammal bild får de bli i de här inlägget, har bildbrist som tusan!
och inget vettigt har jag att säga heller ;)



/ sara


HIT & DIT

Jag har inte bloggat på några dagar. Jag har varken haft lust,ork eller tid.Men igår var jag , sara, ida och jenny istan. Köpte lite smått och gott som ni kanske får se ikv, eller nån annan gång. För just nu har jag inte tid,ska nämligen till stan nu snart igen, men med ida och august denna gång. Känns om att jag åkt buss 3000 gånger bara denna vecka. Här har ni en bild på min Selma !



/ Fanny


IMORGON

chiao ett snabbt kort inlägg nu va! imorrn blire stan med fanny, ida och jenny grejto!
slänger in en bild sen blire att sova om man ska orka upp halv 8imorrn..

krokusar



/ sara


BILDEEER

jag är verkligen dålig på rubriker. som fanny skrev så la hon ut 2bilder på mig i förra inlägget men dom tog jag bort hehe, kan däremot visa några andra bilder sen igår. Och vet ni vad?
idag åt jag grillat för första gången de här året mumsigt alltså! :)



fanny är i fyrishov idag så de blir nog kanske ett inlägg av henne senare? vem vet ;)
men nu ska jag oc h vickan glutta på johan falk! :)

/ sara


PICTURES

Jag skrev nyss detta inlägg, men dum som jag är så trycker jag på förhandsgranska och glömmer att spara. Typiskt mig. Sara och jag var iallafall ute i solskentet och knäppte kort idag. Så jag tänkte bjuda på dom. Bjuder även på ett par stycken på sara, vet inte vad hon tycker om det men hon får väl ta bort om hon inte gillart då! Puss&Godnatt








/ Fanny

DÖDSKÄR

Om ungefär en halvtimme kommer Sara hit, grejjjjjjt. Hon har med sig kameran tror jag, så ni kan räkna med att det nog kommer in bilder ikväll! Här har ni lite smarties bilder, för jag har nämligen inte släppt dehär med påskgodis än. Och i mitt påskägg jag fick av moster imårse så låg det några vackra smarties, kameran blev kär. Dödskär.



/ Fanny

PÅSKAFTON

Hejhej första inlägget för mig här, jag visste inte att fanny hade börjat skriva men såg de nyss så de får bli nån rad för mig nu ;) iallafall så ska jag väll säga glad påsk, om vi har några läsare ännu haha, fast de är nog inte så många som vet att vi har den här bloggen. Idag har jag iallfall knäppt massvis med bilder, på? såpbubblor hehe.
jag la bara över en till pappas data fast den är inte så snyggt redigerade eftersom han inte har nå bra sånt program men de blir nog att jag visar samma bild sen igen efter att jag har fixat den på min data, 148bilder blev de iallafall på dom där sakerna, kan ju säga att de va riktigt svårt att få fokusering på bubblorna.

men nu ska jag sluta skriva för nu ska jag duscha och fixa mig för ikväll ska jag hem till lovisa för hon fyller ju hela 15år nästa helg..

sigge och en såpbubbla




/sara


GODIS ÄR BÄST

Det blir väl jag som står för det andra inlägget också ser det ut som, sara verkar vara lite off just för tillfället. Tror inte ens hon vet att jag skrev något igår.Ni får ursäka ifall mina inlägg blir lite muppiga, men jag har inte riktigt lärt mig blogg.se än, jag har bloggplatsen.se till min egen blogg. Jag tycker det är mycket enkalare, men jag lär mig väl detta efter ett tag. Eftersom det är påsk så tänkte jag slänga in lite godis bilder, titta och njut.













/ Fanny


FÖRSTA INLÄGGET

Ja, jag tar väl steget och skriver det första inlägget. Jag och sara har kommit överens om att det ska vara ganska lite text, men desto mer bilder i denna blogg. Jag hoppas jag ska kunna hålla det, men jag känner att jag tyvärr redan nu börjar gå över gränsen..eller? Jaja, skit samma. Igår lekte jag och Sara med Ida,Pellan&Vickan. Vi fixade våra mobiltelefoner,
dom blev grymt snygga!



/ Fanny


RSS 2.0