ME AND THE BIFFEN

gårdagen blev väldigt rolig och de tycker jag vi borde göra om, den här dagen har inte varit de minsta dålig den heller hehe men vårat lag va i varje fall grymmast på att klara rum på arosfortet eller en del va ju grymt svåra ;)
just nu så sitter vickan här bredvid mig och vi ska nog ta oss ner till tv rummet och provsitta vår nya soffa som kom hem igår så hejdå! (:

bild från igår hemmifrån petra och här bjuds de på oss själva


/ sara


GÅRDAGEN/NATTEN I BILDER

Hittade en hel del bilder i kameran efter nattens bravader, så här har ni att glo på :) Nu ska jag svira om och kila till ida, jag ska nämligen ha en trevlig kväll med tjejorna! Vi får se vad det har att bjuda, ha en underbar kväll alla.

 

/ Fanny


JAG ÄR TRÖTT SOM EN KO MEN PIGG SOM EN GRIS

Godmorgon på er kära läsare! :) Sitter just nu vid Albins dator på bagarebertilsgatan, hiho. Gårdagen blev mycket trevlig, med en hel del skratt och även uttråkningar. Somnade lite tidigare än förra helgen, tror vi kom i säng vid 4 ungefär. Eller endel var ju uppe längre, trallalal.. nämner inga namn. Vaknade nu för någon timme sedan, vilket väl är lika bra.. eftersom huset behövs städas och august ska dömma denna helg too så han behövde ju ändå upp liksom. Och nu ska jag och Linn göra nåt vettigt , kysssssssssssss :D

Här har ni en fin bild som jag hittade på Albinos dator!


/ Fanny


LOOOOOV

ja gud så skönt nu är de en hel veckas lov och de kommer bli kanon tror ja, de har inte blivit så mycket skrivet från min sida på den senaste tiden har inte haft några bilder å så men nu idag passade jag på att gå ut å fota några bilder när de va soligt å fint vädar men egentligen har jag absolut inte tid med de här för om en halvtimme ska jag va hos jennifer och jag ska hinna duscha och fixa mig innan för sedan blir de ju som sagt prisutdelning och mys med de underbaraste laget men jaja vi säger så vi hörrrrrs.. :)

hehe har nog visat gräs bilder ett x antal gånger och de är ju kanske inte såååå intressant men jag har liksom nästan inge annat.. ena kanske är något överredigerad men ljuset vart så konstigt ;)



/ sara


OCH VINNAREN ÄR....

..nr 3 http://behindthecamera.webblogg.se/ med 41 av 64 röster! Ett stort Grattis till dig och Tack till ni som deltagit med både bilder och röster :)

Resultat:
1. 41 röster http://behindthecamera.webblogg.se/
2. 15 röster http://jjohhannnaa.blogg.se/
3. 8 röster http://qendrezas.blogg.se/

Och här har ni alltså vinnar bilden!

 

/ Fanny & Sara


SUDDIG MEN SÖT

En dag kvar, en enstaka lite dag kvar.. men ändå den jobbigaste. Matteprov,matteprov och åter igen matteprov. Bara tanken gav mig huvudverk, fy tusan! Men jaja, man får väl tänka positivt, kvällen och resten av lovet kommer iallfall bli grymt! :-D Vi mjukstratar med hockey och sedan får vi se vad kvällen har att komma med, men som det ser ut nu så blir det övernatting med jenny och boysen! :) Och nu måste jag verkligen plugga och sova, ögonen orkar knappt hålla sig öppna!




/ Fanny

DEN DU VAR OCH DEN DU BLEV

Godkväll! Denna dag har varit som dom flesta andra, som vanligt. Onsdagen avklarad, inte långt kvar till det efterlängtade lovet nu alltså! :) Helgen hade vi tänkt göra lika bra som förra, och jag hoppas vi lyckas.. eller vad säger ni? :-D . Nejjjjjjjj, nu måste jag plugga ihjäl mig. Ha en bra kväll.

Jag älskade den du var men hatar den du belv förstörd till.




/ Fanny

LÄMNA MIG ALDRIG

Ännu en dag gjord, snart lov. Älskar jag det, eller älskar jag det? Jag älskar det mega mycket! Dagen har varit hit och dit och upp och ner,som vanligt. En massa bra saker, och även en del ledsama och idiotiska grejer. Men sånt är väl livet? :) Jag och ida skulle även rida idag, men Åsa hade totalt glömt det så när vi väl var i stallet hade det börjat blivit mörkt. Men vi ska väl försöka komma igång nån gång hoppas jag! Och nu ska jag photoshopa lite åt mina kära vänner, sedan kanske plugga lite? ehe, eller inte. Aja, pusspuss.



/ Fanny

4 SKOLDAGARKVAR

yes nu är den värsta dagen över måndagar är väll allt för sega skoldagar i varje fall på vårat schema liksom dom värsta ämnena typ som b-språk och 2st biologi timmar de är ju  kul och annat dessutom, i varje fall så är de bara 4skoldagar kvar sen blir de höstlov och jag tror att de kommer starta bra ivarje fall för på fredag så blir de nog en trevlig kväll med laget om de blir som vi har pratat om och på lördag så ska laget till arosfortet och de är ju ännu mer najs! ;) 

idag då jo efter skolan så käka jag sen åkte jag ut till sara g och vi pratade, red och pratade igen inprincip de behövdes nog för min del, och när vi red då så var jag duktigt nog att våga hoppa nåre hinder och de va ju ett antal år sen jag gjorde de sist men de va kul (: men sen när jag kom hem då så sprang jag min vanliga vända hehe skönt kan ja säga men de världelösa med den här dagen var att 1. mitt blåmärke från ingenstans som jag haft på min fot ( den försvann nån vecka ) har kommit tillbaks och gör skit ont! 2. jag skärde mig på lampknappen, ehh hur man nu lyckas med de? 3. jag mår illa för jag har druckit mjölk idag.. nu har jju texten dragit iväg på tok för långt och ingen bild har jag idag heller men eftersom fanny inte hade nån text till sin bild så gör de kanske inte så mkt men ja godnatt! ;)

/ sara


EVERYTHING HAS A REASON



/ Fanny

FINALISTERNA

Nu har vi utsett dom tre finalister i tävlingen, de går alltså inte att delta längre och nu är de upp till er 3 som kom vidare att samla röster och självklart så är det den som fått flest röster som vinner.

- man får rösta 2gångar
- man får inte rösta på sig själv
- de man ska göra för att rösta är att skriva en 1:a, 2:a eller 3:a i kommentarsfältet.
- röstningen kommer avslutas klockan 21.00 på torsdag

Här är alltså dom 3 finalisterna

Du ska rösta på den bild som du tycker uttrycker mest kärlek och glädje. Tack för din röst!


1. http://qendrezas.blogg.se



2.
http://jjohhannnaa.blogg.se/



3.
http://behindthecamera.webblogg.se/



/ Fanny och Sara


EN MASSA PLUGG

Hallå de va ett tag sen sist men jag har helt enkelt inte haft tid och inga bilder, inte för jag har de nu heller för den delen men jaa.. prao veckan gick rätt fort ändå faktiskt och dom sista dagarna va inte lika tråkiga som dom första och imorrn är de ju skola igen och ett biologi prov väntar så jag ska nog ta och  fortsätta plugga, i varje fall så har jag gjort om headern men de tog ett tag innan fanny blev nöjd som vanligt dårå men vi får se hur länge den här blir kvar men för er som inte vet de så är jag och fanny inte med på headern men däremot har fanny och sara uppdaterats med bilder på oss så ni vet men nu ska jag som sagt fortsätta att plugga.. tryck f5 om headern inte har uppdaterats för er

big hand


/ sara


CRAZY DAYS

Ojojojojjjjjjjj vilken hädelserik och otroligt rolig helg! :-D Både skratt, tårar och panikutbrott, men ändå lika guldvärd! Kvällen tillbringades ju somsagt här igårkväll, och det var full fart som vanligt. Vid 12 drog ungefär hälften och kvar blev jag,ida,jenny,agge,martin och albin. Jag tror inte jag skrattat så mycket på länge alltså, schöööna ungar :) Dom sov då alltså över, för dom som inte förstog det. Jag kan ju kortfatta det hela med att agge somna vid 4 halv fem, jenny vid 6 och vi fyra andra vid halv 7. Och gissa när vi vakna? AHHAHA, 8! Jag har alltså sovit 1,5 timme dehär dygnet! Och inte ens det, eftersom vi låg hopträngda i soffan och august låg och vifta så förjävligt men händerna i sömnen så jag vakna ungefär en gång i kvarten. Men vi alla var lika pigga för det när vi vakna, sjukt när jag tänker på det.. men jag är inte ett dugg trött! :-D Folket har gått i lite olika ordning nu idag, augsut och albin drog vid tio för muppen skulle dömma hockey, martin nån timme senare och brudarna för nån timme sedan. Nu ska jag packa, fixa bilder, duscha och åka till mamma hade jag tänkt. Hungrig är jag också. Och nu blev texten circus 30 mil lång, så vi säger väl sådå. Hare bäst!

Ni är underbara!



/ Fanny

GREJTO, ELLER VAD SÄGER NI?

Kvällen räddad, min snälla papi låter oss ha huset ikväll/inatt. Så flickorna sover här med mig, kanske även ett par pojkar, det återstår att se :) Vi tänkte nämligen skapa vårat egna lilla läger eftersom komfimanderna är i Aspnäs hela helgen. Det blir mys. Jag ska försöka knäppa lite biler under kvällen, som isf antagligen då kommer upp imorgon! Ha en trevlig lördag! (: En suddig bild på Jenny som egentligen är en animering har ni här, men det funkar inte och jag har inte en aning om varför :s



/ Fanny

MY HOPE HAS DIED

Godmorgon på er! :) Vakna för ett tag sedan, var nyss ut och fotade lite i det frostiga vädret (y) Bloggade inget igår eftersom jag kom hem kvart över ett inatt. Jag GICK hem, ni kan ju tänka er själva hur grymt snabbt mina ben gick då. Fy tusan va läskigt alltså. Men bästa August var som vanligt snäll och gick med mig till Zetterbergs, åh de va tur för kyrkogården hade jag aldrig vågat gåförbi själv! :| Aja, vi tjejor for ju till staden efterskolan, det va mys och filmen var mycket bra :) När vi kom hem så träffade vi killarna, och när sara åkt hem gick vi hem till Marin och titta film. Jag kan ju faktiskt erkänna att jag somna en stund där jag låg inklämmd i väggen, haha! Ikväll får vi se vad som händer, ska ta ett snack med min kära far när han kommer hem och om han är snäll så får vi huset tonight :) Hej så längeeeeee.



/ Fanny

GÖR SOM FINDUS, GÅ DIT NÄSAN PEKAR! :)

huhuuuhh, hejjjj! jag fryser snart till is tror jag. Kallt överallt! Men vad gör det när jag kan plugga mig varm?, hahaha. Kul skämt, jag orkar inte. Helg imorgon iallfall, prov också fördendelen. Men vad gör det liksom, efter skolan drar jag,ida och jenny in till stan och käkar och går på bio. Det kan ju inte bli bättre start på helgen för tusan! :) Sen på lördag så tänkte jag nog tillbringa kvällen med killarna, vare sig dom vill eller inte :-D Jahörrni, en komplett helg framför mig, jag gillar't. Men nu bara måste jag duscha och plugga, puss.



/ Fanny

VICTORIA

En dag kvar sen öre helg vilket ska bli väldigt skönt, prao dagen gick snabbt idag och de va faktikst en vldigt rolig en också för den delen.. sitter här och funderar om jag ska börja kika lite på biologin eftersom vi har prov på måndag och de är ju ingen höjdare att plugga på helgen precis, från de ena till de andra vet ni vad jag kom påå igår? eller ja de är nog klart att ni inte vet men igår när jag lämnade in en klocka på eklunds så dom skulle spänna den så medans pröva jag och jennifer glsaögon och jag kom fram till att jag passar mkt bättre i glasögon än utan faktiskt, rätt så intressant va?? (:
 nej nu ska jag duscha sen ska jag nog som sagt kika på biologin lite dårå..

några till på vican :)


/ sara


TRUE HERATS NEVER LIE

Hemma igen. Förra inlägget blev ju väldigt snabbt och stressigt, och om jag inte hittar på något att göra så är bilden nedan det första på "att göra" listan! Därför tänkte jag sitta här och skriva ett sjujävla långt inlägg så jag slipper med elendet. Hockematcen va grymt tråkig i början. Men sällskapet självfallet grymt trevligt. Men mot slutet blev det grymt spännande ist! Och med en galen sportkomentator, en röd älgdödare och massa roliga typer på planen så roade jag och ida oss igenom om ännu en hockeymatch ganska så bra :) Oerhört schöööna vänner man kan ha alltså! Haha, jag och ida kan då tusan imig göra allt roligt alltså. Jaja, nog om det roliga, och till det tråkiga. Jag har ont i min nacke/rygg. Jag höll på att dö på hockeyn, synd om mig tänkte ni nu. Och nej, jag dör nog inte ;) Och nu har jag skrivit tillräckligt långt för att bara kunna ta en macka och hoppa isäng, utan pluggandet :-) godnatt.

webbcamerabild


/ Fanny

VARMT ELLER KALLT? RÖTT ELLER BLÅTT?

Hejsan hoppsan va. Sitter här och är lite stressad över att vi har kemiprov på fredag och jag knappt öppnat boken. Men jaja, det sktier jag i nu. Ska nämligen på hockey med Ida&Malin om ett lite tag, drf måste jag kila nu! Puss. Här har ni två bilder på Sara G. Lite olika svartvit, vilken sort gillar ni bäst? :)





/ Fanny

BERT

yeeeees nu ska jag ta å kika på ett avsnitt bert haha de ska bli riktigt kul för han e ju en rolig figur! :)
lite rimm med i de hela också, men i varje fall så har jag nog inte berättat de men den här veckan har våran klass prao vecka vilket då betyder att jag praoar ( SMART ) hehe! lite tråkigt är de allt skulle nog hellre gå i skolan om jag får säga de själv men jaja de är ju bara 3dagar kvar så jag överlever nog.. men nu måste jag kika på bert dårå innan klockan blir allt för mycket godnatt! :) Glöm inte bort tävlingen!

va ut i lördagsmorse och fotade lite när de va frost så ni får 2 dugliga bilder sen dess alltså!
något suddig är den första men vem dör av de?




/ sara


NÄR LÖVEN FALLER AV, OCH KVAR ÄR VI

Tisdag. Regn, plugg och massa sorgliga oth avsnitt! Ja, jag och ida skulle också ha ridit idag, men det blir framflyttat en vecka. Tråkigt, men också ganska skönt med tanke på vädret ;) Just för tillfället så sitter jag här och tycker att jag borde plugga kemi, men jag orkar inte. Fattar ju noll av dendär skiten så det får vänta, kan ju alltid hoppas på att jag blivit klokare tills imorgon (: Nej, nu ska jag titta oth igen. Puss.



/ Fanny

YOU BRING OUT THE DEVIL IN ME

Godeerkväller everybody! jag bloggade inget igår eftersom sara var så envis med att tävling skulle ligga högt uppe, ändå bloggade hon själv mupp som hon är :) . Men det kanske är därför det går trögt med den, vad vet jag? Hallå,kom igen folket.. bidra med en bild vettja! Vem vet, du kanske vinner :) Jaja, nog om saken. Denna dag har varit.. upp och ner , hit och dit.. men helt okej. Jobbig träning med mamma efter skolan också, uscha. Kommer ha träningsvärk imorgon känner jag! Vilket inte är bra för då ska nämligen jag och ida rida :-D Fyllt i toningen har jag gjort nu ikväll också, tack Linda! :) Och vet ni, nu ska jag göra sista matte uppgiften och sedan ta mig till sängen. Godnatt.

Pernilla Andersson, du är underbar!




/ Fanny

SKOR OCH TRÖJA

idag har inte mycket blivit gjort för min del jag har mest legat i sängen och kollat runt på alla möljiga grejer på datan fast senare på eftermiddagen så städade jag rummet som inte såg nå vidare ut och sen fick jag med jennifer ut på en springtur sköönt! jaa i fredags så va ju jag ida och fanny in till stan mycket trevligt kan jag tala om (:  iallfall så blev de lite grejor inhandlat en tröja, tights, skor, parfym och trosor..

skorna och tröjan inte så värst bra bilder men i varje fall något och jaa jag har stora fötter ;)




/ sara


FOTOTÄVLING



AVSLUTAD!


Nu kör vi igång en Fototävling i sammarbete med tvspelsweb.se och priset är en Pop-Up Flash Diffusor JJC Vit . Ni kanske undrar vad de är men de är en rätt fiffig grej läs mer om de här.

Tema: kärlek&glädje

Kärlek och glädje kan vara nästan vad som helst, tillexempel ett land, en grej, en person. De är upp till dig vad du tycker utrycker kärlek och glädje!

De du behöver göra för att vara med och delta:
Ladda upp ditt bidrag på din blogg eller hemsida och länka oss och priset, skicka sedan länken till ditt tävlingsinlägg i en kommentar.

Länken till priset:
http://www.tvspelsweb.se/popup-flash-diffusor-jjc-vit-p-2580.html

Reglerna är:
Inga collage
Högst ett bidrag per blogg
Bilden ska vara fotad utav dig

Söndagen den 24/10
Så kommer vi välja ut 3 finalister och då går de alltså inte att delta längre. Dom 3 finalister vi väljer ut kommer ni få rösta på och den med flest röster vinner! Lycka till!


/ Fanny och Sara


LÖRDAG KVÄLL, DET KAN INTE ANNAT ÄN GILLAS!

Hejsan på er! Sitetr just nu hos ida, men hon sak till felix om något tag så då kilar jag över till killarna :) Kvällen kommer alltså tillbringas emd dom, och kanske dyker även jenny upp senare, nice! Nej, nu ska jag gå och kolla om ida har tränat klart på crss trainern (stavning?) haha, hon är nämligen hurtig den muppen :) Aja, här har ni en fni bild på mig och mina älsklingsflickor sedan skolavslutningen. Jag hittade ingen annan bild just för tillfället. Och ida har täckt över sig själv ifall nu undrar, ha en bra kväll allesammans! (:



/ Fanny


YOU CAN'T BREAK A BROKEN HEART

Jag har inga tår, eller dom finns där.. dom syns, men kännseln tror jag tog sitt pick och pack och drog! Aja, har iallafall införskaffat mig en varm och skön vinterjacka i stan idag, nu fattas bara skorna och en ny mössa som inte är rosa så har jag en komplett vinterutrustning :) Jaja, stan var iallfall riktigt trevlig, kvällen med tycker jag. Kom hem vid 7 och då blev det dom gamla vanliga som gällde. Vi har vart ute ungeförius hela kvällen och jag kom hem ungefär nyss. Pappa vägrade hämta mig så min kära vän aggebagge var hyglig och skjussade hem mig på dendär lilla saken som dom kallar fiddy,haha. Ett under att jag fick plats! Men nog om det, texten blev lång.. men jag har tråkigt och är inte trött, tror faktiskt att jag ska titta på lite oth nu, natti! (:
Vill också tilllägga att jag och amanda är grymma på att mosa buskar.




/ Fanny

TORSDAG

Japp och då var denna torsdag så gott som gjord, imorrrn ska jag, fanny och ida tror ja in till staden efter skolan vilket ska bli naajs hoppas jag lyckas hitta något fint bara (: nu ska jag ta och plugga fysik till provet som vi ska ha imorrn och sen så ska jag nog läsa lite ur tusen gånger starkare, men vi hörs!

bildbrist till 1000 så ni får några tjusiga webbcam bilder


/ sara


SLARV FANNY!

Ja, slarv-Fanny kan man värkligen säga! På bilden nedanför på vickan har jag skrivit Foto: Fanny Svinghmmar. Det ska självklart stå Svinghammar, sjukt att jag inte ens kan stava till mitt egna namn, hahahaha! Och jag orkar inte ändra, det är för jobbigt just nu. Jaja, Dagen har varit kall, men okej. Det blåser något fruktansvärt ute. Aja, ikväll blir det massor med plugg, fy tusan säger jag bara! Fast just nu ska jag gå och laga något att stoppa i magen. Pusspuss :)



/ Fanny

DON'T TURN BACK

Goddagens på er :) Onsdag, en halv vecka gjord.. skönt. Skolan gick prima ballerina, och lika så bandyträningen tycker jag väl. Sen jag kom hem har jag bara tagit det lugnt och pluggat ltie. Fysik och engelska, tråkigare ämnen får man ju leta länge efter, väldigt länge. Imorgon ska jag följa med sara till vårdcentralen efter skolan, hon ska bli stucken.. ahahah! jaja, nu ska jag belöna mig själv efter typ 2 minuters pluggande med ett 40 minuters oth avsnitt :) Här har ni lite mer bilder på Vican!




/ Fanny

TÄVLING

Jag är med och tävlar om 5 i 1 reflexskärm ( 110cm ) hos photolens temat är höst, jag hade väldigt svårt att bestämma bild för jag har ingen riktig favorit men till slut fick de bli den här kantarellbilden nedan men vi får allt hoppas på de bästa! :) lite avlång men jag orkar inte fixa för nu ska jag ta mej ut å springa bloggar nog mer senare vi hörs!



/ sara


BLOGGENS ENA HALVA, 15 BAST!

Jag ska väl börja med att gratulera bloggens ena halva, ja sara.. hon fyller nämligen 15 år idag! Supermegastort grattis till muppen! :D<3 Annars är väl dagen helt normal, tror jag? Efter skolan tillbringade jag lite tid med min kära granne Linda och kusinen dårå. Och nu snart ska jag dit igen, hennes öron behöver mig, AHHAH. Ska bara käka lite food först! ;) Jag hitta ingen annan bild som hon inte skulle strypa mig för, liten blev den också, men jag har inte tid med att fixa detta nu. Nej, pusspåer!



/ Fanny

I WILL ALWAYS STAND BY YOUR SIDE

Jag måste sova, men jag orkar inte. Har pluggat hela kvällen, innan dess var jag på bandyträning. Vi var bara sex stycken, men det gick bra ändå (y. Här har ni en bild på min älskling som jag saknar lite granna :( Aja, natti.



/ Fanny

SARA GRÖNLI #2

Söndag kväll, kan det bli värre? - ehe, nej. Det är skola imorgon och jag är inte pepp på det, men det är väl ingen antar jag. Idag har jag iallfall inte gjort någonting alls, bara tagit det lugnt.. packat,åkt till pappa,skrivit ut lite bilder,tittat på oth och gjort matteläxan :) Lite småskönt tycker jag. Och nu strax tänkte jag hoppa i säng, men först ska jag gå och hitta något att äta, tjock som jag är! Godnatt.





/ Fanny

GÅRDAGEN I BILDER, DEL 2


Sötnosar


Tacos


Stolt Amanda efter att ha förstått hur diskmaskinen fungerar ;)


Sara och Jenny gömmer sig


Tvillingar och G :)




Cheezballs tävling, haha!


Jenny, min ballerinaka-ka vän :) hahha


Jag och Pellan hade grymt kul, ignorera mig gärna!


sista bilden får bli på G! :)

Tack för en underbar kväll,
ni är grymma!

WATER

som sagt så var jag med små flickorna igår och de va väldans kul måste jag säga och en massa onyttigheter blev de kan jag ju tala om, och ännu mer blire idag för snart kommer släkten och fikar så då blire allt tårta och godheter, men nu ska jag ta och byta om och här får ni en bild som jag fotade nån gång förra veckan lite annorlunda redigerad ären men jaaja! :)



/ sara


GÅRDAGEN I BILDER, DEL 1


Vickan


Ida


Lovisa


En glad Jennifer!


Söt Vicko


Suddig bild på fina Linn :)


Spegelbild på mig, Pörnill och G!


Spegelbild igen, men G är utbytt till Sara!


Och till sist lilla Mandooo :)

Mer bilder kommer strax, ska bara titta på ett oth avsnitt och ät upp Saras choklad först! :-D


/ Fanny

SARA GRÖNLI

Godmorgon. Ska strax äta frukost och fixa till mig lite, sen om någon timme fara till tärnsjö som jag sa igår. Kameran hänger med ändå, hihi! Här har ni en svartvit bildserie på G, titta och njut :)




/ Fanny

WATER DROPS

Go'kväll på er! :) Kom hem från en kall kväll med härligt folk för ett tag sedan. Vi har tillbringat mestadels av kvällen i ishallen, och resten utomhus ungefär. Efter skolan följde G med mig hem, mamma skulle nämligen sminka henne ;) Vi fotade också, roligt hade vi må ni tro! Jag tror jag hinner slänga in lite bilder innan jag drar till tärnsjö imorgon. Ja, alltså klockan tre imorgon tar jag bussen till sara, sedan tillbaka till amanda senare. Tänkte ta och skapa en trevlig lördagkväll med världens bästa tjejor :) Jag tror kameran får följa med, men inte hundra än..får se. Nej, nu ska jag ta en macka och hoppa i säng, godnatt!







/ Fanny

TÄVLING HOS BEATRICE

Satt nyss och tittade runt lite på bloggar, och hamnade på Beas. Hon hade en tävling på gång och när jag ändå är i farten med bloggandet så är det väl lika bra att köra på! :)

Jag är alltså med och tävlar om en Reflexskärm hos Beatrice. Teamt på bilden ska vara höst, och jag tycker jag lyckades hitta en någorlunda bra höstbild. Lite lagom härlig och sprallig bild på Jenny som ni sett någon gång förut! Iochförsig inte så bra kvalite eller så, men kan ju alltid vara värt ett försök (:



/ Fanny

MYCKET VICTORIA, VI GILLART!

Ja, även idag tänker jag lägga ut bilder från gårdagens fotografering. Det har ju som ni ser Sara också gjort så det blir mycket vican nu ett tag framöver :) Mitt fotouppdrag imorse gick fint, dom bilderna är dock inte så roliga eftersom dom skulle has till reklam i en tidning, så dom skiter jag i att lägga ut. Nu ska jag plugga so, idag igen. Usch. Men vi hörs gott folk! :)





/ Fanny

VICTORIA #2

hallååå hallå, jag tänkte visa 2 bilder till på vican som jag sa så kommer de komma upp massa bilder på henne men vi tar lite i taget.. jag kom väll hem runt 2 idag och de va rätt skönt kan jag tala om men nu ska jag plugga engelska och räkna matte eftersom jag ligger fler sidor efter hehe, de är ju mycket roligare att prata än att räkna på lektionerna men de är ju inte lika kul att man måste ta hem de och göra de hemma istället, men jaja jag ska väll börja nu, hejdå!



/ sara


VICTORIA

Har inte bloggat på dagar men har inte haft några bilder så de har inte kännts så värt faktiskt hehe, men nu har jag jätte många fina bilder på vican så de kommer ni nog få se ett tag framöver...  jag kan ju iallfall säga att de va svin kallt och blåste som satan när vi fotade stackars vican men resultatet blev bra tycker jag :) nej nu ska jag plugga lite och redigera vidare men vi hörs!



/ sara


VICTORIA FORSBERG, VÅRAT OFFER FÖR DAGEN

Hejsan allaihopa! Jag är sjukt trött och funderar på att snart hoppa i säng, ska plugga lite SO först bara. Imorgon bitti klockan 8 har jag fotouppdrag också, undra hur dom korten kommer bli med tanke på hur trött jag kommer vara, haha! Aja, idag har iallfall jag och sara fotat Vican! Här nedanför har ni ett lite små trist svartvitt smakprov. Mer bilder kommer när jag orkar redigera, och sen har ju även sara en hel drös hon åh. Nej, SO och sängen nu. Tjarrå.



/ Fanny

ÖGA NÄSA MUN







/ Fanny

DÅ OCH NU , NU OCH DÅ

Hejsan kära bloggläsare! Kom hem från skolan för någon timme sedan, då skulle jag ta hjälp av mamma att knäppa kort på mig,haha! Jag såg förjävlig ut på dom, så ni får en jämförelse på håret genom egobiler. Och jag ser ut som en ihoptryckt bläckfisk på "innan" bilden, så ignorera facet där och koncentrera er på håret, tack! :-) Jaja, skolan gick väl bra allafall. Nu ska jag ta och plugga i massor, har HK prov i morgon och jag har inte ens öpnnat boken en ända gång, duktigt fanny.. duktigt. Ett oth avsnitt lockar sjukt mycket mer kan jag tala om, men måste man så måste man!

Vad tycker ni om håret? Blondt eller Brunt?



/ Fanny

BRUNETT

Den människa som hittar ett blondt hårstrå på min skalle är duktig! Okej, det finns säkert nåt, men inget synligt iallafall :) Min kväll har som ni kanske förstår tillbringats hos den duktiga tonaren Linda, tackelitack säger vi till henne :) Det kanske kommer upp någon form av bild på hur jag ser ut i mitt "nya" hår imorgon, haha! Nu ska jag hoppa i säng tror jag, ingen sovmorgon imårrn inte. Har någon himla fråge grejj på morgonen som vi bara måste vara med på. Ingen sovmorgon blir det heller för mig på torsdag, för då har jag fotouppdrag (y) Nej, sängen väntar. BILDBRIST.



/ Fanny

INTRESSANT INLÄGG MED EN INTRESSANT BILD

Nej inte precis, usch sitter här nu med so papperna framför mig men datan lockar mer kan jag ju tala om..
vilken slö ag de har varit alltså.. jag har inte gjort ett piss jag gillar verkligen inte söndagar, men en lite roligare grej är ju att jag fyller år om 1vecka och 2dagar (y) så hoppas den här skolveckan går fort nu, förresten så borde  jag kanske börja pilla lite på en  ny header har tröttnat på den som vi har nu! ett mkt intressant inlägg jag vet men jaja vi hörs!

kanske lite överredigerad åt de lila hållet men jag gillar de!


/ sara


GRÄS

Kuuuuul att jag vakna halv två! hade faktiskt mobilen ställd på 11 men sen så råkade jag nog trycka av den och sen vaknade jag tolv och då va jag helt inlindad i mobilladder sladden! men först vakndade jag sju då adde skulle gå till bussen och nu är han väll troligen på väg till ner båstad så vi kommer inte ses förns i jul :( i går så var jag iallafall med vicko vi kolla på 2filmer och svulla chips och godis, sen så gick hon runt 11-12 och jag somnade på sängen och vaknade 2 och lärde gå upp och borsta tänderna och tvätta bort sminket! idag ska jag väll inte göra annat än att plugga vad jag vet, vi har ju prov imorrn ännu mer kul!

men här har ni iallafall en bild sen i förrgår vare tror ja?


/ sara


ALLA BUBBLOR HAR EN FÄRG, ÄVEN DIN

Godermorgon everybody! :) Klockan är just nu halv 12, fick för några minuter sedan reda på att hockeymatchen för dagen började redan klockan halv 2! :o Jag var totalt inställd på 3, undra vad det kan bero på, kanske för att en tvärsäker mupp envisades med att den alltid börjar 3? ja ungefär. Jaja, what ever. Ska käka frukost nu och så, sedan traska och hämta upp ida och sedan möta jenny och vikkan vid Q8 vid ett tiden, nujjs. Usch, blir mycket svartvitt här nu ser jag, men jag har lite smått bildbrist. Ha en bra dag allihopa!



/ Fanny

NI GÖR MIN DAG!

Jag orkar inte skriva nåt egentligen, men jag har iallfall tillbringat kvällen med fint folk :) Vi var ute typ hela kvällen, sen efter klockan 11 tills nu har vi legat och tränkts i hermans säng, haha! Jaja, vill bara säga att jag tycker om mina kära vänner nå fruktansvärt, ni är väl för goa :) Ni får mig på förjävla bra humör, dåligt också vissa gånger men det hör ju till. Jag vet att jag sa det igår med, men man kan aldrig säga det för många gånger, massa kärlek på er! Natti.



/ Fanny

EVERYBODY LOOKING FOR LOVE

Då var man hemma igen då. Ganska trevlig kväll, kall också som vanligt. Vill bara säga att jag tycker om mina kära vänner i massor! Kärlek till er. Vet ni? :o Jag skulle springa för jag frös så mycket och nu har jag sviiiin ont i min skinka, måste ha sträckt den. Haha, lyckat. Ja, det finns väl inte så mkt att säga om kvällen annars, vi var på hockey och så. Dagen har däremot tillbringats med Linda och min illaluktande kusin :) fanny <3 spya. Nej men nejnejnej, sängen kanske? eller ska jag slå på en film, aja.. får se det va. Natti iallfall.



/ Fanny

FROST

hallllå, vet ni imorse va ja riktigt duktig tkr ja, gick upp klockan 7 och gick ut å gick holvatsby med mamma..
hur trött som helst va ja i varje fall, kameran hade jag med och de va riktigt fint ute på åkern när de var frost och solen låg på.. i varje fall så promera vi sen tog jag en dusch och sen åkte vi in till staden, köpte en jacka men jag vet inte hur jag ska göra om jag ska behålla den eller inte, men har väll varit hemma i typ 2timmar nu och redigerat lite å så en jaja jag sätter punkt här! :)



/ sara


HEJDÅ SVETTATTACKER, HEJ FROSTSKADOR

Nu äre väl bra kallt ute iallafall! Jag och mina älskade pärlor till vänner har varit ute i kylan i ca 2 timmar. Gått runtrunt och pratat om allt mellan himmel och jord :) Ja, som sagt i ca 2 timmar.. sedan kom killarna och förstörde våran fina pratstund, dummisar. Alla drog vid 11, och jag lika så. Sedan dess har jag suttit och webcamrat med Sara, hon är väl för sköööön hon åh! Jajajaja, nu vet jag iallafall säkert att det är hockey imorgon, och att klockslaget var 7. Superduper hörrni, ni blir det sängen , natti .



/ Fanny

RSS 2.0