JORDGUBBAR ♥

Tja! Jag sitter just nu här och käkar jordgubbar för fulla muggar, men nu får det nog vara bra för min mage gillar dom inte lika mycket som munnen :( Idag har jag legat ute ballkongen och solat ungefär hela dagen, något kopiöst varmt där ute. Sen är jag happy, för pappa betsällde ett 55-200mm objektiv till mig som födelsedagspresent igår :D Kommer förhoppningsvis att ligga i postlådan på fredag! Sen så har mamma nyss sytt min skolavslutningsklänning (y).. och sen var det en sak till, jag vet att jag har stavat fel på bröllop. Som ni kanske märkt så är jag inte så bra på såntdär, men nu blire sängen :)



/ Fanny

STJÄRNÖGA

Hallå! Håller på att städa rummet nu eller håller på och håller på hehe! jag skulle typ ha börjat för en timme sen men jag fastnade här.. Fast jag tycker ändå att jag har varit duktig idag för jag har faktiskt städa den äckliga kaninburen! men hörrni nu måste jag börja på riktigt!

Blommor som tydligen hette stjärnöga! ;)





/ sara

HELGEN

Hej allihopa! :) Snart är helgen slut, inte bra. Jag har ju inte bloggat sen i fredags så jag tänkte dra lite kort om vad jag har haft för mig: Fredag, lekte med ida först, sen drog hon så jag var med killarna hela kvällen. Vi var på cafe ett tag, sen var vi uppe vid lunda och grillade lite (: Lördag, Sven och Anns brölopp i kyrkan klockan tre, hem till ida och grilla vid fem. Tittade på film och mös hela kvällen! Mer än så har jag inte hunnit med denna helg, men det var väl lika skönt de. Ska till mormor och käka kloclan fyra, eftersom det är mors-dag. Här nedan har ni  lite bilder från bröloppet. Tjaråå!

















/ Fanny


FÖRLUST...

Dålig uppdatering av mig igen fast i går så var jag faktiskt i stan och där försvann mitt barnbidrag på två dagar, typiskt alltså! idag så va vi i fanna och spela match förlora med 3-1, alltså nu äre inte så att jag ska skylla allt på domarn för enligt mig så va fanna 95 bättre än oss idag men iallafall, så fort vi peta på bollen så fick dom frispark och men när dom går in och tacklar spelare i vårt lag så händer de inget konstigt? En riktig hemmadommare var va han va! Men skit samma hoppas de inte är han som kommer dömma borta matchen mot fanna 96 bara.. Haha dom tycker vi kör med hockeytacklingar stod de i deras matchrapport efter matchen hemma mot dom! ;)

iallafall så sitter jag och kletar på aloe vera gelly på mina naglar hela tiden för fanny påstår att dom växer snabbare då, vet inte riktigt jag men de blir upp till bevis! ;)



jag har typ inga bilder nu, men den här skitroliga bilden får stå för dagens inlägg ;)

/ sara


YELLOW

Det blev inge stan för mig idag, så sara fick klara sig utan mig. Jag kom hem för ett tag sen, skönt att det äntligen är helg igen! Ikväll har jag faktiskt inte en blekaste aning om vad jag ska göra, men det återstår att se :') Kan väl bjuda på en vacker bloma när jag ändå är i farten, kysspåer.



/ Fanny

BILDER FRÅN IGÅR

Har nyss fixat ihop två kollage från gårdagen, dom blev inte så bra.. men helt ärligt så skiter jag i det just nu :) Just för tillfället sitter jag här och pratar med sara på msn, hon vill att jag ska följa med henne till stan imorgon efter skolan. Hm, vi får se hur det blir med det! Sen på lördag ska jag på bröllop, sen på kvälen ska jag grilla och ha det mys med ida och på söndag är det mors dag.. fullt upp hela helgen! (y) å sen, så är det är exakt en vecka tills jag fyller år idag, hihiiii :'D nu ska jag nog sova tror jag, puss.





/ Fanny

TRÄD!

Har varit på träning ikväll och jag kan ju inte säga annat än att de gick uruselt för mig och att jag förstörde för några andra med mina dåliga pass och lyft, men jaja alla har väll sina dålig dagar. Jag får väll hoppas de går bättre nästa träning iallafall ;)
Bara gammla bilder på datan känns de som men jag har inte tid, har massa grejs att göra.. Ikväll blire att plugga so och skriva ned de sista, vi säger väll så hejdå!




/ sara


VAD VORE LIVET UTAN FÄRGER?

Nu ikväll har jag varit vid Toften med Johan&Linda, dom skulle bada Embla. Bilderna kanske kommer in imorgon, för just nu har jag varken ork eller lust att ens titta på dom. Ni får några trevliga tulpaner att glo på istället :) Nu måste jag sova, det är ju en dag imorgon också. Puss!





/ Fanny


MASSOR!

Jag har massa att plugga ikväll och de e ju vääärdelöst! iallafall så fick vi sluta tjugo i två idag så då hann jag ju precis med kvart i bussen!
 och fram tills nu så har jag typ inte gjort nånting eller jaa sorterat lite bilder på datan och de e ju inte speciellt kul de heller men jaja..

Blomma..



/ sara


HÄRLIGT!

Matchen gick bra idag och vi visade verkligen att vi hade viljan, från att ligga under med 1-2 till att sedan vända till 4-2 de är grymt bra.. Måste sova nu matchen blev lite sen eller ja andra halvlek kom väll igång en halvtimme för sent för de va nån i andra laget som rammla ihop och en massa så ambulansen lärde komma. Iallafall så har Fanny fixat ny header som jag har bytt nu men nu blire sängen hörrni! ;)

före




och efter!




haha tänkte bara att ni kanske redan glömt hur den gamla såg ut ;)

/ sara


VÄGEN BORT FRÅN DIG ÄR LÅNG

Ännu en dag avklarad, skönt. Dagarna bara rullar förbi, inte långt kvar till sommarlovet nu! :) Efter skolan var hurtiga jag ute och sprang en sväng, det ni. Sen har jag pluggat spanska hela kvällen, inte roligt alls alltså. Just det ja, jag gjorde en ny header igår som Sara ska fixa, men hon skulle göra om den lite innan och just nu har hon fotbollsmatch.. så den kanske kommer upp imorgon, om inte senare ikväll (O:



/ Fanny


JOBBIGT LÄGE

Hejsanhoppsan på er! Blev en seg början på veckan, allt känns jobbigt.. men vädret är iallafall finare idag :') Låg faktiskt ute och solade ett tag förut, somnade nästan för jag var så trött. Nu sitter jag här med matte läxan framför mig, och nyss kom pappa in med ett papper från DustinHome där det står att det kostar 962 kr att laga min mobil.. det gjorde ju inte direkt någonting bättre.



/ Fanny

REGNVÄDER

Fy vilket tråkigt väder det är, har regnat här hela morgonen. Jag var nyss ute i spöregnet och knäppte lite kort, blev dyngblöt!





/ Fanny


KÖRSBÄRSBLOMMOR!

Våra körsbärsblommor kommer alltid lite sent men jag har iallafall varit ute och fotat dom... 
både i regnvädret i torsdags och de fina vädret idag..





/ sara


ÖSTA!

nu har jag varit dålig med uppdatering igen men sånna här soliga och fina dagar orkar man ju inte sitta vid datan då är man ju ute och solar, iallafall jag.. Vid halv tolv tiden idag så drog jag och catrin ut till östa för hon skulle ta ett första dopp i älven men även jag badade och de va ju faktiskt inte så kallt som jag trott men va där i några timmar så har några bilder att visa nu ;)




/ sara


GÅRDAGEN

Igår var det konsär i focus, efter det var jag och ida med killarna på cafè. Bilderna är dock inte i bästa skick, men det får ni stå ut med. Nu ska jag ut och sola, pöss. (jag var väldigt trött när jag gjorde kollagen, så det står fel på bild 2&3. Det ska självklart stå publik och dansare.)








/ Fanny


LILA

En dag kvar på praoveckan, sen helg! Ska bli skönt, hoppas vädret håller i sig bara. Igår var jag ute och fotade här på gården, och trot eller ej så finns det blommor i stan med :) Hittade några vackra syrener jag tänkte bjuda på today!





/ Fanny

ONSDAG!

blir dålig uppdatering av mig för de känns som jag har tusen saker att göra nu om dagarna...
men iallafall så ska jag nog ta och skriva en recension om boken ingen återvändo!
den ska va klar på fredag och imorrn har vi dessutom franskaprov, inget man ser fram emot precis!



/ sara


BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG!

exakt och de blir  att visa en bild sen matchen i söndags.. haha jag gjorde nån flummig grimars eller vad man ska säga så täckte över fejjset ;) iallfall idag så när jag kom hem från skolan så gjorde jag inte så mkt men sen halv fyra så gick jag till lockboden, så nu har håret blivit klippt och fått nya blonda slingor.. sen blev de träning och den gick great men nu ska jag lägga mig och plugga allt möjligt.. nej men svenska, engelska och franska! så godnatt!

Suuuuuuddig bild!



/ sara


LILLA LILLAN

Ligger i sängen mätt och belåten. Jag och Nina har nyss ätit lövbiff och klyftpotäter, very tasty! Nu ska jag duscha. Dubbelbild på lilla Lillan som går här runt mig och mjaouar har ni här! :')



/ Fanny

ELLA BELLA BUS

Dagen på Fuji Foto gick kanoners! Har inte gjort så mycket ioförsig, mest tittat på när som andra jobbat och slitit. Nu ska jag och Nina snart käka våfflor :) Här har ni lite bilder på Ella sen igår.





/ Fanny

TUSSE!

Halllloj! matchen idag gick väl sisådär eller ja vi vann ju iallafall och tur var väl de :)
sen efter våran match så var jag ner och kika på tifen, damlaget och a-laget de gick väll bra förutom för damlaget som förlorade! men annars var de bara vinst-matcher! Igår kväll så va jag hem till vickan en sväng och kameran hade jag med mig och då kom deras grannkatt på besök så de får bli två bilder på katten Tusse! ;)


nej du måste jag börja skriva på min so uppsats som ska vara klar till imorrn! så nu blire pluggggg!

/ sara


RÖDA CONVERSE

Ohyes, det blev ett par röda converse! Nu ska jag tagga inför morgondagen :)





/ Fanny

FUJI FOTO

Klockan tio ska jag till Gränby. Funderar på ett par röda converse? :) Aja, blir iallafall kvar i stan hela veckan eftersom jag ska praoa på Fuji Foto i Gränby centrum. Tror starkt på en toppenvecka! Men nu måste jag kila, puss.



/ Fanny


LÖRDAG!

Härligt väder de vart idag! redan när jag käka frukost där runt halv tolv så var de 22grader i skuggan!
så de blev 1timmes solning för mig sen så blev de en springrunda runt holvatsby! Men nu ska man ju inte klaga på att de är varmt! ;) jaja imorrn har vi iallafall match mot hagby.. och de blir ju fotbollstittande hela dagen eftersom de är fotbollensdag så alla tärnsjös lag har hemma matcher imorrn, men här kan man ju inte sitta längre så vi hörs ;)



/ sara


STUDSMATTA

Ja, som sara sa så kom hon och amanda hit till mig vid fyra tiden idag. Dom där två busarna fick för sig att sätta upp studsmattan! Kameran var självklart med.

























/ Fanny


DRAR TILL FANNY!

Tänkte bara säga tt jag drar till fanny ikväll trevligt de..
haha lekte lite med photoshop, kan ju inte säga att de blev så bra men jaja de va första gången jag gjorde nått sånt där ;) iallafall är ju bilden på fanny typ 2år också men skit samma, jag lär väll träna upp mig såå de ser lite mer verkligt ut, men vi höres ;)



/ sara


RUBRIK?

Ahmentja! Idag har jag till mesta dels tvättat fönster och sen varit ute och sprungit en sväng också. Nada màs. Tror inte jag ska göra något mer heller, bara tare lugnt. Glo på tv och läsa lite kanske? - ja, så får det bli! Ni får ha det bäst :)



/ Fanny

TRÄD

Idag runt 2tiden så följde jag med mamma ut, vi gick runt holvastby och kameran fick följa med!


/ sara


ROSA BLOMMA

Då var det helg igen, en lång sådan. Gud så skönt säger jag bara! Kom hem från ida för ett tag sen, vi har svullat chips och haft trevligt med Jenny&Vikkan :) Och nu ska jag sova hade jag tänkt. Några bilder på en söt,rosa blomma jag hitta från gårdagens fotorunda får ni också. Nattii.





/ Fanny

BILDBRIST!

Har nästan helt slut på bilder men imorrn hoppas jag på fint väder och då ska de ut och fotas! :)
En enligt mig Gullig bild på Bobbo får ni ha och glutta på ikväll! :)



de blir bättre med uppdatering jag lovar!

/ sara


THE CAT

Hittade på grannens katt här utanför här omdagen, och självklart hade jag kameran med mig så det blev några bilder. Tyvärr va han nästan aldrig still, så dom är något suddiga. Nej nu ska jag gå ut i det vackra vädret ett tag, Pusseliii :)





/ Fanny

GREAT!

Har typ inga bilder, men så kika jag runt i massa olika mappar så hitta jag dom här bilderna på vitsipporna som jag tog för några veckor sen, ont i kroppen har jag! en skaplig träningsvärk sen igår och sen så har jag ju sprungit runt i skogen i 2 och en halv timme dryyygt! men jag tror jag ska springa ner till ip för att mjuka upp benen lite till kvällens träning.. vi höres! :)



/ sara


TRÖTT!

som attans nu blire att sova så man orkar med morgondagens origentering! träningen gick väl i alla fall bättre än sist som tur va, fast jag kommer nog ha en jädra träningsvärk imorrn! haha måste bara berätta en sak när vi cyklade ner till träningen eller pellan skjutsade mig så ramla vi ( för hon körde på nå gupp) och sen så körde hon över min fot haha fast de gjorde bara ont i början som tur va ;) men som sagt så ska jag ta och lägga mig och läsa lite nu..



/ sara

FALLEN FLICKA!

sitter just nu och läser den boken men jag har precis börjat men jag hinner nog inte mer för nu ska jag byta om för sen blire träning så runt kvart i sju så kommer väl tvillingarna förbi och hämtar upp mig ;)


/ sara


GRÖNT SOM GRÄS

Var ute och slogs med myggen igårkväll, det är nämligen helt fullt här på kvällarna. Konstigt att dom har kommit så tidigt, det brukar dom väl inte göra.. eller? Men jag kom in med en hel del bra bilder ändå, bland annat dom ni ser här neranför! :)





/ Fanny


SÖNDAG!

så alla vet så ska fanny få igen för bilden på oss innan.. så då kommer ni ha nått att skratt åt! ;)
Jaja som sagt så va jag till henne en sväng igår vi gjorde hmm... typ inget haha. men de va trevligt ändå ;)
idag har jag mest tagit de lungt, varit ute i solen och fotat en sväng men de blev inga roliga bilder..
nej nu ska jag ta och byta om, snart äre dags att åka ner till ip för att se tärnsjös "farmarlag" Tifen som har sin seriepremiär mot östhammar klockan sju ;)

halloj,
/ sara


CAUSE I SAW THE END BEFORE WE HAD STARTED

En gammal men ändå ganska tuff vattenbild som jag hittade! Jag har kommit på att jag har en hel del roliga bilder som jag knäppt för längesen som jag kan bjuda på när jag har bildbrist. Oerhört smart av mig ;)



/ Fanny


FANNY & SARA


VINST!

härligt med vinst igår 2-1 mot bälinge fast de blev inte så mkt spel för min del  för jag mådde illa! imorse så åkte vi en snabis in till uppsala, jag köpte present till Adde som fyller år på måndag! och sen så hem iallafall så ska jag ta 17.35 bussen till Fanny och ida är nog också där så de blir nog kul, men hörrni vi hörs! :)


de börjar bli massa gröna knoppar på träden nu också, snart sommarlov plus att vi går bara 3dagar i skolan den här veckan (y'

/ sara

VITSIPPOR

Gårdagen blev okej, klippningen också. Kvällen tillbringades på cafèt, till mestadels med killarna. Var hemma redan strax före elva, oerhört skönt för jag va trött som en åsna.. därför skrev jag inget inlägg igår heller. Idag har jag inte en blekaste om vad som händer, får hoppas på nåt kul :)







/ Fanny

CORNETTO!

Hejhej har nyss kommit hem från skolan, men på vägen hem så gick jag in på konsum för jag kände mig tvungen att prova den "nya" glassen.. och inte var den liten heller orkade inte ens käka upp den .. men annars så varen väl god fast jag tkr inte att den är värd 25kr! så inga mer sånna onödiga glassar för min del! ;) ikväll så blire bortamatch mot bälinge, matchen börjar sju så vi får se om de blir nå fler inlägg idag för min del..



Marcus nu vet du om du läst!

/ sara


TÄVLING! :)



Jag är med och tävlar om ett ljustält se här : http://www.tvspelsweb.se/ljustalt-kvadrat-produktfoton-40x40x40-p-1719.html tävlingen är hos http://www.sunstreet21.devote.se/ va med du också! Tema är känslo och enligt mig så utrycker den här bilden glädje! :)

IMORGON = FREDAG = HELG

Ja precis. Bara en dag kvar, sen en hel helg framför oss. Underbart om jag får säga det själv, jag och ida ska nämligen till uppsala för jag ska klippa mig. Sen ska vi väl rusa omkring på stan ett tag också tror jag. Efter det blir det hem till Vålahålan och hitta på något roligt! Har inga planer alls, men något säger mig att dagen kommer  att bli grym..fråga mig inte varför. Bilderna från gårdagens sminkkväll skippar vi nog, dom blev inte alls någe bra. Nu ska jag plugga fysik så de bara visslar om det, puss.





/ Fanny

PLUGG!

usch ja nu äre bara engelskaplugg som gäller! har kollat på de SISTA andra avenyn avsnittet nästan lite sorligt haha.. Konstigt slut också, men jaja..

Vatten



/ sara


FIL & FLINGOR

Kom precis hem från skolan. Sitter här med en skål fil och flingor i knät, oerhört gott! Ska hoppa in i duschen nu och duscha mig lite ren tänkte jag ;) Ikväll ska jag vara med på mammas AloeVeraMakeUp- kväll, skulle tydligen vara hennes sminkdocka. Kanske tar med mig kameran så ni får se några vackert sminkade ansikten senare eller imorgon, det visar sig hur det blir. Hej så länge! :')





/ Fanny

BUDDHA

En sånhär söt liten buddah har vi på vårat köksbord. Haha, den är töntig som satan men jag diggar't. Man ska visst klappa honnom på magen innan klockan åtta på morgonen så får man tur resten av dagen. När jag gjorde de fick jag tyvärr mest otur , jag hade ioförsig inte förväntat mig nåt annat men jag tänkte ju att de var värt att testa. Men han är iallafall super göllig, därför får han stå för dagens bilder :')





/ Fanny

MOLN!

ska plugga engelska som en idiot, men jag vet själv att de inte blir så i slutändan ändå men jag måste verkligen för på torsdag har jag prov. igår så blev de typ inget pluggande men jag skjuter ju alltid upp de, men iaf så va jag åh träna igår och de gick rent ut sagt värdelöst.. och nu har jag skavsår så jag är inte så pepp på träning ikväll men de ska gå! och dom senaste dagarna har jag haft ont i huve också.. men vet ni en bra grej? de är bara 26skoldagar kvar till sommarlov :) nej jag måste plugga lite engelska nu!!



/ sara


GAMMAL SOM MOSSA

Känner mig som en gammal gumma som sitter och snorar ner allt hon äger. Usch, har aldrig kännt av pollen förut, men nu verkar allergin plötsligt brytit fram. Snoren bara rinner, speciellt när jag är utomhus. Det västa är att de kitlar nå fruktansvärt i hela näsan! Men jaja, det är väl iallafall ett starkt tecken på att våren äntligen är här på riktigt! :)



/ Fanny

SYSTER!

Haha! ;)



/ sara

ROSOR

Idag har jag ätit grillat för första gången i år. Nå otroligt vad gott det är, längtar tills det blir riktig sommar då man äter det varenda dag! Dom här rosorna känndes lite somriga så dom får bli dagens bild. Knäppta för några månader sedan :)





/ Fanny


VINST!

Härlig vinst 7-3 mot fanna 96 :) fast vi spela inte speciellt bra i andra halvlek men skit samma ;)
Var ute och fota lite idag Catrin fick ställa upp.. men fotade även?? haha skilla som vanligt ;)
ni får se bilderna på catrin senare ikväll kanske för jag har än så länge bara redigerat blombilderna..



nej nu blire en skålglass och oth, vi hörs! :)

/ sara


TAGGAD!

Är lite små nervös inför mogondagen då vi har " seriepremiär"  hoppas på de bästa! :)
idag har jag bara varit hemma städat lite tagit de lungt, varit med sara :)
gårdagen va super.. haha skit kul med andra ord, minst äter mest eller? haha ;)
nej här har ni en bild åh ;)fast den är tagen för några månader sen men för tillfälle så har jag inga nya bilder men ni dör nog inte ;)



/ sara


SISTA APRIL 2010





 




 

/ Fanny


RSS 2.0