SJUKT NICE

Sitter på bussen nu med victoria här bredvid, wi-fi finns det här också så nu har man iallafall något att göra på bussen. Men ha en bra dag för det ska jag ha! PUSS

HISS & DISS

+ Det är sol ute
+ Skoldagarna är skit slappa och vi gör ungefär nada på lektionerna
+ Sommarlovet närmar sig, och jag har på känn att det kommer bli helt otroligt roligt!
+ Jag fyller år om 4 dagar :-)
+ Håret ska få sig en omgång slingor om exakt en vecka idag

- Mina ben vägrar bli bruna
- Det blåser som satan ute
- Jag måste duscha, men har inte ork till att ta mig till badrummet
- Jag känner mig lite fööör pank
- JAG ÄR SÅ SJUKT SUGEN PÅ JORDGUBBAR & BLÅBÄR!!! (åh vi har inget utav det hemma)



/ Fanny

ETT-ÅRS-KALAS!






/ Fanny

I WILL ALWAYS REMEMBER

Mitt rum ser ut som katastrof!!!! Jag orkar verkliigen inte städa men jag måste, jag är också tvungen att skriva klart so uppsatsen tills imorron.. I morgon förresten så ska vi städa skåpen och greja i skolan.. Efter skolan så följer Jennifer med mig när jag äntligen ska få mina naglar fixade sen hem och träna. Jag antar att jag inte kommer hinna skriva nått inlägg imorgon och inte tisdag heller för då är vi nior i Stockholm hela dagen men vem vet? vi hörs någon gång ha det bra! :)

ena bilden är väll lite halvsuddig men jaa!



/ sara


THE BEST DAYS OF MY LIFE

Fina Lovisa ♥



/ sara


I FEEL SO FREE

Bilderna kommer nog ikväll istället, kom hem rätt sent igår och orkade inte blogga.. Håret blev det ingen större skillnad på, böt sida på benan och luggen och sen blev toningen i samma färg.. Jag vet att jag sa att det var sista gången ja tonade mörkt förra gången men ja orkar inte hålla på å krångla massa eftersom ja inte vill va helblond och så.. Fick i allafall med mig ett par skor hem, en myyssig tjocktröja lika vicko, bh och trosor det var väll de.. Har varit till mormor och morfar en stund idag också och nu väntar jag på Vickan för vi ska ut och promenera lite, vi höörs! :)



/ sara


LOVE CAN KILL ANYONE

Hej lördag, hej helg, hej regn. Seg dag, började den med två OC avsnitt så nu är jag ännu segare. Ska väl hoppa in i duschen å vakna till lite nu kanske. Ikväll blir det chill med gänget, vilket det var igår också.. mys! Nej, dethär går inte.. duschen nu, sen ska jag vänta på att pappa ska komma hem och göra pannkakor åt mig :-) Ha en trevlig dag allesammans.



/ Fanny

GENOM GRÅT OCH SKRATT

Slapp skoldag idag, vi hade kärlekens dag och satt i församlingshemmet och lyssnade på massa folk som pratade.. Efter skolan så fotade jag Lovisa lite  grann då och Vican var en duktigt reflexskärmshållare, bilder på Lovisa kommer imorgon kväll när jag kommit hem från stan. Ska in och klippa mig och leta skolavslutnings skor, kan bli svårt.. Nej nu ska ja invänta mina kära vänner för vi ska ta en promenad idag igen, ha det bäst!



/ sara


AND EVERYBODY KNOWS

Tjo! Precis hemkommen från Linda där det har ätits god mat och tonats hår. Innan dess umgicks jag en stund med Linnsan! Imorgon ska jag vara barnvakt åt Bianca, vi får väl se hur det går, haha! :) jaja, nej.. ett OC avsnitt nu kanske? jao. Hejmere.



/ Fanny

YOU WILL NEVER KNOW IF YOU DON'T GIVE THE PERSON A CHANS

Ojojoj nu var det längesen, har varken haft lust att blogga eller använda min kamera men på bättringsväg med de känner jag! :) Idag har jag varit ute och promenerat och pratat en hel del med mina kära vänner, nu ska ja ta och skriva klart på min uppsats som ska in imorrn, ha det bra godnatt! :)

mobilbild från idag



/ sara


MOUNTAIN VIEW

Säg vad ni vill, men detta färglada,söta och relativt råballa klistermärket är hemklickat till min älsklingsipnoeee :) Kommer dock inte förns om ca 20 dagar, men den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge! Mamma (& jag, enligt mig själv!!) har också beställt ett par låga ljusgula converse,nujjs. Nej, nu ska jag knalla fram i det otroligt blåsiga vädret för att spändera kvällen med godingar, puss.


/ Fanny

KONFIRMATION #2

Den jobbigaste dagen i skolan avklarad, skönt. Fast den va helt okej idag faktikst, slapp matten. Kommer dock ha två mattetimmar på fredag, blä. Ajaa, nu ska jag hoppa in i duschen.. sen ska jag nog ta itu med biologiläxan så jag är av med skiten sen. Vi får se vad kvällen har att bjuda, kan ju hända att jag bikar fram till vännerna mina, om dom har något förslag på vad vi kan göra villsäga! :) Nej, duschen och käk nu!

Resten av bilderna från igår kommer här, en riktigt härlig och somrig bildbomb med andra ord! :)











/ Fanny

KONFIRMATION #1

Puh, helgen är om några få timmar över. Både skönt och jobbigt. Känns som att den har varit lite fram och tillbaka, på både bra och dåliga sätt. Men i det stora hela har jag haft ett trevligt veckoslut och det hoppas jag ni andra med haft :-) Idag har jag nämligen varit på Linnsans konfirmation, ätit gott och haft det mys. Kameran var på hugget också, titta och njut va!

Lite småsuddiga kyrk-bilder får ni idag, resten kommer imorgon!




/ Fanny

TODAY AND TOMORROW

Tog en liten oplanerad sovmorgon i morse, hehe nej men jag försov mig till tjugo i åtta sen så kunde ja lika gärna sova ett tag till eftersom att jag missat bussarna och den som går efter dom inte gick förrens halv tio, skönt :) Alltså blev det bara 2 lektioner för mig idag sen åkte jag hem och halvsov lite hela dagen fram till halv tio då Vickan kom hem. Vi vandrade upp till rastplatsen och satte oss där och pratade i nån timme, vi fick även lite trevligt sällskap ett tag också :) Sen tog jag mig hem till Jennifer en sväng och sen hamnade jag här i min säng, nu blev allt det där väldigt lågnt känner jag.. Imorrn är det fotbollensdag här och jag kommer nog vara på ip och glo på fotboll hela dagen så det blir nog inget bloggande för min del, men godnatt! :)

Mobil bild på Vicko och mig ♥



/ sara


LET ME BLOW YOUR MIND TONIGHT

HELG,HELG,HELG!!! Vädret,humöret och det mesta trams är på topp idag :D Med skön musik i högtalarna ska jag nu invänta godingarna nedan och sedan ta en cykeltur till Lunda där killarna befinner sig, ha en grym fredagskväll :)))))) puss.



/ Fanny

DU HAR GJORT ETT AVTRYCK SOM ALDRIG KOMMER SUDDAS UT

Här vare lite smådött ser jag! Klantigt av oss. Men idag har vi faktikst spänderat lite tid togheter, det va på tiden.. har inte pratat med kvinnan på år och dar!! (innan idag alltså) Vi hade en trevlig pratstund, behövlig också. Senare gick jag till Ida, sen till Studioline med Linda & Bianca och hälsade på lite. Lillskiten har lärt sig gå, cooltigt! Men jaja, imårn är det fredag, ska bli skönt. Haha, ifs va det nyss helg men ändå :-) Nu ska jag göra lite nytta innan sängen väntar, puss.

Jag har på något märkligt sätt kärat ner mig i björkar, hihi!





/ Fanny

SKULLE INTE TACKA NEJ!

Kikade runt lite på kläder och kastade ihop det här lite fort!



/ sara


IT'S NOT HOW IT WAS SUPPOSED TO BE

Långhelgen börjar lida mot sitt slut, tråkigt. Gårdagen spännderades vid lunda med trevliga underbarlingar, en eld som värmde skönt och en stor fet chipspåse som satt perfekt i min mage! :-) Idag har jag, Ida och Vickan enbart slappat loss, skönt. Nu ska jag ta itu med lite plugg.. sen blir det nog några OC avsnitt som avslut på denna helg, som jag personligen tycker har varit ganska grym! Den bästa och roligaste på ganska länge, när jag faktikst tänker efter.. hiho, puss!

Länge sen jag träffade denna skitunge nu, söting.




/ Fanny

NU DÅ?

Dagen har väll inprincip spenderats i sängen med min kära dator och såklart har ja skjutit upp alla skolgrejer till ikväll, inte bra! Är väl tvungen att börja skriva på dom nu antar jag mer än så hade jag inte att säga så hejdå!



/ sara


14 MAJ I BILDER!

Godmorgon! Vakna nyss upp ur min skönhetssömn, fast nej.. det va ett tag sen. Denna dag blir nog slapp, precis som gårdagen. Då blev det nämligen bara filmtittande med alla mina kära vänner hela dagen och kvällen. Allt från sorligt tråk till äcklig skräck! Lördagen blev ganska lyckad ändå, vallen var helt okej. Nej, nu ska jag hoppa in i duschen, sen försöka få tag i august som har min mobil, satans unge!! Nej, jag har inte tid.. hej!

Bilderna från i lördags!

Mina älsklingsflickor!

HAHAHA, så klockrent! Å nej, bubblan är INTE påhittad!!




/ Fanny

DIN BLICK SA NÅGOT SOM JAG ALDRIG KOMMER FÖRSTÅ!

Kikade lite på fotboll igår på dagen och senare så umgicks ja med några utav dom bästa innan det blev vallen.. Kvällen var väll okej väldigt kall bara, har inte mer att säga om den.. Om några timmar är det dags för hockey också, hoppas såklart på vinst!

gammal bild..



/ sara


SMILE LIKE YOU MEAN IT

Nyduschad och grymt taggad för en helkväll med massor utav skratt och mys (förhoppningsvis!) Ska ta mig en matbit nu, sen ska jag ta itu med mitt osminkade ansikte. Vid fyra träffar jag brudsen vid affärn för lite mathandling, sen vidare till pappas place för lite grillning med boysen :) åh nu har jag inte tid med detta, kyssen.




/ Fanny

EVEN THE STARS REFUSE TO SHINE

Hej! Sitter just nu här med Vickan&Linn och laddar inför långhelg med massor utav roligheter. Tänkte mjukstarta med lite fotboll på Lunda, grymtigt. Annars så ska vi nog bara chilla runt ikväll, och imorgon blir det grillmys och Lars Kristers! Men nu ska vi ta kontakt med killarna, puss :)

Bilder från i onsdags när vi hade kubbmys i missionsparken !

Mina shoes och kungen!

Happyfacet jenny! :-)

Linnsan! (-:

August brillierar, eller?

Bara för att jag älskar mitt vackra bäbishår.

Jag & Jennan

Vi blir bokstavligen mosade

Cykeltur på skolgården :)


/ Fanny

GREJTO

Äntligen funkar denna skit!! Men bara för det så har jag inte tid att sitta här. Kom precis hem från en helkväll med tjejerna och några boys. Mysigt! Är förövrigt mega trött så ska sova, NU. Bilder från igår kommer upp imårn, vi spelade nämligen lite kubb och hade cykelchill igår... mumma! Imorgon väntar fredag och långhelg, detni! hörs va :) puss.




/ Fanny

SUN IS UP

Jag har varit lite dålig på att blogga men för de första så har jag inte mått speciellt bra dom senaste dagarna. För andra så när ja väl har fösökt så har de bara krånglat... I morgon är det orienteringsdag i lapphällarna och sen så har vi ledigt ända tills onsdag, grymt! :) Får se vad som händer, ska städa nu hejdå!



/ sara


PROBLEMAS PROBLEMAS!!!

Det går inte att ladda upp bilder, eller göra ett normalt inlägg eller nånting!! Jag är glad att jag äntligen lyckades komma in på ett nytt inlägg, jag tycker blogg.se borde ta och jobba snabbare med sina problem, eller vad tycker ni? :) haha, dum jag är då.. nej, jag gör ett nytt försök imorgon, så om det funkar då så kanske det blir ett roligare inlägg med lite färg.. vem vet. Känns som att detta och gårdagens inlägg är ganska meningslösa och tråkiga, så jag stoppar här! puss & godnatt. / Fanny

SAKER OCH TING FÖRÄNDRAS

Hej på er! Ledsen för dålignuppdatering från min sida, men har ingen ork. Idag har jag inte ens slagit på datan, så därför kör jag på en sådan mobilbloggning! Idag har jag iallafall enbart legat på ballkongen och stekt, försökt med matten också, haha!! Fick lite sällskap av pojkarna en stund också, trevligt! Nej, nu ska jag fortsätta titta tv, ska försöka blogga med bilder imårn, puss :) / Fanny

WHAT HAPPENS NOW?

Blev förlust idag med 0-2, kollade på tifens match efter där dom vann med 2-1 iallafall och jag hörde också att a-laget hade vunnit sin, bra de! Mår as dåligt just nu och jag tänker lägga mig redan nu så ja mår bra imorrn, godnatt..
-



/ sara


SHOULD I TRUST YOU

Vickan kom hit en sväng idag och vi kollade på film och mös och lite senare så kom också Pellan och Jennifer. Vi kollade igenom lite fotbollsbilder från förra året och jag måste ju säga att man har så fina ansiktsutryck hahhahah! ;) Nej funderar på att sova så man är pigg imorrn men ja är inte speciellt trött tyvär.. Men ska nog krypa ner i sängen så somnar jag väll tillslut, godnatt! :)

heeeej! fokuserad, blond tjej?



/ sara


EVERY TIME I THINK OF US MY EYES ARE FILLED WITH TEARS

Hejsan. Lördag idag, men det känns inte som att jag har så mycket att säga. Ovanligt? ehe, nej. Och det ända jag orkar med just nu är att drömma mig bort bland några timmars OC tittande, känns behövligt! Ha en bra lördag alla :)

water.



miniatyrbilderna är klickbara

/ Fanny

HERR KONSTNÄR

Helg igen så underbart och ikväll bär de iväg enda bort till enköping för att kolla på herrarnas match, hoppas den går bra :) Imorrn ska vi fira min bror som kommer hem nu i helgen för han fyller 22 nu någon dag snart. Efter eller innan de så hade jag tänkt försöka tjäna ihop lite pengar. På tal om pengar så fick ja ett brev idag att ja fått sommarjobb på mammas gamla jobb i våla, härligt att tjäna in lite pengar :) Men nu ska ja kolla på bb avsnittet ja somnade till igår, hejdå :)



/ sara


NOW IT'S YOUR TURN TO TAKE THE STEP

-
vart tog värmen vägen?



/ sara


BADBRALLA

Tjenixen! Sitter här i min ensamhet och funderar på om jag ska orka ta mig till köket och stoppa i mig lite mat, maybe. Tog nyss tag i engelskan, men insåg att jag kan glosorna utan till.. bara lite finslip på gramatiken så sitter provet som gjutet imårn, eller? Aja, efter skolan imorgon styr jag benen till Jullan igen, nu är det dock Jennan som ska utsätta sitt hår för fara, hoppas inte hon har lika otur som jag.. men det har jag svårt att tro :) Då ska jag iallfall även boka en ny tid till mig själv, goodie! Sen får vi se vad fredagskvällen har att bjuda. Nej, nu ska jag käka å titta på OC, puss.

Jag kan inte göra annat än att bjuda på bilder på kusinvitamin, datan svämmar nämligen över av henne :)




/ Fanny

ORANGE!!!

Hej! Efter fyra timmar hos Julia i hopp om att någon gång få tillbaka mitt blonda hår så är jag nu morots-orange i håret, haha! Men vad gör man inte? Nu är det bara hårinpackningar, solblekning och blabla i ca en månad, tills håret blivit tillräckligt starkt för att slinga igen. Sen så, back to normal igen :) (för hoppningsvis) Och en sak kan jag säga er, jag ska aldrig mer färga rött! Men faktiskt, om jag får säga det själv.. så är detta orangea på min skalle ganska relativt råballt, fast kanske inget jag skulle välja.. men aa ni fattar! Förövrigt så ska jag nu ta och slå på ett OC avsnitt nu, pyss!

Bättre bild än såhär får ni inte, för jag har inge smink och en finne på näsan :)
Och jag kan ju säga, att riktigt sådär orange är det inte, kameran fick det bara att se så ut.. det är en aning mörkare :)




/ Fanny

ALLA SÄTT ÄR BRA, UTOM DET DÅLIGA

Jag har inget intressant att skriva. Fast jo egentligen har jag ju endel att säga, men jag orkar aldrig blogga nu för tiden. Inte lika ofta iallafall, hemskt.. med tanke på att jag aldrig gör ett skit! Nej men illamåendet håller i sig som satan, så hade ingen ork igår. Onödig fakta, jag vet. Ännu mer onödig fakta är att jag måste plugga, eftersom det är ganska mycket just nu i ungefär alla ämnen. Men något bra är ju iallafall att jag ska till Julia imårn och förhoppningsvis gå därifrån lite blondare. Skönt! Nej, spanska boken....... here i come! eller lite OC istället kanske?.. mja.

Nyutslagna björklöv! Lite smått vårkänsla sådär, våren verkar dock ha blivit mer höst just nu, brrr.




/ Fanny

A THING TO DREAM ABOUT

I Lördags morse så tog jag och vican bussen till stan och gick runt där ett tag, böt också mina shorts! :) Senare på dagen så blev det grillning hos ankan med några trevliga människor, senare kom det även några pojkar på besök och vi gick vidare till bussen. Vi var väll i våla från tio till tre och de va sjukt kallt hade ingen känsel alls i mina tår när jag kom hem. Inte var mina skavsår bättre heller.. äckligast och ondast av allt va att mina strumpor fastnat i mina variga blåsor usch! Nej ska ta och byta om till träningskläder hejdå! :)

söting!




/ sara


VALBORGSMYS!

Kvällen började bra med grillmys och sådant, sedan blev det lunda. Kan ju sammanfatta med att allt var helt okej med trevligt folk men dock svin kallt överallt! Idag har jag varit på damfotboll, i ca tio minuter.. sen gick vi för vi förfrös. Nu ska jag titta tv och göra matteläxan, puss!

Gårdagens bilder.





/ Fanny

RSS 2.0