DINA ÖGON KAN FÅ MIG ATT GÖRA VAD SOM HELST

Irriterad!!! På en hel del saker faktiskt. Framförallt på att min mobilficka till min älskling är borta (ja, jag har letat.. ÖVERALLT!!!) och sen på att internet i detta hus inte har funkat på hela dagen. Åh va jobbigt allt är just nu. Fast ioförsig har det vart en ganska bra dag. Det är ju fredag, solen har skinit, det är valborg imårn, osvosv. Mamma, jag och Jenny pallrade oss iallafall iväg till STUDIOLINE på lite invigning efter skolan! Innan dess stog vi inne på stenborgs i tre år eftersom min mamma tydligen verkar vara född till talarnas kvinna eller liknande (?) Fick iallafall med oss en otroligt lång blomma som brudarna på frissan fick, ett grattis till dom och deras salong! Jag och Jennan gick också där ifrån med en varsin klipp och slingtid, här ska blonderas!! Jag och mor har också tjatat lite på Rosie som i sin tur ska tjata på mannen i hennes hus om att ta oss bort från denna håla i någon vecka i sommar, utlandet here we come (för hoppningsvis!) Kvällen har spänderats med Jenny,Linn och grabbsen. Vi har gjort allt från att hoppa studsmatta och fastnat i bäbisgungor till att tortera varandra (eller,jag har blivit torterad) Nej, nog om allt, denna text har spårat ur för länge sen! Godnatt, imorgon väntar en gryym dag.

Bara för att hon är så söt



/ Fanny

I HOPE

Heeeelg igen då, galet skönt! Ikväll ska ja kika när herrarna har hemmapremiär med viktoria! :) Nu ska ja kolla på lite big brother avsnitt ja missat dom senaste dagarana. Kanske skriver ett inlägg imorn men om inte så får ni ha en härlig valborg hörrni! :)

Funderar på att byta sida på min lugg, hmmm...



/ sara


JAG ♥ BLÅSOR!!!!

Dagen har tillbringats i staden med tvillingarna, fick med mig ett par shorts hem som ja senare såg att de va en fläck på, KUL.... Jaja när ja kom hem så böt jag skor sen så gick jag och vickan ut och promenera vilket senare ledde till att de ny sitter två stora blåsor på mina hälar, jag som nyss fått bort min förra som var stor som en femkrona.. Känns som att jag har gnällt lite för mycket i detta inlägg så ja tar nog och avslutar här, godnatt!

sötisen!



/ sara


ETT LÖFTE FRÅN EN LÖGNARE

Här vare dött ser jag! Men det är ju jag tyvärr också skyldig till. Aja, skolaskolaskola, pluggpluggplugg. Illamåendet har iallafall blivit bättre, men kommer och går lite då och då.. usch alltså. Men inga mer spyor iallafall, det tackar vi gudarna för! Just nu sitter jag och tittar på "Herr&Fru", ganska värdelöst program. Ska väl ta itu med SO:n strax, den ska ju nämligen sitta imårn.. jobbigt. Men nej, nu är det bäst jag rör mig till väskan och hämtar boken, hare gött.



/ Fanny

SÄNGEN VÄNTAR

Jobbig början på detta dygn, tror ja sov max en halvtimme i natt? mådde as illa i skolan och stundtals kändes det verkligen som att jaag hade feber.. När ja kom hem så mådde ja iallafall bättre och jag och jennifer traskade runt med pontus i nästan två timmar och pratade en heeel del och de behövdes verkligen! Nu ska ja borsta mina tänder och lägga mig, godnatt! :)

BILDLÖST HÄÄÄÄÄR

/ sara


KRÄKMYS

Detta inlägg skulle ha publierats för typ tre timmar sedan, men datan och jag kom inte överns då :)

Det finns inget jag hatar så otroligt mycket som spyor. Skit samma om det kommer från mig eller någon bredvid, jag bara hatart. Fast vem gör inte? ehehe. Spydde iallafall upp pizzan jag smällde i mig igår inatt. Det va nog det värsta jag gjort sedan august spydde när jag va i samma rum, om inte värre. Men tror nog det var nå fel på pizzan, eller mina mage som helt enkelt inte tålde den, för nu har jag inte spytt nå mer. Får hoppas att det förblir så också! Annars har dagen bara bestått av sängliggande och OC tittande. Snälla Linda kom över med lite läsk för ett tag sedan också, var behövligt.. huvudet skulle sprängts av sockerbrist annars!!! Nej, ett avsnitt till kanske? jao.

Linda och Bianca får stå för bilder idag



/ Fanny

SOMMAR OCH SOL

Helt sjukt att de är så här varmt i april alltså men jag ska inte klaga, underbart! Idag tog jag även första doppet för iår, inte så värst kallt faktiskt hehe!! Cyklade ner till ip med jennifer vid fyratiden och kolla på när tärnsjö vann över film med 5-2, tror ja de blev? Jaja nått sånt, kameran följde också med så här får ni en bild på Änki som precis ska kasta inkast! :)



/ sara


LITE MER MM.. I LIVET!

Seg måndag som känns som söndag. Börjar få lite skolångest just nu alltså, men veckan blir ju kort iaf, skönt väder är det ju också, så det lär nog gå snabbt :) Och sen väntar helg och valborg, låter kanuners.. eller vad säger ni? ;) Aja, idag har jag enbart solat, tittat OC (börjar bli beronede!!!) och pluggat lite faktikst.. men skrev dock bara en sida för sen insåg jag att det ju är lov, så jag la ner pluggandet. Haha! Nej, nu ska jag slå på ett till avsnitt och packa upp lite, klockan sex blir det pizza i granngråden, puss!

Marabouuuu




/ Fanny

PLAY IT IF YOU CAN'T SAY IT

Tjohopp. Kom hem från den dåligaste förloraren i denna värld nyss, nämligen min "snälla" vän August. Nån hade visst en dålig dag tror jag... men vem har inte sådana, haha! Föresten, nu ljög jag också, det är typ tre kvart sen jag kom hem? aja, what ever. Jag, han, Jennan, Vickan, Herman och Martin satt iaf på hans altan och spelade poker.. vilket jag insåg att jag är rutten på, så jag la mig hela tiden :) Kändes säkrast, palla förlora liksom! Annars har denna dag bara bestått av en sjujädra lång promenad med Ida och Vickan, och mat hos mormor&morfar. Åh nu ska jag sova, hare bäst.

Kom just på att det ända jag lägger ut bilder på nu för tiden är mat och Bianca, typ. Men det får ni stå ut med! Bjuder även på en otroligt muppig bild på mig och skitungen själv idag, ingen hitt i mina ögon, men kan väl offra mig för er :)







/ Fanny

ÅKE


MIN DAG I BILDER....

Mamma & Bianca i solskenet

Min otroliigt goda mat, GRILLAT!!!

Mormor, enbart för att hon hatar när jag lägger ut bilder på henne :)

Mor min!

Världens bästa Embli

Vi tog oss senare fram till Tallgården och prata lite skit med pensionärerna, haha!

Sen gick jag hem, till Ida, till Herman och därifrån kom jag nyss hem igen. Nu ska jag nog sova, imårn ska packas för nu väntar pappas place i två hela veckor. Har också gått med på att gå en långpromenad med Ida och Vickan, sen får vi se om jag kanske hinner med en cykeltur med Linda och Bianca också, vem vet. Puss!

/ Fanny

PÅSKAFTON!

Myskväll med småååflickorna igår, underbart säger jag bara :) Funderar starkt på en lååång springrunda nu, gud så skönt och med tanke på allt jag tryckt i mig dom senaste dagarna så behöver jag verkligen de! Ikväll blir jag nog bara hemma och tar det lugnt, lika bra de för jag är skapligt trött så det blir nog sängen tidigt ikväll.

Igår kom dessa sötungar på besök, kaninburen var roligaste stället tror jag dom tyckte!  :)



/ sara


1 2 3 OCH SEN KOM ALLT PÅ SNE

Med ett fettigt stort påskägg i min hand, shortsen på benen och en skumgummigodis i munnen ska jag nog trampa till pappa för lite grillning nu!



/ Fanny

DET STÅR KUBBSPEL SKRIVET I PANNAN

Ikväll har det spelats kubb i missionsparken, haha! En del suddiga bilder samlade på minnet, bjuder på dom man ser vad det är på.. resten är knäppta av robin, ungefär. Man kan ju undra va han höll på med samtidigt, huhu. Nej..hoppa i säng kanske? tidigt hemkommen ikväll, ganska skönt faktiskt :)
Tack & hej , leverpastej!

Rubriken säger allt.

Bara för att Vickan tycker om sina skor så mycket!

Ida & Vickan på våran älskade äventyrsfilt :-)

Diggar Albins style!

The King.

Godisätning!

Albino

Kubbischhhhh


/ Fanny

TRIXI

Godmorgon på er! Jag ligger här med tårar i ögonen efter att Albin skrämt upp mig med att jag kommer dö av nå grej så jag grinade floder nyss!!!! Hemskt. Haha, men iallafall så blev det grillmys med boysen igår. Jag kissade i skogen också, känner mig stolt faktiskt.. höll på att skita på mig sammtidigt för jag var så rädd för grävlingar :( hahi, lite småonödig fakta sådär :) Nej, nu ska jag gå ut och steka på ballkongen, shtekigt värre. Hare!

Bilder från gårdagen kommer nog så smårningom upp här http://iholward.blogg.se/
Ni får nöja er med några söta bilder på Trixi så länge :)



/ Fanny

IT'S DIFFERENT NOW

Jag har varit rätt hjälpsam idag måste jag säga, gick upp i morse och städade mammas bil sen efter de så åkte jag ut till G och hjälpte henne med att filma lite när hon red blev att vi prata en del också.. Sitter just nu och kollar på tv med catrin, jag ska nog lägga mig tidigt ikväll för imorrn kommer nog min kusin och hennes barn på besök och senare ska ja kika på herrarnas seriepremiär i månkarbo.



/ sara


SKÄRTORSDAG

Idag har jag ätit pannkakor hos mormor, precis som jag talade om för er igår. Sen har jag knäppat kort på blommor i skogen, det var mysigt och varmt kan jag tala om! Just nu sitter jag annars här med Vickan & Martin och är mätt som en opererad gorilla. Om några timmar ska vi ta oss till en grill i trakten och bli ännu mättare, fast på marshmallows :) Kommer väl även en del andra godingar dit och gör oss sällskap, puss.

Pannkakor & Bianca i påskkärring utklädnad :)




/ Fanny

ALLT RANN UT I SANDEN

Godafton kära härskap! Haha, nördigt. Jag kom precis hem från ida, innan dess spänderade jag kvällen på min hårda cykelsadel och på skolan. Har även lärt mig att jag suger på fotboll och är kung på att äta choklad :) Nu ska jag nog sova....... imorgon vankades det tydligen pannkakor i mormors kök, smaskens. Sen blir det väl en gamal vanlig "göra ingenting kväll", blir ofta sådana för oss nu förtiden, vet inte vad det är skapa! Men nej, godnatt hörrenini.

Dett fick jag med mig hem från stan idag, linnet (som ni bara ser halva av för att jag är så slö och inte orkar lägga upp en bild på hela) ser väldans tantigt ut dära, men blir faktiskt ganska sött på. Förövrigt så ser ni ett par svarta jeansshorts och en bikiniöverdel. En ganska nöjd men pank fanny satt sig på bussen hem, puhh va jag hatar pengarproblem!!! Kvalitèn i botten, jao.




/ Fanny

+

Tråkig molnig dag.. Jag var iallafall ut en sväng och fota lite men blev inte speciellt nöjd med resultatet, positivt hääär!



/ sara


GREEN AND PURPLE

Denna kväll har spenderats i våla, mys ♥ Jag är skapligt trött nu så jag ska slå på ett O.C avsnitt och sen sova men kommer antagligen somna medans..



/ sara


HEJ & HÅ SA FARBROR BLÅ!

Goderkväller. Orkar inte skriva mer än att gårdagen var chill med fika&film mys. Denna dag har spänderats hos Johan&Linda för fönsterputsning och nu på senheten brudarna och Martin! Morgondagen består av shoppning i storstan, puss.

Tre små bilder från när jag fika med Linda&Bianca igår :-)



/ Fanny

LOVE THE SUN!

3 bilder från i söndags när tre godingar kom hit och mös ett tag! ♥


JAAA



För de första så tycker jag att de är väldigt moget att inte våga stå för vad man säger hahhaa! Men eftersom du inte vågar de så får jag väll svara här istället! A-laget kommer säkert att rulla boll mer än vi gjorde men undrar om du förstår vad som menas med träningsmatch? Alla matcher är väll inte roliga eller? Hoppas du vågar skriva ditt namn nästa gång iallafall! :) 

/ sara


WE ALL ARE BORN SUPERSTARS



/ Fanny

SOVA, JA TACK!

Bad update just nu, så jag bjuder på ett tråkinlägg.
Godkväll, eller snart morgon.
Tänkte tala om att gårdagen (eller egentligen är det två dagar sen, klockan är ju en del) spänderades på augusts altan med massa godingar! Där snurrades det flaska och det blev en del sliskiga uppdrag och hemska sanningar.. haha. Och denna dag har tillbringats på ballkongen, hemma hos vickan för matätning, på lunda och slutligen hos gerog. Ganska skön helg, men också ganska rutten, tyvärr. Men det är ju förtusan lov så på sätt och vis har vi ju helg hela veckan.. mysigt. Jaja. Detta får bli ett bildlöst inlägg så lovar jag att bjuda på ett textlöst imårn. Godnatt!

/ Fanny

FÖRLUSSSST

För a-laget gick de bra mot gåvan där dom vann med 2-0, för oss gick de däremot inte lika bra de blev förlust mot harbo med 1-2.. Första långbollen gjorde de sjuukt jävla ont i ryggen böt i en minut sen tillbaks igen och efter ett tag kände ja inte av ryggen som tur var. Har seriöst aldrig i mitt liv varit så skönt att ta av sig ett par skor som idag och har nog aldrig haft så äckliga fötter som idag heller för den delen.. Nylonstrumporna som ja är tvungen att ha för mina skavsår gjorde så ja svettades som vet inte vad om fötterna och de blandat med grus är ju verkligen trevligt! Jaja Grattis till Harbo iallafall! nästa gång är de a-laget som möter dom! :)



/ sara


P-PP-P-PPPPPPÅSKLOV!

ÄNTLIGEN!!! fast jag har knappt längtat. Men jag känner ju lite såhär just nu då att det är ju jävligt skönt att det är lov ändå, mamma mia va härligt! Vädret på topp också, sjukt skönt.. solen skiner och svetten rinner, ungefär. Ikväll ska jag cykla, fy satan så härligt det är. Var nyss och hämtade cykeln hos pappa, och det va en fröjd att trampa hem. Fort går det också :) Annars sitter jag bara här och gosar med bäbis just nu, som kom och störde mig när jag skulle knäppa kort på den otroligt vackra mini-påskliljan vi har här på bordet, attans katt! Haha, hoppas ni får en bra fredag allesammans!





/ Fanny

EN ÖVERDOS AV MYSFAKTOR

Jag och Jennan chillar loss i en föräldrarfri lägenhet, nujjs! Vi har spänderat hela eftermiddagen åt att sitta på ballkongen, så vi har skapat lite bondbränna på våra axlar :o stark sol idag alltså, termomertn var uppe i 30 grader där ett tag :) Pannkakor har vi stekt också, goda som jag vet inte vad blev dom. Vi var ner och köpte oss en varsin Calippo Cola och Plopp Saltlaktris också, tjockt av oss! Nu ska vi nog plugga lite biologi och äta nåt.. för jag är hungrig. Bilder kanske kommer upp imorgon, eller aldrig :) hejdå.

Bara för att jag älskar min mobil.



/ Fanny

VAAARMT! ♥

Jag älskar tordagar eftersom vi bara går till halv två, och nu är de dessutom bara 1 dag kvar till lov :) idag när ja kom hem från skolan så gick ja ut ett tag sen tog ja ett fotbad, målade finger och tånaglar och strax ska ja kleta på ansiktsmask! Imorrn efter skolan så drar ja och jennifer in till staden iallafall, hoppas ja hittar de ja tänk köpa.. Nej ska skynda mig lite nu så ja hinner städa också, hejdå!



/ sara


LINNPINN

Haj på er! Halva veckan klar och jag är grymt taggad på helg och påsklov :-) Eller egentligen inte på påsklov.. vet inte varför, har liksom inga planer så känns som att det kommer bli ett ganska värdelöst lov. Fast där ljög jag, jag kommer ju få ett grymt lov.. kan vi ju hoppas på iallafall :) Nog om det, igårkväll kom min älskade Tzatziki hem efter att ha varit spårlöst försvunnen i två veckor. Mega super glad blev jag då kan jag tala om, miiin bäbis!!! Imorgon ska jag och Jenny ha en FF-kväll/natt med massa biologiplugg och mys, det ni! Men nej, detta har jag inte tid med. Garderoben ska städas (eftersom jag nyss rev ut allt i hopp om att det skulle ha flugit dit nåt nytt) och biologin pluggas, hej!

Linn får bli dagens offer :)



/ Fanny

PÅSKLILJOR

Hahah skön dag i skolan, först nationella och efter de drog alla killar hem vilket betydde att vi va typ sju stycken kvar eller nått sånt men iallfall så skulle jennifer och bea också hem så jag hängde med jag också.. Efter jag kom hem så somna ja medans ja låg här med datan på benen, vilket inte är så ovanligt för att vara jag hehe ;) Jaja ska ta mig ner och träna senare iallafall, snart dags för gräs nu! :)

påskliljor jag hittade ute i rabatten igår



/ sara


DÅ - NU

Tänkte börja med att säga att de kryllar av blommor i rabattenerna och på gräsmattan här hemma, fint! :) Jaja då var tisdagen gjord den också = en dag närmre påsklovet! Imorrn däremot så har nationella i engelska igen, uppsats.. men sen så är de ju bara prat kvar i engelskan så de är väll tur de iallafall.. Nej nu ska jag kolla på big brother avsnittet som jag var för trött för att kolla på igår heejdå!

Lite kul att jämföra bilder från iår mot förra, med tanke på att jag alltid fotar manuellt nu och då körde jag alltid på auto hela tiden.. kanske inte så stor skillnad



/ sara


DET LUKTAR VÅR!

Hihahahh, hej! Sitter just nu framför både datorn och tv:n. Ska nämligen göra detta inlägg, skriva i mål på Unikum så att inte Inger blir rasande imårn och titta på "mamma byter bo" samtidigt hade jag tänkt. Denna dag har annars bestått av skola, matteläxa och jordgubbsätande med Linnsan och promenad med Jennan, och allt har dessutom gjorts i det sköna vårvädret :) Alldeles underbart! Nej, nu ska jag återgå till mitt trams, puss.





/ Fanny

WHO KNOWS

Halllåå, snacka om en slö söndag för min del. Jag gick upp redan vid tio och sen så låg ja och kollade på film i soffan fram tills för en timme sen ungefär hehe. Jag vet inte om de är kattens fel eller vad de är för ja är helt täppt i näsan, ena ögat kliar och är typ svullet och jag har nyst säkert minst 10 gånger, usch. Nej jag ska nog ta och plugga kemi för ja antar att ja ska göra de provet imorrn, hejdå.

En till bild på vican i både svartvit och färg!



/ sara


SKADEGLADA BARN!!!

Hej. Jobbig dag, känns det som just nu iallafall! Fast nej då, solen skiner ju för tusan gubbar :-) Idag hade jag tänkt göra ingenting. Kanske gå ut och gå med Jenny en sväng? ja, det börjar bli en söndagsvana faktiskt. Gårdagskvällen var annars ganska värdelös med otroligt härlig och rolig. Vi gick och umgicks lite med pojkarna, och satan så härligt det är att vara ute när det är sådär lagom varmt. Vi cykla runt ungefär halva våla, skaplig vårkännsla alltså! Jag och Jenny är ju dock inte så duktiga på att skjussa, thihiiiii. Men nej, hejdå :)

Har inget nytt i datan förutom masssssssor med bilder på Bianca, så ni får nöja er med sådana så länge!



/ Fanny

BLUE BLUE, BLACK AND BLUE

Helllo. Kom hem från staden för ett tag sen, det var dock en plågsam statsresa.. min mage tål nog inte donken käk alltså. Mår illa som en kossa eller liknande. Men aja, fick med mig en tröja hem och det var behövligt! Annars inget mer. Ska väl hoppa in i duschen strax, sen får vi se var denna kväll tar vägen :-) pussen.

Gula tulpanas, orkade inte leta på någon vettigare bild.



/ Fanny

BLACK AND WHITE

Hallllå, jag berättar lite kort om dagen och den började iallafall med nationella i engelska och efter de så var de dags för spexfotot men bilder från de får ni se imorrn eller nått.. iallafall så efter skolan så kom Victoria hit och vi tog oss ut och fotade lite sen när vi kom in så blev de lite smink med i bilden också tänkte visa lite bilder nu iallfall men hare bra! :)



/ sara


BÄBIS



/ Fanny

-

Ingenting har hänt de senaste dagarna i mitt liv, känns rätt ovärt att skriva de här inlägget..
kom iallafall hem från träningen för en halvtimme sen och ska väll strax ta och hoppa in i duschen och sen sängen direkt hade ja tänkt, gud så skönt att sova!

/ sara


EFTERMIDDAGSFIKA MED BAJSBARN OCH VUXENMAMMOR!

Ni får titta istället för att läsa för jag orkar inte skriva, ska ut och knalla med Jennan strax, puss!



/ Fanny

GLASSIGT

Dag 2 och Rättegång 2 avklarad denna vecka! Sköna dagar vi har alltså!! Åker in, går på rättegång i ca 2 timmar, åker hem. Chilligt läge ;) Idag har jag också lyckats fått i mig årets första isglass, en Twister blev det! Mums. Jag och Pellan var annars hemma vid 12 och sen dess har jag suttit här och pluggat lite biologi som busPellan lurade mig att vi hade prov i på måndag, men det va inte förns fredag nästa vecka fick jag nyss reda på. Men jaja, det är ju alltid bra att börja i tid :) Nu ska jag forsätta nörda, hej!

Min klänning jag köpte igår! Jag tror blommigt börjar bli mitt favoritmönster, nästan.




/ Fanny

BRILLOR I BLOMMIGT

Goddagens! Dålig update av mig här va, men jag mådde ju somsagt inte så bra igår, och i lördags vet jag faktiskt inte varför jag inte bloggade? märkligt med tanke på att jag var hemma iprincip hela dagen. Jaja, denna dag har iallafall spänderats på Tingsrätten med kära Pörnulla. Gick helt okej! Sen blev det en sväng på stan där jag lyckades göra av med lite pengar, tyvärr. Med mig hem kom iallafall en skolavslutingsklänning och dessa godingar som jag är helt kär i! :)



/ Fanny

BE YOURSELF

Det blev ingen skola för mig idag för ja har fortfarande ont i huvet och jag har haft de enda sen jag satte mig i bilen från matchen idag plus att ja vaknade vid femtiden i morse av att jag blödde näsblod igen... känns inte bra att vara hemma från skolan en måndag eftersom då har vi två timmars so och man missar sjukt mycket om man inte är med på dom lektionerna. Nej nu ska ja fortsätta plugga kemi hejdå!



/ sara


KEEEEEEMI

Hahaha fyfan skrattar lite för mig själv när jag tänker på hur dåligt vi spelade, sjukt pinsamt dåligt. Målen som dom gjorde tappade jag dessutom räkningen på haha, undrar om vi har spelat någon sämre match en den här. Fick en boll i ansiktet så för tredje gången i mitt liv blödde jag näsblod har aldrig gjort de av att få en boll på näsan förrut, tror att den börjar bli lite känslig haha ;) Nej tror ja ska börja plugga lite kemi med tanke på att vi har prov imorrn...



/ sara


BREAKFAST

Underbar kväll igår med kära vänner ♥ Idag väntar match mot sala, jag är skapligt taggad och längtar till att få snöra på mig dom nya skorna.. Men ja kan inte förvänta mig nått annat än skavsår, förra året hade jag skavsår varje träning och match förutom den sista matchen som vi spelade, de är ju inte så speciellt skönt heller.. Jag kan ju alltid hoppas på att de blir annorlunda iår. Måste packa väskan hejdå! :)

frukost



/ sara


SÖNDAGSÅNGEST + ILLAMÅENDE

Godmorgon på er, klockan är just nu tjugo över tio typ men jag har varit vaken sen 7!!! Mår så jäkla illa, tror jag har åkt på nån slags magsjuka eller liknande, inte mys :( var iallafall hemma vid tre inatt efter att ha spänderat kvällen hos Theo med trevliga människor! :) Vilket då betyder att jag sovit ungefär 3 timmar inatt, haha! Så nu ska jag fortsätta titta på tv å halvsova lite, puss! / Fanny

WATER

Hallå, har egentligen inte tid med de här för ja måste ner och duscha för vi ska åka och fira morfar om en liten stund ♥    
men iallfall så tillbringade jag gårkvällen med vickan :) vi gjorde tacos och glodde på film, myys! får se vad denna kväll har att bjuda på heejdå!

skaplig bildbrist har jag..


APRIL APRIL DIN DUMMA SILL, JAG KAN LURA DIG VART JAG VILL!

Hej alla söthögar! Kom precis hem från plutten här nedan, hennes kära mor och far bjöd mig nämligen på en kebabtallrik såhär på fredagskvällen, mums! :) Förövrigt så svullade jag i mig cirkus två stora skålar glass hos jenny efter skolan, tur killarna var med och hjälpte till annars hade seriöst vi tjejor smällt i oss hela paketet själva :o Har också blivit lite små lurad några gåner idag också, han dock inte kommit på nåt bra jag kan lutra nån med, ska försöka tänka ut nåt :D jaja, nu ska jag knalla fram och göra kvällen till guld. Bye!

Dålig kvalite på denna hörrenini, men jag pyntade lite med en tantlig ram :-)



/ Fanny

RSS 2.0