JUST BEING YOURSELF

Helg,helg heeeeeeelg! :) ja men precis, nice. Om en stund ska jag kila iväg på kören, känns tyvärr inte så lockande. Men efter det hade jag tänk ha det myspys och kul , vi får se vart kvällen tar vägen. Imorgon blir det iallafall hockey, om det nu var någon? har hört lite olika om den saken. Sedan kanske amanda och pellan skulle komma och hit och dit, vi får se. Aja, det blir nog nujjs.. nu ska jag fixa lite, hoppas ni får en trevlig kväll! för det ska iallafall jag ha :) puss.





/ Fanny

AND WHEN YOU SMILE THE WHOLE WORLD STOPS AND STARES FOR A WHILE

haallå igen, imorrn blire helg kan man väll säga eftersom vi har studiedag på fredag nå otroligt sköööönt (y)
i förrgår var jag och jennifer ute och gick holvatsby med pontus (hunden på bilden) och kameran följde med men ttyvär så hade jag ställt in vitbalansen manuellt och glömt bort de så bilderna blev som dom blev de va inte heller lätt att få en bild när inte hunden tittade bort haha ;) men iallafall så tog jag med honom på en sväng igår också men då gick han och jag 5kilometers spåret istället, idag har jag inte gjort nånting typ men däremot så ska jag ta och göra matteläxan nu tänkte jag sen ska jag nog sova, ohh så har vi typ bara 4lektioner imorrn också kan de bli bättre? :)

försökte fixa till bilderna men dom e fortfarande rätt ljusa men de får allt duga! :)


/ sara


JUST WALK AWAY

TJa alla! Sitter här och är lite smått irriterad på min kära mor, hon har tagit mitt leopardlinne (Utan att fråga!!!!).. och hon tror hon är jätte snygg i det. Noway säger jag bara om det! Efter skolan idag var det judå bandyträning. Snorade och flosade som en flodhäst, men man kan ju inte räkna med annat när man är förkyld som en turk på nordpoolen och har kondition noll. Just förtillfället så ska jag nog träna på dom små engelska verben som ska sitta till tomorrow. Annars ska jag nog bara glutta på idol om ett tag och måla nailsen :) Helg imorgon också företsten, det sitter aldrig fel med lite extra ledighet.



/ Fanny

JPG OCH RAW

Tänkte bara ta de lite kort om jpg och raw, inget som intresserar dig? då är de nog inte så värt att läsa de här inlägget kan jag säga nu på direkten..

iallfall så tänkte jag visa några bilder här nedan och där ser ni säkert skillnaden på dom olika formaten, när man fotar i JPG så redigerar kameran bilderna lite såsom ljusstyrka och så men om man inte vill att kameran ska göra så så kan man ställa in så man fotar i ett annat format dvs  i raw-format bilderna är helt råa då ( orörda kan man säga ) och oftast ska jag säga så blir bilderna bättre efter man redigerat sina raw bilder än om man fotar med jpg, sen så kanske alla inte tycker som jag men jag tycker i varje fall bilderna blir bättre med raw efter redigering, men däremot går de inte att redigera sina raw filer i alla program jag själv använder mig av adobe photoshop cs 4, förstod du inte riktigt? kolla då in något av dom här inläggen hos emelie ohlsson eller hos victoria,


/ sara


EN TRIPP TILL STADEN

Idol paus just nu, snabbt ska det gå! Efter skolan for jag och söt G in till stan. Hon behövde en del saker, och hon kom iallafall hem med det viktigaste! Jag införskaffade mig toning och en stickad kofta. Och toningen har jag köpt dårå eftersom jag ska tona håret mörkt nästa vecka :S , Bara att hålla tummarna på att det blir någolunda bra :-) Jaja, dagen har varit mycket trevlig och nu ska jag glutta idol och voy a estudiar espanol! bye.



/ Fanny

KEEP GONING

Jag tänkte bara tala om vem jag tycker ska vinna idol.
Totaly kär i denna kvinna!

/ Fanny


JAG LJÖG INTE, JAG SA BARA INTE SANNINGEN

Långsam måndag, fridrottsdagen gick segt. Eller nej, inte bara den.. allt. Fast ändå gick det ganska snabbt, det är ju redan mörkt ute igen. Haha,jaja. Nu ska jag plugga lite spanska, eller inte. Fick nyss reda på att det inte är något "biggest loser sverige" ikväll, utan "idol" istället. Men det går väl lika fint att glo på det, eller vad säger ni?









/ Fanny

RUBRIK?

halllo, dåligt uppdaterat av mig men jag har typ inga bilder och då känns de rätt meningslöst att blogga faktiskt,
men jaja vi hade iallafall match igår den sista dessutom de blev förlust men vad gjorde de? vi vann ju serien för de ;) idag så blir de bara att plugga kemi eftersom vi har prov imorrn och jag har inte ens öppnat boken..

kantareller :)


/ sara


LÅT HELA VÄRLDEN SE DITT VACKRA LEENDE

Precis hemmkommen igen, som vanligt. Har tråkigt som bara satan och vill inte sova.. så det får ta och bli ett ointressant inlägg ikväll igen. Ida gick som sagt till Felix, och jag och jenny har tillbringat kvällen med byns muppar. Det har ju varit både trevligt,jobbigt,kallt och svettigt. Jag vill också bara tilllägga att August&Martin är två mega töntar :-) tolka det som ni vill. Imogon står pluggning och bio på schemat, mys. Eller inte det första kanske men, haha. Nej, nu har jag skrivit mig lite trött iallafall.. natti.



/ Fanny

JOHAN & CATRIN #4

Tråkväder,tråkväder och åter igen tråkväder! Kom hem från ishallen för ett tag sedan, har nämligen kollat på när våla spöade hofors, tror jag det va? ajja, sak samma. Blev inte så värtst mycket tittande för min del eftersom tre pojkar vid namn marcus, august och andrè tycker det är jätte roligt att lägga skummgummi i våra luvor. (okej, jag måste erkänna att jag tycker det är väldigt kul att ge igen också.. iaf när dom inte märker något,HAH.) Sen så har jag även klarat "hard" nivån på ko-spelet, grymt nöjd blev jag över mig själv då! :) Jaja, nog om detta. Nu ska jag snart äta, hoppas jag. Sen ska jag väl leka med ida, hon kanske ska vara med fääälix senare så då blir det väl boysboysboysen för mig ikväll. Här har ni lite flera bröllopsbilder, det är tyvärr bara sådana jag har att bjuda på för tillfället.







/ Fanny

SÅ VAR DET FREDAG I HÅLAN IGEN!

Alldeles nysses hemkommen, ska strax sova. Tänkte bara slänga in ett kort litet inlägg om dagen så att ni har något ointressant att läsa :-) Dagen började med att vara funktionär åt niorna, det gick väl ganska galant! After that blev det matteprov, vilket gick mer åt skithållet. Men ingen dör ju över det som tur är, eller jag kanske ifs gör om några år när jag inte kan förörja mig och svälter eller liknanade. Men jaja, efter skolan hängde ida med mig hem, och vi började kolla på film. Sen kom Sara osckså, vi hade mycket trevligt må jag säga. Hon drog hem med sin mor vid ca nio. Då hittade jag och Ida på Marcusius,Martinus,Augustus,Andrew och chrillrud! Hahaha, fy fan va jag har garvat.. roliga typer dedär. Aja, kom somsagt hem nyss, och ska nu hoppa i säng! GOdnatt everybody.



/ Fanny

SÄNGEN FÖR MIN DEL

jaa precis nu ska jag ta och borsta tänderna för faktiskt så ligger jag redan i sängen men jag känner att ögonlocken bara blir tyngre och tyngre, tränat har jag faktiskt gjort idag fast de va bara 45minuter eftersom de typ blev becksvart.. vi spelade bara men jag tyckte ( som sist ) att vi fick igång riktigt bra spel  men jaja imorrn äre friidrotts dag på förmiddagen i skolan sen har vi bara en lektion efter de och de är bild, inte ansträngande precis men jaja godnatt nu! :)

en till löv bild!



/ sara


ICE COLD



/ Fanny

PRECIS JUST NU

..Sitter jag och gör lite bröllopscollage. Innan dess tittade jag på Idol, och innan dess pluggade jag. Blev bänken för mig på bandyn, lika bäst. Förövrigt fryser och svettas jag om vartannat, halsen svider som stryk och huvudet värker. Skit också, säger jag om det. Nu ska jag göra klart det jag håller på med, sedan hoppa i säng! :)



/ Fanny

LÖÖÖÖV!

hejsan, tänkte berätta att mitt objektiv kom hem idag och jag har redan hunnit pröva de ute så ni får se bilder med de här nedanför! Har inprincip inte gjort annat än att fota och plugga sen jag kom hem och plugga ska jag nog göra mestadels denna kväll eftersom vi har hemkunskapsprov imorrn, och nu kom jag på att vi har matte läxa till imorrn och min matte bok ligger i skolan, attans då! men jag hinner nog göra den innan vi börjar.. men nu ska jag som sagt plugga vidare vi hörs!  Föresten glöm inte bort att ni kan följa oss i bloglovin, klicka bara på ikonen högst upp i menyn ;)

nu är vintern nära!



/ sara


I HOPE YOU REMEMBER ME WHEN I'M GONE

Ajajajajjj, min hals svider som jag vet inte vad!!! Det känns som att jag har 5 mil taggtråd där nere. Första bandyträningen är det imorgon också, blir väl bänken för mig.. iaf som det ser ut nu. Muppmamma glömde att köpa halstabletter också, eller... jag hittar dom inte iallafall :'( Aja, jag har iallafall tagit det lugnt hela dagen. Just nu ska jag göra klart fysikläxan, måla naglarna och sedan om ett tag titta på Idol. Här har ni en urgullig bild på lilla Troy :-)



/ Fanny

JOHAN & CATRIN #3





/ Fanny

ÄNTLIGEN

Nu har jag äntligen klickat hem ett canon ef 50mm 1.8 om allt går rätt så kommer de hem om några dagar :)
innan träningen idag fick laget saft och bullar av våran snälla lagledare Birgitta, + att vi lotta vart vi skulle spela på för platser tills sista matchen de va däremot inte så lyckad dragning av mig eftersom jag fick spela på högermitt och de händer att jag spelar där ( eller vänster ) vanligtvis om jag inte spelar back, men de blir kul ändå :) sen träningen tyckte jag att vi fick igång riktigt fint passningsspel faktiskt, men nu ska jag sluta skriva och ta mig mot högen med läxor, de låter väll kul? jaja ska sluta gnälla de är lika för dom flesta..




/ sara


RÄDD FÖR ATT BLI SOM DU

Jag känner för en tråkig bild på en lampskärm just nu, eller snarare.. jag känner mig som en tråkig lampskräm just nu! Plugg, plugg och ännu mera plugg. Skolan gick väl bra, biologiredovisningen gick ju dock mindre bra. Spåret var lika långt som vanligt om inte längre, och ja.. allt var som vanligt. Men vet ni vad? jag och mina pärlor till vänner missar fysik/kemi timmarna på fredag :-D vi ska nämligen vara funktionärer på 9:ornas friidrottsdag och det är lugnt värt det! Nej, säääängen nästa :)



/ Fanny

JOHAN & CATRIN #2





/ Fanny

JOHAN & CATRIN

Hej&Hå. Jobbig men rolig helg! Gårdagen gick hyffsat bra tycker jag, hoppas dom blir nöjda :-) Idag har jag ju då tillbringat störst del här vid datan, eftersom det lyckades lagras drygt 600 bilder på minnet igår så var det en hel del som skulle redigeras idag. Jobbigt och tåkigt efter ungefär 10:e bilden, men aja. Nu är dom iallfall klara, men precis nyss när jag skulle lägga över alla till USB så blev det nå cp och alla kom i o-ordning så jag skiter i detdär nu. Tar itu med saken någon annan gång :) Nej, nu ska jag äta nåt, packa väskan och hoppa isäng. Här har ni lite smakprov från gårdagen.







/ Fanny

GRYYYYMT!

Måste bara säga att vi är helt grymma!! vinst mot harbo och serieseger andra året i rad dessutom!!  otroligt skönt! :) fast vi har en match kvar men allt är redan avgjort för vår del så vi ska lotta platser vi ska spela på till fanna 96 matchen, spännande ;) nej om man ska ta och plugga lite franska kanske? kuuuuul!

snyyyygg bild från matchen mot tierp ;)




/ sara


I WANT TO HAVE THESE THINGS

ååhh sitter och kollar runt på kläder men jag är helpank :( har iallafall hittat någre fina grejer som jag ska köpa när jag fått pengar :) nej nu ska jag fortsätta mitt städande vi hörs!



/ sara


DET ÄR LÄTT ATT VARA EFTERKLOK

TAGGA TILL TUSEN, BRÖLLOP OM CA. 14 TIMMAR!
nattti.



/ Fanny

HELG

så skönt med helg alltså, fast vädret är ju inte på topp precis.. regn och regn! har varit i sala idag och lämnade in min mobil så den kommer väll inte hem förrens om några veckor, och ingen lånetelefon hade dom inne för tillfället, så typiskt! fast jag har jag har ju kvar min gamla som tur är.. nej de här går inte för sig nu ska jag kika på ett avsnitt one tree hill, vi hörs :)

gammal bild men nyredigerad
 
/ sara


DETALJERNA I DIG, SOM BARA SYNS FÖR MIG

Grisnylle rent ut sagt! vi har massa läxor och jag orkar inte. Måste duscha och titta på idol också jö. Sen måste jag gosa med min lillmisse också annars dör han av gosighet, stackarn :( Han följer efter mig hela tiden, och när jag ska pluggar så lägger han sig på blocket eller biter på pennan,när jag sitter vid datan ligger han på tangenterna, när jag är på toa ligger han i mitt knä, när jag sitter och äter biter han mig i tårna.. ja ni fattar. Men söt är han månitro, mjaouuu på han :'*  Imorgon är det som tur är helg, ska nog spendera dagen med sara the mupp, och säkerligen massa annat trevligt folk. Ska även tagga sönder tills på lördag då jag ska leka bröllopsfotograf :D nej, här måste pluggas, ciaoo.





/ Fanny

PORTRÄTT; JENNY #2









/ Fanny

TÄVLING

jag är med och tävlar om ett soft focus filter hos Ninni, tema natur/landskap och de här är mitt bidrag



/ sara


SARAS KAMERAVÄSKA




KAMERAHUS: Canon eos 1000D

OBJEKTIV: kitobjektivet 18-55mm | canon EF 70-300mm / 4,0-5,6 IS USM | canon EF 50mm 1.8 ( ej på bild )

TILLBEHÖR: Nikon väska (köpte en av Fanny men ska snart skaffa mig en ny igen)| Lowepro väska | 2GB x3 minneskort | 4GB x1 minneskort | close-up filter + 4 | stativ velbon c-600 | trådlös fjärrutlösare |


FANNYS KAMERAVÄSKA



KAMERA: Nikon D3000

OBJEKTIV: 18-55mm (kitobjektiv) | 55-200mm f/4-5.6G + motljusskydd - HB-37 | 35mm f/1.8G + motljusskydd - HB-49

ÖVRIGA TILLBEHÖR: Nikon väska | 2GB x2 minneskort | 4GB x1 minneskort | 1GB x1 minneskort | Putsduk x2 | close-up + 2 | UV-filter | Stativ | Fjärrutlösare |


GATA UPP & GATA NER


Skön dag, rolig också. Haha, bara för jag för att jag är så bäst på att rita av folk, jag vet att amanda & g håller med mig! :-D aja. slutade halv två today, skönisch. Sedan dess har jag suttit här. Nu funderar jag på om jag ska plugga lite. Juste, jag och sara ska försöka uppdatera kameraväskorna.. förhoppningsvis ikväll ;) puss så länge.







/ Fanny

JENNY #3


Seeeg skoldag idag, de enda roliga lektionen var väll biologin faktiskt haha då hände lite allt möjligt kan jag tala om.. har inte gjort annat än att setat här vid datan sen jag kom hem, men de ska de bli ändring på för jag måste verkligen plugga so eftersom vi har prov på onsdag och de är inte kul! men ja tar och sätter punkt här!

2 till bilder på jenny! :)


/ sara


THE DREAM-TEAM FOR THE LOSERS

kaxigt



/ Fanny

VÄRLDEN ÄR UPPBYGGD AV MISSTAG

Och jag gjorde ett stort när jag släppte in dig i mitt liv, igen.

Skolan sög rent ut sagt idag. Tråkig och jobbig. Har även sjuttontusen läxor,vilket också är tråkigt och jobbigt. Och att skriva här just nu är mega tråkigt och jobbig. Jag ska pallra mig dom ca 3 meterna till köket och äta något nu, hörs latero.



/ Fanny




TÅSSINGAR

Är hos mamma nu, och jag har super tråkigt därför gör jag ett tråkigt inlägg. Kom hem från hockeyn för ca en halvtimme sedan, det var trevligt. Gick dit med jenny&ida, men efter ungefär halva så drog jenny till Harbo för att spela match.. så jag och ida förflyttade oss till killarna. Dom var dryga som vanligt , känns som att mitt hår är fullt med plast, ögat svider och vanten är 7 mil bred. Annars äre bra. Men jag tkr som tur är om dom skitungarna ändå. Matchen slutade iallafall 4-2 till almtuna, om jag inte minns fel? ;) eller spelade dom ens mot almtuna? mitt minne är inte så långt idag märker jag. Men nu tror jag nästan att jag ska gå och riva lite tapet så det händer nåt i detta hus någongång! Pusssssssssis. En bild på biancas fötter.



/ Fanny

JENNY #2

Eftersom fanny bara gnällde på de förra inlägget så var jag tvungen att ta bort de.. Hoppas de här duger för henne nu, gårdagens match gick ju inte bra precis de blev förlust med 1-3 men nästa match tar vi de lovar ja! nej nu ska jag hjälpa jenny att fixa hennes blogg, vi hörs!

2 till bilder på jenny lite suddiga faktiskt men jaja ;)


/ sara


I NEED YOU NOW

Godmorgon people! Jag känner mig stressad, vet inte varför. Men jag ska iallafall hoppa in i duschen strax, sen packa klart och sen på hockey som jag sa igår. Sen har jag nyss skickat alla bilderna till Jenny, och hon verkar mer än nöjd :) ajaaaaaaaaa, duschen vänar. Här har ni en mysig bild sen jag målade lite hos mormor, haha!



/ Fanny

STOP LOOK AT ME LIKE THAT

Hej på er! Kom nyss hem från byn, mestadels av kvällen har spenderats med boysen. Vi har cyklat runt, tråkat sönder.. å ja, ni fattar. Innan dess var jag hos ida en stund, men hon drog till Felix. Sen nu för ett tag sedan tog killarna kväller, och jag lika så! Nu ska jag packa lite granna, för ska till mamma imorgon. Ska kanske också på årets första hockeymatch, får se hur det blir. Jag diggar bilden på Jenny och lövet, starkt! Puss.



/ Fanny

PORTRÄTT; JENNY







/ Fanny

HÖSTEN ÄR HÄR, PÅ RIKTIGT!

Jag somnar snart, bara så ni vet.. ifallatt jag börjar skriva obegripliga saker ;) Som sara talat om så har vi ju fotat Jenny today, mycket roligt var det kan jag tala om! Gick nyss igenom bilderna lite snabbt, och jag känner mig ganska så nöjd med dagens mapp. Aja, när sara åkt vid nio så var vi med killarna. Cyklat runt, hunnit fått årets första snöboll på mig och massor med annat ointressant. Nu ska jag deremot gå och lägga mig känner jag. Här har ni lite smakprov på "jenny-fotningen" från min sida :) Pussochgonatt.







/ Fanny

JENNY

hello, idag har jag varit i våla med fanny och jenny, linn och vikkan kom även till fanny senare på kvällen.. men på dagen då så blev jenny sminkad av anette och sen va vi ute och fotade ett bra tag men de va riktigt kul kan jag tala om,  jenny hade lite svårt att vara seriös haha eller ja de hade väll jag och fanny också kanske ;) nej nu ska jag ta och lägga mig för imorrn väntar en tuff match mot enköping..  men iallafall så tack så mycket jenny för du ställde upp att bli fotad och anette som sminkade! :) men nej godnatt hörreni

en av alla bilder från idag

/ sara


TRÖÖÖÖÖÖTT

känns som vi har tusen saker i skolan som ska göras, vi har iallafall 2 prov nästa vecka så ja ni kan nog räkna med sålig uppdatering från min sida, fast de äre ju redan hehe! tränat har jag gjort ikväll och nu ska jag ta och kolla igenom engelska glosorna tills imorrn och ta å borsta tänderna, sen äntligen ska jag sova.. imorrn ska vu ju som sagt fota jenny efter skolan, de ska bli kul eftersom jag typ knappt fotat nån annan seriöst än fanny.
men godnatt nu :)



/ sara


NI GÖR MIN DAG ♥

Idol nu. Imorgon ska jag och sara fota Jenny, mamma ska även sminka! det blir nice :) men nu måste jag kila, bye.
Här har ni årets klassfoto , hahah fasiken så snygga vi är!



/ Fanny

TIDEN LÄKER INGA SÅR

Mätt var ordet! Har nyss ätit och sedan smockat i mig massor med kladdis. men jag och ida ska ut och gå om ett tag, som tur är. Senare blir det idol igen,härligt (y. Skolan gick sanbbt idag.. fast vi var i fokus och lyssna på debatt om politik i två timmar. Det gick ju ifs inte så fort men ändådå ;) Nej nu ska jag försöka hinna göra lite läxor. Här har ni en bild på lite dimma som jag var ut i morse och knäppte. Det kanske inte syns att det är dimma, men det är det :)



/ Fanny

IDOL 2010

Kommer precis från tvsoffan och idol 2010! Sjukt roligt att se alla som gör bort sig, och framförallt alla duktiga männiksor där ute i världen :) Innan tvtittandet var jag hos Linda en sväng, innan dess var jag ute och rörde på flesket.. fast innan dess bakade jag kladdkaka så hurtandet gav nog tyvärr inget resultat. Men nu måste jag göra lite läxor och sedan hoppa i säng! Bildbrist just nu känns det som, så det får bli en googlebild på idol-juryn.



/ Fanny

THAT'S LIFE

Ge mig sömn! Trött som .. jag vet inte vad? Skolfotot gick iallfall skapligt, hoppas jag iallfall. Det återstår väl tyvärr att se. Efter plågsamheterna gick jag och ida till mamma och åt jordgubbar och pratade i typ två timmar. Sen tog jag min "sten-väska" och traskade hem till far. Ett under att jag inte får nackspärr av dendär klumpen jag går och bär på? Aja, efter maten tog jag med mig Embla på en promenad. Sen krusa jag Lindas hår, och sen för ett tag sen tittade jag på "biggest looser sverige". Roligt men sorgligt pogram, haha. Nu ska jag nog ta och hoppa i säng, i think. Här har ni en gammal bild på Emblisen!




/ Fanny

HÖST

Ussssch nu äre höst jaa, löven börjar bli gulfärgade men jag och fanny har lite fotoplaner för hösten som tur är..
De är träning ikväll så jag ska väll börja byta om snart så inte petra, tvillingarna och jennifer behöver gnälla på att jag inte är klar när dom kommer hit, och efter träningen ska jag bara slöa med one tre hill :)
men vi hööörs!

Jag fixade picasa nu så jag kan redigera bilder på den här datan, för jag ha rinte hunnit fixat photoshopet en men jag är inte speciellt bra på picasa, ni kanske märker de på bilderna här nedanför!






/ sara


A LONG TIME AGO

Tänkte berätta vad jag gjort dom senaste dagarna så kanske ni förstår värför jag inte har bloggat, i fredags var jag med vickan vi svulla godis och kolla på oth.. sen när jag kom hem så kollade vi på fotboll och åt kräftor! I lördags följde jag med pappa till uppsala för han skulle hämta sin data som inte gick att laga, och då så skulle han köpa ny och då fick jag också en ( min födelesedags present ) :)

när jag kom hem så vare bara att äta för catrin ville på bio så då åkte vi in till uppsala igen och kollade på i rymden finns inga känslor rätt bra faktiskt :) sen så åkte vi hem.. gick och la mig för jag verkligen ville bli frisk från förkylningen tills idag och de lyckades jag med eller jaa, jag mådde iallafall bättre..

Idag så har jag sorterat alla bildmappar, spelat match mot fanna 95 som vi vann med 3-2 :D och just nu sitter jag faktiskt och väntar på att alla bilder ska föras över till nya datan.. de va typ 14000 bilder och de tar ju låång tid har jag märkt ;) Vääääääääääääääldigt lång text blev de men men..

hehheh hittade en bild sen i vintras de ser typ ut som jag inte har nå hår på ena sidan, typ precis när jag fått kameran :)



/ sara


FAST KEDJAD

Mitt huvud värker! Snart sprängs det i bitar tror jag, uscha. Denna sega söndag har jag tillmestadels spänderat hos mormor. Bara tagit det jätte lugnt. Imorgon är det skola, och skolfoto dessutom. Jobbigt läge. Men det är väl bara att le och se glad ut så löser det sig nog :-) Nu ska jag hoppa in i duschen, ciaoo.



/ Fanny

DET EKAR

Trött? - ja, fy satan! Ska hoppa i säng när jag är klar med detta. Klockan är ioförsig bara halv elva just nu, men ändå. Dagen har kännts otroligt lång på något märkligt vis? Började med att tvätta massa när jag vakna och så, sen gick jag till mormor och var där i sisådär en timme kanske. Sen hem, åt, va ute, satt här. Mot kvällningen gick jag fram till ida. Vi träffa på killarna, sen drog hon så jag har spenderat denna kyliga kväll med boysen dårå! Kom hem för ett tag sen, alla dom skulle hem så det fanns ju inte så mycket annat att göra än att åka hem jag med då. Nej, natti.





/ Fanny

EGOOOOOOGIRL

Äntligen fredag! :-) Stannade hos ida ett tag efter skolan, men gick hem för ett tag sedan och åt nyss precis. Ska alldelses strax ta mig fram igen. Kvällen tillbringas med Ida&Amanda! nej, jag har inte tid med detta, kyssis.



/ Fanny

FOTBOLLSBILDER

Halllå en snabbis nu då.. Idag så var jag hem till fanny en sväng och senare på kvällen så tränade vi, men tyvär så var vi bara 9st så vi sköt bara straffar och höll på.. men ändå så lyckades jag ju att göra illa mig, ATTANS! hoppas de har blivit bra imoorrn och att jag kan va med på matchen på söndag, men nu ska jga ta och göra matteläxa godnatt! här har ni förresten några bilder sen matchen mot tierp!





/ sara


VICKO

Tjabba! Fredag imorgon, satan i gatan så skönt. Idag följde sara och vickan med mig hem efter skolan :-) Vi gjorde inte så mkt, va ute ett tag och sådär. Just för tillfället har jag precis duschat och ska nog strax ta itu med lite läxor, vilket inte lät så lockande. Här har ni en bild på Vickan, knäppt med nya objektivet. Jag kunde inte bestämma mig om den svartvita eller den med lite blå ton i var finast? ;) Så det blev båda.





/ Fanny


HISS & DISS

Hiss: mitt objektiv har kommit :-D, Diss: jag måste lägga in bilderna i ps och förminska dom innan jag kan lägga upp dom på bloggen :s skit grejjer, skulle kunna slänga ut denhär förbaskade datan! Jaja, nog om det. Idag har jag varit i staden efter skolan, tyvärr är jag ju då pank eftersom det ligger ett sött litet 35mm framför mig, men jag hade kul ändå såklart! :-) Jag menar... man kan ju inte ha annat när man är med flickorna (y. När jag kom hem gick jag till mormor med misse, satt där och plugga lite. Tråkigare än tråkigast var det, så jag fick nog inte in så mkt i skallen idag heller :-) . Nej, nu ska jag nog faktiskt hoppa i säng, nattiiiii.




/ Fanny

RSS 2.0