FAMILJEN BADANKA

Hejdu! En dag kvar, sen helg. Nästa vecka väntar en hel veckas prao, som jag och min pörnilla tänkte spändera på Uppsala Tingsrätt, kanske kan bli lite småintressant.. maybe. Ajjja, just nu sitter jag här mätt och belåten och knopar lite på en sak som jag och mamma kanske ska våga oss på, får se hur det blir med det.. hiho! Förövrigt så har jag väl nån allmänt ointressant läxa att göra, och sen får vi se var kvällen tar vägen! puss&kram.

Familjen Badanka som jag hittade i ett badrum huset bredvid, skulle kunna gå där i en evighet och bara ta kort på massa barnleksaker, så myyysigt!



/ Fanny

SUMMER

Varför kan de inte bli sånt här väder nu för? längtar så sjukt mycket!



/ sara


HOT LIKE THE SUN, HOT LIKE A SMOKIN' GUN

Goddagens på er! Halva veckan överstökad, kan det bli bättre eller? nejnejnej&nej. Insåg just att det bara återstår 2 & en halv vecka till Påsklov, lovely! Jag och Albin har smidit planer idag, så det ska nog kunna bli något av den veckan med ska ni se :) Nej, nu ska jag äta. Sen ska jag och jenny ut och promenera, sen ska jag enbart sova ikväll. Eller nej, men nästan. Hörs hej!

Lite småsöta bilder på det goda fikat jag tjockade i mig en stig bort igårkväll!





/ Fanny

DOLD I VARDAGEN

Känns som att denna vecka snart är över! Tiden går så sjukt fort, imårn är det redan onsdag liksom :o Tyvärr väntar då ett prov och ett läxför, så det ska jag änga min tid åt ikväll! Men först ska jag kila över till johan&linda på lite fika :) puss .




/ Fanny

-

Har haft fullt upp senaste dagarna med lite allt möjligt men nu så är de inte så mycket i skolan den här vecka än så länge så jag antar att de blir lite mer bloggande ;) Var och kollade på fotboll i heby i söndags där tärnsjö tog hem vinsten med 4-2 :) 



/ sara


ONE OR TWO GREEN EYES

Tjahallå! Denna dag har varit chill. Enbart lugna lektioner och en tripp till staden :) Jag och Linnsan stannade även där i någon timme och gick och drömde oss bort bland kläder,solglasögon och böcker. Avslutade sedan med en cheesburgare på donken, mumms! Nu ska jag hoppa in i duschen, sen kommer tv:n få jobba hårt ikväll för jag tänker sitta klistrad resten av denna dag! Pussss.




/ Fanny


GÅRDAGENS KALAS I BILDER!

Tyvärr väldigt dåliga sådana, ljuset var liksom inte på topp (vad gör man inte för att mysfaktorn ska bli så hög som möjligt, höhöhu) Men här har ni allafall lite bilder på både levande och ätbara godingar :)

Ett stycke glatt fördelsedagsbarn!

Jag & Vickan i ett såkallat köksfönster.

Bullllllar.

Lite vackra tulpaner hittade jag också :)

Linnsan :]

Chokladbollar, lite föööör goda sådana.. hii.

Självaste tårtan!

Muffinsmonstret Vickan!

Ida i Linns brillor,haha.

Det otroligt vackra kortet jag kämpade ihop!

Och till sist får ni en bild på mig, också i Linns glasögon. (mitt hår ser orange ut, iknow)


/ Fanny

RANDIGA DAMEN

Hej&hå! Är nu hemkommen från en helkväll hos födelsedagsbarnet. Men jag väntar med att lägga ut dom bilderna tills imårn, eftrersom sara också lagt ut kalas bilder idag! ;) Istället får ni ännu en bild på Vickan! Men jaja, kvällen har varit toppen med mycket skratt. Har även blivit skrämd som aldrig förr! Jag tror hjäratat slog i 320 och halsen skrek som en operasångerska där ett tag, helt seriöst. Killarna skrämde nämligen skiten ur oss (och ja,jag erkänner), och det va fan det värsta jag vart med om på länge!!! Det ska dom få ångra. Men nog med elände, nu ska jag nog hoppa i säng och hoppas på att morgondagen har något roligt att bjuda på , godnatt! :)



/ Fanny

CATRIN 25

Nyttig dag eller, hehe har ätit en hel del tårta kan ja tala om.. Jaja mormor morfar och pelle kom iallafall hit vid ett och var här ett tag sen när dom åkt så kom Jennifer hit och just nu är de en hel drös med ungar här haha myyys! :) nej nu ska vi vidare hem till jennifer hejdå :)

inte bara jag som har varit bakom kameran idag, catrin prövade lite de är hon som tagit bilden på mig och den på mormor :)



/ sara


BLACK

Tja. Har inte tid att sitta här, ska hänga tvätt, käka, sminka mig, gå till mamma och massor innan jag ska till Jenny!
Så tack&hej!




/ Fanny

OCH DÄR KOM DEN, BLICKEN JAG INTE TÅL

Goderkväller hörrenini! Kom hem för ca sådär trekvart sedan. Kvällen har tillbringats med allt från gullungar till töntar. Vissa snällare än andra, huh. Jag har iallafall brillierat på pingis (enligt mig själv,som vanligt!) och ätit godis :) Mer än så hade jag inte att komma med just nu , är väldigt trött och ska faktiskt ta och hoppa ner i sängen strax! Imorgon ska jag fira Jennan hela natten lång, det ni!!!! Kameran hänkar nog också med på lite födelsedagsfika ska ni se ;) nej, godnatter.

JAG HAR STAVAT FEEEEEL! Vickan stavar med C och inte K, men jag orkar inte ändra nu.



/ Fanny

+ - % /

Hejsan hallå! Kom precis ut ur duschen och innan dess stog en timmes promenad med Jennan&Emblis på shemat! Skönt vare, och nu har jag lite småpanik och bara måste sätta mig och kolla på matten! Kan gå illa annars känner jag. Nej, procent talen väntar, puhhh.




/ Fanny

BORTGLÖMDA!

Ekeby vann, vi kom tvåa men femtusen är inget att vara sur över de inte! haha snacka om att de finns konstiga människor säger jag bara! Första ute träningen idag på grus... jaja bättre än att spela inomhus iallafall tycker jag, nej nu ska ja ta och börja på min franska uppsats hejdå :)

Hittade även dom här bilderna igår när ja kolla igenom höstens bilder!



/ sara


FIIIIIN

Dagarna rullar på och imorrn ska vi tävla mot nån klass från ekeby i energi frågor och vinner vi mot dom så vinner vi 10.000 till klassen men jaja 5000 är säkrat iallafall , grymt! :) Har städat nästan hela kvällen eftersom catrin fyller 25 i helgen så kommer vår stooora släkt hit, heheh. Är iallafall strax klar med de ska bara torka golvet och dra på nya sängkläder, sen ska ja nog sova. nej nu måste ja fixa de sista heej!

Kollade igenom lite bilder sen i höstas och hittade den här fina på pillis! Fina flicka! ♥



/ sara


HUR MÅNGA LINGON FINNS DET I VÄRLDEN

Tjohej! ska käka och plugga lite, sen ska nämligen kvällen spänderas i våran kära lilla biosalong där det bjuds på"hur många lingon finns det i världen". Mysfaktor hööög, puss!



/ Fanny

TISDAG

Kollar på big brother sen blire sängen, godnatt! :)



/ sara


YOUR ARE THE SWEETEST EYES I'VE EVER SEEN

Jag hatar snön, bortbortbort! Men det känns ju ändå som att den är påväg bort nu och det är ju måttligt skönt, eller vad säger ni? ;) Termometern visade + 14 grader här idag när jag kom hem! :) Fast helst av allt skulle jag bara vilja sätta mit på ett plan till något varmt och gosigt land just nu, men det får vänta. Enligt planerna blir det ingen utlandsresa förns i juli, kuljul säger jag om det. Men aja, var till den stora lilla staden Heby idag där jag tog mig fram och tillbaka i basängen några vändor. Var dock inte så bra för min kropp, är helt utmattad och förkylningen blev ett snäpp värre.. men ganska skönt att ha skiten gjord ändå. Nä, nu ska jag läsa igenom hk läxan, vilket tyävrr inte känns så lockande.. puss.



/ Fanny

DREAMING BACK TO THE GOOD DAYS...

saknar mitt hår lite grann också för den delen... troligtvis sista gången de fick sig en omgång mörkt nu innan sommaren, blir ljusare nästa gång!



/ sara


SEG SÖNDAG

huhuuuu,seg söndag! Var hemma nångång efter två inatt, vissa fullare än andra kan man väl säga. Men kvällen bjöd (precis som jag trodde) på en hel del galenskaper och skratt! haha, det är grymt kul att sitta och titta på fulla människor alltså, hiha! Där kan jag ju säga att jag fick ett antal leenden på läpparna. Speciellt när pappa skulle få på sig ett par nylånstrumpbyxor och när vi körde "kanin-leken" , hahah, mega kul om jag får säga det själv. Förövrigt så kom jag just hem från en långprmenad med Jennan, sköönt vare! :) Nu ska jag bota min onda hals, bye.



/ Fanny

SOL ♥

Gårkvällen blev rolig med konstiga sms som skickades till olika personer! Ser att de är soligt därute så jag ska nog ta och sätta mig i solen ett tag nu, skönt!

En bild sen igår (:



/ sara


I KNOW IT WOULD BE FINE

Sista inneträning tränad nu då skulle jag tro, skönt! hoppas bara på att hebyplanen inte är isig för de är ju värdelöst då kan man ju lika gärna vara inne om de ska vara så, för de är ju inte så kul å springa och halka runt hela tiden! Idag fotade jag dessutom sandra, bilder kommer imorrn för nu ska ja vandra till mina kära vänner för en mysig kväll, hejdå! :)

här var man suddig..



/ sara


VICTORIA SVANSTRÖM

Hej på er! Sitter här och kollar ut på det vackra vädret som jag inte orkat ta mig ut till ännu. Tänker nog inte göra heller på ett tag om jag ska va ärlig. Annars så har jag fruktansvärt ont i halsen och magen. Konstaterade just att magonet beror på att jag hällt i mig ett antal ton halstabletter det senaste dygnet, fy tusan! Men jaja, jag kom nyss ut ur duschen och bestämmde mig precis (efter många ändringar) för att jag ska följa med mor&far till bjurvalla och fira Anders som fyller 50 år ikväll! Får se hur det går, kommer antagliegn bli en hel del galenskaper om jag känner familjen Lidèn rätt ;) Nej, nu ska jag måla naglarna och kleta på mig lite smink. Ha en bra kväll :)

Samma bild fast med olika beskärningar.



/ Fanny

AND YOU CAN TELL EVERYBODY, THIS IS YOUR SONG

Ehehe, som ni ser på dom tre senaste inläggen innan så har Ida&Jenny gästbloggat lite under dagen. Tyck vad ni vill om deras humor säger jag bara! Nej, nu ska jag snart hoppa i säng efter en helkväll på cafè med full fart och magont. Natti.

Här har ni en lite småmysig bild på Vickan sedan dagens fotografering, kan tyvärr inte ge er något annat än hennes bakhuvud just nu.. hon måste nämligen godkänna bilerna innan jag får lägga upp dom ;)



/ Fanny

IDA OCH JENNY ÄR SÅ JÄVLA UNDERBARA


/ Fanny

LITEN FIN LÅT

 

/ Fanny


FLOWERS IN MY HEAD

Tinivinistringbikini, hej! Fanny köpte nya jeans igår, ni får en bild på dom. tänkte bara säga annars att det är helg idag! grymt med några ord.. kvällen kommer spenderas med mina brudar! ha de fint så länge :)


lite dålig bild kvalitet, men de var vi som knäppte på henne :)

/ Ida & Jenny

KUL FREDAG!

Åkte till skolan lämna in min lägenhetsuppsats och åkte hem, fyy jag tror ja har feber eller nått för ena stunden helt genomsvettig, usch och andra så fryser ja massa.. De kan nog bero på att jag varit uppe sent varje kväll den här veckan och igår kom jag inte i säng förn halv ett vilket är för sent för mig haha, nej men jag var tvungen att göra klart lägenheten vilket ja satt och gjorde från att jag kom hem vid två tills 12 dårå.. Nej nu ska jag vila så de kanske blir lite bättre till kvällen iallafall..



/ sara


YOU CAN'T STAND BESIDE ME AND THINK YOU KNOW ME

Tjohej! En plågsam dag i olika former har detta varit, den har blandannat innehållit ett tanläkarbesök som gav ett hemskt resultat som jag just nu försöker förtränga. Sitter annars bara här och försöker få ork med att plugga, vilket inte alls lyckas. Försöker peppa upp allt med lite grym musik, men nejnej å nej. Orkar inte!!!! Men aja, bit ihop va. Inga roliga bilder har jag heller, men imårn efter hemskheterna ska jag fota Svanis lite granna dårå, så lite porträtt kanske kommer upp på lördag förhoppningsvis!  Nej, lufttryck och tyngdpunkts tråkigheter väntar i fysikboken. Puss på det!

Insåg just att jag kärat ner mig i både converse och svartvita bilder, mysigt va? :) ehe, nej.



/ Fanny

I WAAANT IT!

Ännu en dag närmare till helg, idag gjordes ju som sagt nationella provet i fysik. Rätt svårt om jag får säga de, jag chansade typ på allt men planeringen av en labb var ju lätt iallafall! :) Jaja nog om de, dom där jeansen jag tjatat om beställde jag i förrgår iallafall, men sen så hade ja fått nå mejl att dom var slut fast dom inte var de typ? så jag beställde om dom idag så dom kommer väll troligen till på fredag! Nej nu måste jag fortsätta med lägenhetsuppsatsen...

Helt beroende av att köpa kläder men pengarna räcker inte till.. lite grejer man inte skulle tacka nej till, de
är iallafall dom där byxorna som jag beställt men inget av de andra!



/ sara


NO MATTER WHAT THEY TELL US

Har varit kanon väder idag för den som missat de, synd bara att man har varit tvungen att sitta inomhus och glo på de hela dagen..
jag antar att jag måste börja kolla på fysiken nu eftersom de är cirka 3 timmars nationella i fysik imorrn, inte så himmla kul precis eftersom fysik inte är mitt favoritämne ( vilket nu de är? ) som sagt måste läsa lite i boken nu va, hejdå!



/ sara


OVER AND OUT



/ Fanny

ÄLSKAR'T

träning snart då, ska bli skönt att kunna tänka på nått annat än problem och skolan!



/ sara


-

Ge mig sommar! ♥



/ sara


SÖNDAGSÅNGEST

ehe, söndagsångest. Jag vill inte ha en hel vecka skola med massa prov å skit innan det blir helg igen!! Menmen. Idag ska jag enbart plugga,packa och kolla på tv hade jag tänkt :) mer än så har jag varken ork,tid eller lust med! Säger så dååå,bye.

Haha, hela inlägget gick faktiskt ut på att jag skulle visa er denna klockrena animering jag upptäckte nyss. Gud så snygga!



/ Fanny



DEN SOM VÄNTAR PÅ NÅGOT GOTT, VÄNTAR ALDRIG FÖR LÄNGE

Ohyes va taggisch jag är på sommar!! Har suttit och planerat lite med boysen hur denna vår och sommar ska se ut och bli, och jag diggart :D Fysatan va jag längtar till varma sommarkvällar, grillning och mys med alla godingar, jesus så härligt! Ge mig dom kvällerna nu tack, dom skulle inte sitta helt fel. Jaja, jag tänkte bara meddela er den ointressanta informationen :)nu ska jag nog försöka sova i oljudet från grannen, jävla dunkande på musik kan jag tala om! aja, godernatter.

checka liksom, så gosigt med sommar!



/ Fanny

OUR OWN WAY

Dagen började med först spring och sen vanlig träning, och klumpig som man är så drog jag till en vurpa när vi var ute och sprang lyckat haha ;) jaja efter träningen så skynda jag mig att duscha sen så åkte jag och mamma in till stan, prövade ett bar sjukt sköna jeansleggings typ, hoppas dom finns kvar tills jag har fått pengar för i sånt fall så ska dom bli mina, iallafall så fick jag en tröja av min kära mamma en likadan som jag beställde härom dagen fast en annan färg, tack! :)

usch för ljuset i bilden och mitt fina platta hår, jaja där är tröjan iallafall :)


/ sara


NÄR KÄNSLORNA TAR ÖVER OCH SORGEN VINNER

Lördag,lördag,lördag! Förhoppningsvis en grym sådan, kanske blir iallfall.. för än så länge har den vart totalt värdelös och ohändelserik. Men kvällen kommer iallafall spänderas med flickorna, fem feta pizzor som ska ner i våra magar, och melodifestivalen :) Möjligtvis boysen på kvällskvisten också, vem vet.. ingenting är omöjligt. Gårdagen var ganska värdelös om jag får säga det själv, hände inget skoj alls dårå. Eller jo, en sak! Jag och Linn gjorde garanterat årets bästa igårkväll alltså, hahah. Vi skulle gå ner för famlijen Lidèns ishala trapp, och snubbla på varandras fötter samtidigt som vi halka. Så sen låg vi där med hakorna i backen och as garva! Lite småont i knänen fick jag också, men vad gör det om hundra år liksom? Jag hade måttligt kul, vilket killarna också hade som stog brevid och vek sig av garv! haha. Men nej, nu är Vickan på ingång.. kyss.

En osminkad lördags mig



/ Fanny

HELG, LJUVA HELG!

Tjohejtjohopp! Jag tänkte ge mig på mitt första blogginlägg via mobilen, vi får väl se hur det kommer sluta.. Jag har nämligen redan skrivit om ett antal gånger, hihaho. Men iaf så ligger jag här i Idas säng brevid två godingar och har det mys :) kvällen är ännu inte planerad till hundra procent men den blir nog bra, eller? Eheh, jaja. Nu ska jag fortsätta umgås lite med nötterna här brevid, pusseli! / Fanny

MINA, BARA MINA!

Godkväller! Torsag var dagen, nästan hela veckan återigen gjord. Bara fredag och helg kvar, mums! Jag har faktiskt ingenting att säga om jag ska vara ärlig, det har inte direkt hänt nåt kul heller så.. jag avslutar nog här dåva tråkig som jag är!

Mina converse har äntligen kommit efter många om och men :)
Och ja, dom är lila.. lite svårt att se på bilderna, dom vill gärna se blåa ut, i know!



/ Fanny

WHY SHOULD I KNOW

Ingen bra dag idag heller, åkte hem vid 12 för ja mådde inge bra när jag kom hem så såg jag att kläderna som jag beställde igår redan hade kommit, grymt! iallfall så somnade jag och sov enda tills fem så jag är inte speciellt trött nu, om jag inte hade sovit tidigare idag så hade jag troligen varit heeeeelt död nnu för vår träning var ju rätt jobbig måste jag säga, men de är alltid skönt efteråt och tur ät väll de :)

satt och greja lite med en tråkig bild i ps och resultatet blev väll iallafall något bättre än innan ;)



/ sara


TISDAG

vem bryr sig om 1800 och 1900 tals musik??? vad ska de vara till för nytta för mig i framtiden! jag orkar inte plugga och de inte så himla kul när inget av de jag gör stannar kvar i huvet heller! nej usch! har iallafall en lite bättre grej att berätta och de är att dom här sakerna nedanför är på väg hem till mig (: beställde den svarta bhn och tröjan idag, bhn va den allra sista dom hade kvar på deras hemsida, tuuuur alltså! :) conversen beställdes ju för ett tag sen men kommer inte hem förns den 25 mars tror jag det var, men de kanske är lika bra för om jag går ute med dom nu så är dom nog rätt så skitiga på en gång skulle jag tro!



/ sara


FLORES DE BLANCO

Jag har jätte tråkigt här framför skärmen, värdelöst rent ut sagt! Orkar inte plugga heller, fast det gör man ju aldrig iochförsig. Imorgon är det redan onsdag igen också, jesus va fort tiden går nu för tiden! Förövrigt så fundrar jag på om jag ska gå och göra lite pasta sallad just nu, magen skriker efter det , hiha! puss va.



/ Fanny

22.59

åh måste verkligen plugga so men jag har ingen som helst lust med de.. har kikat på tv hela kvällen istället vilket inte är så bra eftersom ja skulle ha läst ut svenska boken också, jaja strunt samma får plugga ända tills ögonen slocknar istället! Kvällen igår blev rätt så rolig, först åt vi sen så lekte vi massa lekar och senare så drog folk iväg åt lite olika håll och jag + några till hamnade hemma hos Moa och där kollade vi på nån äcklig film, jjaaja måste plugga nu ja godnatt!

3 något suddiga bilder sen igår! :)




/ sara


SPRING FÖR LIVET OM DET ÄR DIG KÄRT

Slapp dag, kvällen lika så. TV:n here i come! :)



/ Fanny

LAGDAG!

Kom hem för ett tag sen efter att ha spenderat förmiddagen med vårat underbara lag, riktigt kul har vi haft med lekar, pulkaåkning och grillning :) ska bara skriva klart de här inlägget sen ska jag hoppa in i duschen och fixa mig för ikväll för då har vi hyrt folkan, där blir de taco käk och massa skoj skulle jag tro :)

gammla bilder, men snart så är grönt ute igen! :)



/ sara


SOME SAY LOVE

Hej på er alla där ute! Idag har jag och Jenny varit otroligt duktiga :-D Vid halv 11 stog vi nämligen redo och klara för en promenad i det superfina vårvädret. Behövligt och sjukt skönt att få gå en sväng! Tänkte dock slöa till lite och slå på en film nu, tycker att jag är värd det! :-) Kvällen får vi se, blir iallfall god mat och massa mys hon jennan till en början! :) Åh ja, så var det gårdagen också då.. kvällen spänderades hos Ida och på cafèt, halva natten däremot hos august. Klampade nog inte upp för trapporna här hemma förns vid halv tre, tre. Ja, mer än så hade jag nog inte att tala om just nu tror jag, ha en grym lördag!

Tre söta flickor, som jag hittade i "julafton"- mappen :)




/ Fanny

FREDAG HELA VECKAN

Goddag, eller kväll kanske? Jaja, tänkte bara säga att skoldagen bara rann förbi och Jennans hår och är nu också färgat! Kvällen återstår att se, just nu har jag inte en aning om var den kommer spänderas. Men nu ska jag fixa lite och sen beblanda mig med brudarna innan något annat ska göras, puss!

Tråkig bild på pappas äckliga godis, enbart för att det är fredag :)



/ Fanny

BÖRJAR SPÅRA LITE?

haha känns som att bloggen börjar spåra ur lite om ja får säga de själv ;) och inte blir de så mycket bättre av de här inlägget skulle jag tro, men ha en trevlig fredag hejdå :)

här var vi seriösa och heela tre tummar upp för helg! :D



/ sara


LÅT MIG AS GARVA!

Jag tänkte bara meddela världen om att jag har hittat mina livs idoler, "Ett gott skratt Sveriges värsta bilförare förlänger livet!" Haha, relativt råroliga människor. Det är endast deras förtjänst att jag sitter och glor på skiten varenda vecka, vilka stjärnor alltså!

Tvillingarna Fredrik & Martin, hahhahah.



/ Fanny

LITE SMÅMYSIG KÄRLEK I VARDAGEN

Hej alla! Lite bättre dag idag, kanske. Har dock nån sjuk huvudvärk.. not good. Men bara tanken på att det är helg imorgon gjorde det genast mycket bättre! :) Dagen har tillbringats i skolan och med underbarlingar efter den. Mer än så har jag nog inte att säga, nu ska jag plugga engelska.. prov tomorrow. bye!



/ Fanny

SJUKT INTRESSANT....

eller inte va? har inget att säga men tänkte göra ett litet onödigt inlägg här med massa onödig info! haha. nej men kan ju berätta att franska provet idag gick nog skapligt iallafall, hoppas på ett g vilket jag borde ha förtjänat? :)
haha nej nu ska jag kika lite på matten sen krympa ner i sängen så vi säger så då, godnatt! (:
 
känner att de här inlägget blev skapligt ovärt och vi avslutar de med några ganska ovärda och oskarpa på smältande snö ;)



/ sara


VI BÅDA SER SANNINGEN, MEN VÅGAR INTE TRO PÅ DEN

Jag har inga bilder, jag har inget humör, jag har ingen ork, jag har ingen lust, jag har helt enkelt en förbannat dålig dag.



/ Fanny

SKORNA

Då var de snart dags för helg igen då underbart! :D nå mer som är underbart är att utanför så smälter just nu snön kom på en till sak och de är ju att vi bara ska spela ikväll på träningen, skönt för ja har inte ork för nått annat idag faktiskt ;) nej nu ska jag nog ta mig ner och ta en riskaka, gott!



/ sara


PASTA MED SKINKSÅS

Hej på er, ännu en vecka i full gång! Bloggade inget igår, hade ingen ork tror jag. Eller alltså, jag kommer väl inte ihåg varför, det va ju ett helt dygn sedan eller liknande. Flum, jag är på jätte mycket skratthumör just nu, jag sitter här och skrattar åt mina egna skämt och hoppas på att någon hygglig själ kan komma och trycka in SO-provet i min hjärna :) men nä. Skolan gick iallfall bra, jag och pellan har våran prao-plats klar; tingsrätten! Förövrigt så gick jag till syv:en igen efter skolan med tjejrna.. så var väl inte hemma förns två. Stannade och snacka skit med august på vägen hem också, störd kille. ehe, nejdå. Sen nu typ hela dagen (känns det som, men är det inte) har jag gjort klar något spanska arbete, som ifs inte alls är klart. Oj så jag ljuger då, men vem bryr sig om spanskan. Nu ska jag plugga SO, fast nä. Titta på film istället kanske? aa tack :)

Jag har ätat jätte god pasta med skinksås idag också, den var så god att jag lärde fota den. Eller nej, rättare sagt.. jag hade inget annat att lägga ut bild på.





/ Fanny

LÄNGTAR

Har inte tid att sitta här egentligen för jag måste plugga franska som sjutton, usch för de språket!  men en sak som gjorde min dag väldigt bra var att mina fotbollskor som jag beställt ( bra att vara ute i tid ;) ) kom idag och dom sitter som gjutet och sjuuukt snygga är dom dessutom, jag visar dom nog imorrn då jag har lite mer tid, jaja ha de bäst! :)

just nu vill jag bara att den här snön ska smälta bort och att de blir vår nångång!





/ sara


RSS 2.0