INTE LÅNGT KVAR NU

nej för nu äre bara 3dagar kvar tills jag och adde åker till göteborg :)
i torsdags så va jag i valbo och handla 4linnen och i tjocktöja och de va väldigt behövlig kan jag ju berätta..
och i går så va jag, tvillingarna och klara ner till ip och kollade lite på internmatchen och sen på kvällen va
vi till heby och kollade på damernas triangel..
 och idag så va jag upp till ica vid 12 tiden och kollade på
de laget som förlorat internmatchen för dom hade klänningar och stod och sjöng julsånger haha!
 ni kan få se bild senare för jag hade digitalkameran med dit och jag hinner inte lägga in bild på de nu för jag ska ta och byta om och sen vidare till fanny! :)



dålig bild på kläderna jag köpt.. men iallfall så de svarta och vita linnet från cubus och dom färgade från ginatricot och tjocktröjan är från bikbok!

/ sara


FÅGELBÄBISAR

Godermorning. Vakna för ungefär en timme sedan, har nyss käkat frukost. Idag vet jag inte alls vad som händer, fast det vet jag ju i princip aldrig så. Igår var jag iallafall med ida och amanda, vi hade trevligt :) Gjorde inte så mycket, men ändå. Nu ska jag..inte en aning men hejdå iaf! :) Bilder på fågelbäbisar som hade ramlat ner från taket i karlstad ser ni här under.





/ Fanny


DU FINNS ÖVERALLT INOM MIG

JAG BLIR SÅ TRÖTT! Denhär jävla datan kan gå och ta sig någonstans långt där bak. Igårkväll så skrev jag ett inlägg, men den vägra ladda upp bilder, skit grejjer. Får hoppas det går bättre idag. Gårdagen bestod iallafall av filmtittande.. för det mesta. Vid ett tiden kom ida hit, vi tittade på en hemsk film och tog det skapligt lugnt. Mot kvällningen tog vi oss till Herman i regnet, tittade på film där med. Sen drog ida till felix, så jag blev själv med killarna .. som vanligt! Vi gjorde inte så mkt, tittade på en till film som vi redan hade sett för dom smartskaften hade hyrt en dom hyrt förut. Var hemma vid tolv, och efter att ha försökt göra ett inlägg i ca en timme så gick jag och la mig. Nu ska jag gå och käka frulle, senare idag kommer Amanda!
Här har ni en urgullig bild på älsklings-trixi :)



/ Fanny


THIS USED TO BE A FUNHOUSE

Detta var ett tag sen nu, jag ska bättra mig. Men det har kommit saker imellan hela tiden, menmen. Tisdagen spänderades (som ni kanske läst i saras inlägg) i tärnsjö. Vi hade mys och tittade film osv. Det var ett bra tag sen vi träffa skitungen nu, så det var trevligt! :) Vi tog halv tolv bussen hem, och sen sov ida här. Därför hade jag inte tid att blogga då. Sen igår så vaknade jag ju självfallet upp med ida dårå, nån gång mitt på dagen träffade vi August,Andrè och Marcus. Jag lovade dom att dom skulle få bada så vi traskade ut till Svingbolsta, sen fram igen när dom hade badat klart. Jag och ida käkade lite, sen efter ett tag drog hon till Felix så då gick jag till Herman och var med killarna hela kvällen. Var hemma vid halv ett inatt, var trött som en ko och skulle upp tidigt.. därför jag inte hann blogga då heller. Idag skulle jag egentligen till Fururvik med Johan&Linda men vädret är inte på topp så vi skippar det. Det var ett satans åskväder här inatt, fy satan! aja, nu ska jag käka frukost. Puss





/ Fanny


FIRRAR I AKVARIUM

Halloj de blir inte mkt bloggat för min del nu om dagarna men så är de, Fanny är inte så mkt bättre faktiskt ;)
Jaja igår kom iallfall fanny och ida hit och vi kolla på två filmer.. Sommaren med Göran och snabba cash.
Jag fatta inte mkt av snabba cash och de tror jag inte dom heller gjorde och de var för de sprang folk genom vardagsrummet hela tiden och man inte kune koncentrera sig.. men ialla fall så har jag och vickan kollat på den idag haha jag blev skapligt utråkad i slutet, sen så har vi väll inte gjort så mkt annat än att kolla på friidrotts em och de va ju inte heller speciellt intresant för alla svenskar sög ju!

Iallafall så tog jag dom här akvariebilderna samma dag som bilderna i mitt tidigare inlägg..
Jag vet dom är suddiga men de va inte så lätt med snabba firrar men jag tycker de blev rätt coolt ändå så de där lär jag försöka med igen! :)




/ sara


AT MY OWN PLACE

Hemma, hemma och åter igen.. hemma! Kom iochförsig hem igår men jag orkade inte blogga då. Jag lag mig och gluttade på "sommaren med Göran" istället, jäkla bra film alltså! :) Idag har jag mest tagit det lugnt, var till svingbolsta och fixade lite. Tog bla. in kattungarna igen, eftersom våran kära kattmamma bara bär bort dom hela tiden. Sen har jag varit hos johan och linda osv. Nu senare har jag tillbringat lite tid med ida, vi har tittat på tv och gått runt våla. Allt är som vanligt again liksom, ni fattar ;) Nu ska jag nog hoppa i säng, natti.



/ Fanny


BLOMMOR

Rubriker är verkligen skit svårt att komma på om ni inte märkt de hehe ;)
idag efter maten så följde jag med mamma till mormor och morfar en sväng masssssa blommor hade dom iallafall. resten av kvällen har spenderats ihop med vickan, hon sitter just nu i min soffa och nördar nå spel på min telefon så jag passar på att blogga nu, men jag har inte så mkt mer att skriva så jag sätter nog punkt här.





/ sara


24 TIMMARS

yes idag och gårkvällen tillbringades ute i östa massa fotboll blev de med trevligt folk och de har varit fruktansvärt kallt
14-16grader typ, är sommaren redan påväg mot sitt slut? hoppas inte så iallafall men de kändes verkligen som höst idag..
bloggningen funkar inte särskilt bra för mig haha tur att man har Fanny :)
nej nu ska jag dra på mig ne filt och lägga mig och kolla på tv.. Även fast jag inte spelat nångonting så är jag ändå sjukt trött och jag vill inte ens tänka på hur de är för dom som spelat hela natten.. inga roliga bilder har jag heller men vi avslutar väll här då hejdå och godnatt!



/ sara


I'M YOUR BIGGEST FAN, I'LL FOLLOW YOU UNTIL YOU LOVE ME

Sista natten nu, sen blire gamla vålahålan again! :) Idag har vi varit i Kil, men det var grymt dåligt drag så vi åkte igen. Sen tog vi oss till Bergvik, så nu är jag really pank. Men jag har iallafall köpt en klänning till bröllopet 18/9, skönt! Nu ska jag och ida gå och glutta tv, pussochgodnatt.





/ Fanny



SHACK

Det blev inget jordgubbsplockande, vi var hemma och gjorde ingenting istället. Spelade lite schak gjorde vi också, men det var inge roligt, hon bara fuskade! Imorgon blir det Kil, vi skulle nämligen glutta på någon form av båtrace? aja, nu ska vi ta oss till tv:n, för film väntar :) ´





/ Fanny



RIX FM FESTIVAL 2010

Digitalkamera bilder som sagt, men ni får stå ut. Fick inte med alla artister på kort, men en del :) Nu ska vi åka och plocka jordgubbar eller något liknande , tjarå!













/ Fanny


LITTLE THINGS HURTS SO MUCH

Hej. Hemkommen från Rix Fm festival för ett tag sen, det var.. ganska nice. Förutom att jag och Ida stog bakom ett fetto, och såg iprinsip noll. Men annars funkade det, bra musik vare! :) Digitalkameran var med så bilder kommer lateroo. Nu ska vi snart sova, men jag tänkte bjuda på nån bild från gårdagens inköp. Det blommiga ni ser till höger är ett par thigts, och jag diggar dom starkt! :D Godnatt.





/ Fanny


VÄRMLAND :-D

Sitter här i Karlstad nu. Kom hem från Bergvik för ett tag sen, har shoppat mig pank. Nu snart ska jag och Ida kila över till Maria, trevligt! :-) Har upptäckt att jag inte har så mycket bilder på denna dator, men jag får väl knäppa lite nya eller liknande. Så här får ni en tråkig gammal bild. Nu ska vi draaaaaaaa, kyss!



/ Fanny


STÄDNING PÅ GÅNG

Jag råkade fastna här vid datan, jag höll nyss på att städa och de ska jag väll strax fortsätta med men jag tänkte passa på att blogga lite.. Iallafall så tycker jag de är värdelöst väder just nu 29 grader men ingen sol? jag menar om de inte ens är sol så kan man ju lika gärna vara inne för de är ju ändå svalare här ;)
men nej nu måste jag nog fortsätta städa så jag blir klar någongång!

en bild från helgen när vi var i östa!




/ sara


DÅLIGT UPPDATERAT AV MIG

Ja de kan man ju säga.. jag har inte bloggat på ett tag nu men jag tänkte iallafall berätta lite om vad som har hänt och vi börjar väll med dalecarlia.. Där gick de inte precis som vi tänkt oss och vi åkte hem redan i torsdags och lämnade walk over till våran placeringsmatch som skulle vara på fredagen därför att vi inte hade spelare 7st skadade var de..

sen i helgen så följde jag med mamma och pappa ut till östa och igår så skulle jag faktiskt blogga men då funkade de inte att ladda in bilder så de blev inget inlägg.. Idag så följde jag med mamma och pappa till sala för pappa skulle lämna in bilen på nå grejs och då så passade jag på att gå in på gallerian och sen helt plötsligt så hade jag köpt en telefon :) men nu ska jag ner och kika på morden i midsomer och jag lovar att de kommer bli bättre uppdaterat av mig!



/ sara


BLACK AND WHITE #2

Har precis duschat och packat det sista. Innan dess simmade jag med Linda, och nu ska jag måla naglarna. Sen går jag och äter cheezcake som Linda gjort. Sen jävlar far vi! Kommer nog blogga en del därbortifrån, datorn är med! (y.

KARLTAD NÄSTA!





/ Fanny


BLACK AND WHITE











/ Fanny


THE SUN COMES TO DRY THE RAIN

Hemma igen, maten var god! Ska packa lite nu, sen simma med Linda klockan nio. Var nyss ute och fotade vattenspridaren, han var cool (h)







/ Fanny



HIIIIIHO

Hejsan. Jag sitter här och har precis kommit på att webcameran är väldigt rolig! Om 20 minuter kilar jag över till Johan&Linda, vi ska till gysinge och käka. Mumsiiiiiit. Sen när jag kommer hem ska jag nog packa lite, för imorgon kväll bär det av till Karlstad! :D Puss så länge!



/ Fanny


YOU ARE MY ANGEL

Trallalalalala. Kom nyss hem från Linda, har precis flätat hennes hår och tittat lite på "Ondskan". Innan det kvälls-badade vi, det var grymt skönt! Alldeles ljuvligt, tills vi skulle upp.. då blev det till att kuta in ska jag säga. Höll på att frysa häcken av mig! :o Idag har jag tagit det lungt, tvättade och städade imorse. Sen har jag varit hos mormor och hos gammelfarmor och lite så. Trevligt! Nu ska jag sova, är supertrött efter simningen, vi simma i en timme! Jesus Amalia . Godnatt :)





/ Fanny


NÅGRA FÅ BILDER FRÅN GÅRDAGEN


Stranden i Rullsand.


Dragon Gate.


Jag och Ida på en Kina-toa. Eller är Dragon Gate japanskt? :S hihi, jag har noll-koll.

/ Fanny


KOM HEM, VI BÖRJAR OM IGEN

Godnatt! - skulle jag vilja säga. Men jag skriver väl ett inlägg först då! Det blev så att jag hängde med familjen Holward till Rullsand och badade. Det var varmt men ingen sol, men aja. Sen stannade vi på Dragon Gate och åt påvägen hem, mums. Digitalkameran var med så några bilder får ni nog imorgon. Sen nu ikv har jag umgåtts med min kära släkt hos johan&linda, vi har tittat på "farsan" och haft mys! Nu blire sängen, natti.



/ Fanny


PORTRÄTT; MAMI

Hej alla! Dettar har varit en tråkig dag, men ändå skönt. Bara tagit det lungt och gått runt i granngårdarna :) Haha, det är bra härligt att bo på landet ändå! Har även vart ute och fotat mamma, hon behövde en ny profilbild till fb! Så jag slänger väl upp dom bilder då. Nej nu ska jag sova snart, får se om jag hänger med ida och badar imorgon.. men der visar sig! Sovgott.







/ Fanny


DIGITALKAMERA-BILDER FRÅN GÅRDAGEN



 









/ Fanny


LJUVLIGT

Äre varmt eller äre varm?! Jag dör här inne! Jaja, idag blev det ön med mor,far och ida. Precis som jag sa igår! Digitalkameran var med så pictures kommer imorgon. Var där hela dagen nästan, sen när jag kom hem så kilade jag ner till mormor, hon har sytt min bikini :-D den hade nämligen gått sönder :'( Så nu är den hel och fin igen. Sen så åt jag jordgubbar och glass efter maten också, grymt gott :)





/ Fanny


TO MUCH LOVE GOES TO WASTE

Jag har inget att säga idag känns det som, jag har inte gjort ett skit på hela dagen. Hoppas på att det blir till att åka till Ön för att sola & bada imorgon iallafall! Nu ska jag gå ut.. till mormor eller något liknande, puss !





/ Fanny


TOVIG SOM TOVAN

Godmorgon. Jag svettas som en grek, det är därför jag är uppe så tidigt. Har sovit på soffan från 5 - 9 så nu har jag skapligt ont i kroppen också, inte var det nå kallare där än i sängen heller. Men idag verkar det ändå bli svalare, termometern visar just nu 22 grader i skuggan. Iförrgårnatt klockan tolv (på natten) visade den 26 grader, jesus! Här har ni en vacker bild på Tovan! :) Nu blir det frulle!



/ Fanny


FISKBENS-FLÄTA

Godkväll alla läsare! Ännu en stekhet dag avklarad. Det börjar nästan bli lite för varmt nu alltså, det var 33 grader i skuggan här, puhhhh. Funderar på att sova på altanen inatt, det är så fruktansvärt varmt här inne. Men man ska väl inte klaga! Till min stolthet så har jag lärt mig att göra fiskbensf-lätor, mycket fina är dom tycker jag :-) Nu ska jag fortsätta svettas, bye.





/ Fanny


DEN VACKRASTE STUNDEN I LIVET, VAR DEN NÄR DU KOM

Tja. Sitter här och dör av värme, kliar ihjäl mina fötter och får panik på en hungrig katt! Nejdå, skojja bara om det sista, han är grymt söt :'* . Kom hem från mormor&morfar för ett tag sen, var där och gullade lite med mina sötnosar. Klev även rakt i brännässler så jag håller på att klia upp hela fötterna, aj-aj-aj säger jag bara. Himlen var oerhört fin ikväll också, så solen och mormors händer blev dagens offer :) Nu blir det sängen, ska ut på långpromenad med Linda imorgon igen. Puss och godnatt på er i värmen!



/ Fanny


HELGENS BILDER

 













/ Fanny


FRÅN BORLÄNGE

Tänkte berätta lite snabbt om igår och idag.. Igår så kom vi fram runt 11 och hjälpte pappa lite med husvagnen och sen så åkte vi till skolan vi skulle bo på och precis efter vi pumpat upp madrasserna i de svettigt varma klassrummet så fick vi reda på att vi skulle byta till haga skolan som vi bott på i tre år och då vare bara att packa ihop och flytta allt.. Och efter allt var fixat så åkte jag, vickan och pappa till kupolen och handlade benskydd sen tillbaks till skolan och tog de lungt och kolla på vm i aulan sen blev de sängen.. Idag har de inte hänt mycket vi har käkat frukost och snackat och lyssnat på musik.. Men nu ropar mickan att jag måste massera hennes rygg så jag lär väll göra de då ;) men en sista sak! Klockan 14.10 så äre match mot harbo.. Hejdå och hare bäst! :) / Sara

FÖR MINA ÖGON KOMMER ALLTID LE MOT DIG

s-v-e-t-t-i-g-t . Jag var nyss ute och sprang en sväng, i åkern denna gång. Ja, den ni ser i mitt förra inlägg! Det var grymt varm, fast klockan var halv elva på kvällen. Tog nyss en iskall duscha, grymt skönt var det. Kom hem från söderfors vid nio tiden, jag har haft en toppen helg med mucho skratt (y. Bilder från helgen kommer imorgon. Nu ska jag packa upp och sova, natti.





/ Fanny


PACKAT OCH KLART

Jaa nu är väll allt så gott som ipackat eller ja täcke och kudde lägger jag i imorrn men de skulle inte göra så mkt om jag glömt nått för pappa kommer ändå upp på tisdag och då tar han väll med de :) Men jag ska snart gå och lägga mig inte för jag kommer kunna somna men iaf så lär jag försöka för jag ska upp sju imorrn för jag ska hinna duscha och klockan nio så börjar vi nog troligtvis rulla uppåt med husvagnen på släp och två pratglada tvillingar i baksätet..

Systemkameran följer inte med upp imorrn men går vi vidare så kommer mamma på torsdag och då tar hon med den, men jaja ha en trevlig vecka nu hörrni de kanske kommer nått enstaka inlägg men då utan bild men de är väll iallafall bättre än ingenting hoppas jag ;)

catrin har resväskan i stockholm så de fick bli den gamla vanliga " fina " stjärnväskan haha (;



ha de bra

/ sara


GULT & GRÖNT

Grymtius! Om någon timme sitter jag i bilen påväg till Söderfors, blir där tills på söndag eller längre. Så inget bloggade för mig på några dagar dårå. Förut idag var jag ner till mormor med Moa och kolla på kissarna, som jag sa igår. Sen nyss var jag ut en sväng på åkern, som ni ser här nedan :-) det är grymt fint ute just nu tycker jag! Nej nu ska jag packa och käka, hoppas ni får en toppen helg alla! Puss&Kram









/ Fanny


INTE LÅNGT KVAR NU!

Inte långt alls kvar nu till vi åker till booorlänge för fjärde gången :) har nästan packat allt bara de att jag har rivit upp allt igen för att hitta ett par shorts som inte ens låg där i för dom låg på golvet, attans! Men ja de är ju bara kasta i de igen.. Just nu väntar jag på att tvillingarna ska komma hem så ska vi nog inhandla lite godis till söndagens bilresa eftersom dom ska bort immorgon så måste vi fixa de idag :) men nu ska jag ta och klä på mig och fixa de sista..

liknande bild som jag la ut tidigare i veckan, men jag har verkligen inga bilder nu!



/ sara


EN HELT VANLIG DAG, EH-HE RUBRIKER SUGER

Godkvällers! Som jag sa igår, så var jag ute och gick med Linda imorse. Vi gick, och gick, och gick.. i 2 timmar, duktigt va? :O Sen blev det direkt hopp i poolen ska jag säga, svettig från topp till tå. Sen stekte jag ett tag, försökte få bort bond-brännan jag fick av linnet när vi var ute och gick, vet tyvärr inte om jag lyckades. Sen tog jag mig fram på byn, åt lite hos mamma. Sen har jag tillbringat denna sommarkväll med mina kära kill-kompisar! Först var jag med Andrè och Chrille, vi gjorde typ inget. Vi spela ko-spelet, otroligt kul. Sen så kom även Augustus och Hermanius också, och man får ju inte glömma lilla viktor. Trevligttttttttttttt. Nu ska jag sova, ska titta på missarna med Moa imårn bitti, sen bär det av till Söderfors nån gång! Godernatter.



/ Fanny


SOM LIVET PÅ ETT KLÄDSTRÄCK

Ännu en dag gjord! Just denna är gjord med ida, vi har badat och solat oss brända. Och massa annat kul, självfallet :-) Men nu ska jag nog faktsikt hoppa i säng, eller snart iallafall. Ska på långpromenad med Linda,Bianca och Embli imorgon bitti klockan tio. Sen senare får vi se vad jag gör, det blir väl poolen eller något annat, vem vet? huhuu, natti.





/ Fanny


PACKAT!

Nu har jag packat de mesta och de blir 3väskor att släpa på.. jag är dålig på att uppdatera jag vet de, och inte har jag några intresanta bilder heller för den delen så.. men ja jag kände mig tvungen att göra ett inlägg nu så, men ja idag har de inte hänt mkt inte jag har legat i poolen mesta dels av dagen och just nu siiter jag och amanda och kollar på vm och mig spelar de faktiskt ingen roll vilka som vinner men vi hörs jag lovar!



/ sara


I WISH I COULD FLY

Tisdag, tiden går fort. Igår kväll var jag till gammelfarmor Inga, hon fyllde 84 ?  Jag har inte sån bra koll, men jag var där iallafall (y. Det blev inga intressanta bilder direkt så jag skiter i att ladda upp dom! Idag.. så vet jag inte. Jag skulle kanske ha åkt till stan med Linda&Bianca, men dom ångrade sig tydligen så jag blir väl hemma. Får försöka hitta på något kul, ska nog ringa ida. Bye.



/ Fanny


IMORRN

.. så ska jag och några till ( vet inte riktigt vilka vi blir än ) åka till harbo och se när dom kommer få stor stryk av sala!
imorse va jag ju som jag sa till backa och plocka jordgubbar jag hade väldigt ont i magen redan där för jag hade ätit så mkt.. sen när jag kom hem så låg ja i poolen en stund och fram till klockan sex så blev de inte mkt gjort, men iallafall så kvart över sex så åkte laget ut till östa och spela volleyboll och bada..
ska sova nu för jag ska upp tidigt imorrn och städa mammas bil så jag tjänar lite peengar de kan ju behövas till DC! :)



/ sara 


I CAN'T EXPLAIN IN ANY OTHER WAY

Goddagens! Lika varmt idag igen, fast lite molningt och blåsigt. Ganska skönt ändå att det fläcktar lite, annars smälter man ju bort ;) Jag var duktig och pallrade mig iväg i morse ändå, klockan nio! :O det ni. Efter det lag jag mig i solen och somnade, hihi. Sen har jag varit en sväng hos linda och sådär. Ska hoppa in i duschen nu och duscha bort alla äckliga fästingar. Sen ska jag kila ner till kissekatterna :'*



/ Fanny


GYSINGE & TRAKTOR-RACE

Som sagt så har jag varit med Moa hela dagen. Vi har haft otroligt trevligt! Först for vi till Gysinge med Johan&Linda, sen hem och badade. Sen till Tobbo för att titta på traktor-race. Morfar och Johan var med och körde, det gick väl sådär för dom , hah! :) Här har ni bilderna från dagen. Nu blir det sängen, ska upp tidigt och springa i morgon.. vilket jag inte kmr lyckas med men jaja.. natti.




























/ Fanny


BOKAT!

Nyss så bokade mama hotell till mig och adde i göteborg några dagar i augusti.. De kommer nog bli kanon bara vi lyckas vara sams..
men igår så var jag med tvillingarna hela dagen vi bada och kolla på vm och idag har jag tagit de lungt, solat och käka jordgubbar..
imorrn så blir de nog jordgubbsplockning i backa runt 10 tiden så jag ska väll snart lägga mig :)



/ sara


EN DAG I SOLEN

Klockan är mucho, jag borde sova..  Har legat vid poolen ungefär hela dagen, med ida. Vi var ner till mormor en sväng och sådär också! Sen nu på kvällen kom mandolin, vi har käkat pizza och haft mys :) Men nu ska jag sova, en dag imorgon också. Och som sagt, då blire Moa för hela slanten! Puss.

         

         

         

         

/ Fanny


S U M M E R <3

Tjatjatja! Nyss hemkommen, har även ida med mig. Vi har tillbringat kvällen med Felix på Allsång. Tidigare idag låg jag vid poolen och försökte bränna lite.. vet inte om jag lyckades så bra menmen. Hittade även en otroligt söt fågel som diggade våran hov, som ni kanske ser nedan :-) Imorgon blir det vackert väder, sägs det iallafall.. så då blire väl bad-time för mig och ida. Nu ska vi titta på den gamla klassikern "Det blir aldrig som man tänkt sig" sen sova. Söndagen är även planerad, då blir det umgås med Moa Gunnarsson för hela slanten , det ni! :) Nattttti

         

         

         

/ Fanny

AJ!

ja de kan man ju säga jag, tvillingarna, adde och bröderna möller cykla ur till östa vid halv elva och vi kom hem för nån timme sen och nu har jag bränt armarna och ryggen de svider rejält kan jag ju säga.. Och imorrn ska de bli 28 grader och då måste man ju sola magen och hur ska jag lyckas med att inte bränna den?  ( har märkt nu att benen och ansiktet också är rätt bränt! ) iallfall när vi hade kommit hem från östa så hade mamma köpt massssa jordgubbar en skit stor kartong med massa små kartonger i om ni fattar,  haha men då käka vi iallafall jordgubbar och glass sen kom tvillingarna och vi kolla på vm och holland vann över brasilien inte bra! jaja dom skulle bara hem å äta sen kommer dom väll hit igen.

Ojustja matchen mot harbo igår vann vi med 1-0 :D fast jag va inte med så mkt .. fick svårt att andas de tog liksom stopp i halsen men jaja huvudsaken var att vi vann tkr jag dom andra i tärnsjö var ju iallafall bra :)


suuuuuuuuddig bild på waboba bollen men jag har inga bilder alls för tillfället...

/ sara


PORTRÄTT ; IDA HOLWARD

Här har ni  några av bilderna på ida sen i midsommras!

         

         

         

         

         

/ Fanny


RSS 2.0