NY DESIGN

Ja lite nytt här nu då eller iallafall header och färg, ifall ni undrar så ska kamera och bloglovin ikonerna också bytas ut men ingen av oss hinner fixa de ikväll.. Den senaste tiden så har menyn åkt lägnst ner på sidan är de så för någon annan i så fall så kan ni ju gärna säga till så jag vet om de bara är på min data eller om ja behöver fixa de!



/ sara


LIVET LEKER, ELLER?

Godmorgon. Kom hem från Albin för cirka en timme sedan, trött som en ko är jag kan jag tala om! Gårdagen blev en blandad kompott med mycket skratt och även gråt på sina håll har jag hört. Men jag tror nog att dom flesta hade ganska så roligt, faktikst. Iallfall så blev jag själv kvar med killarna, vi kom väl inte i säng förns halv 5 nånting, och sedan ringde klockan halv nio för august och då var jag klarvaken (dock inte han själv). Vilket inte dom andra två heller var, så det kändes ju ovärt att sitta där och vänta på att dom skulle vakna till liv, så jag jag knallade helt enkelt hem när agge gick. Just nu är jag bara hungrig,trött och känner mig allmänt svettig och äcklig. Ska väl packa lite nu, ikväll tar jag mig till mamma. Sen ska jag sova som jag vet inte vad, byeeee.

Min fjärris har inge batteri, det är därför det är dåligt med outfits. Och om jag känner mig själv rätt så kommer det dröja en tid innan jag orkar köpa ett nytt, så nu får nöja er med min hår outfit! vilket alltid ser lika dan ut, huhuuu.



/ Fanny

HOS JENNIFER

sitter hos jennifer just nu men ska strax gå hem dessutom så dör min data vilken sekund som helst, trevlig dag har de iallafall varit måste jag säga :) först in till stan med vickan och vickan och sen hem och kolla på film med några gulliga presoner men nu ska ja som sagt gå och eftersom fanny la upp så mycket bilder i sitt inlägg så känner jag att ja inte behöver lägga uppp nån, kanske lika bra de ;)

/ sara


JAG SAKNAR SOMMAREN NÅ ALLDELES OTROLIGT MYCKET!



/ Fanny

FRÅN HÖGST UPP PÅ TOPPEN, TILL LÄNGST NER I BOTTEN

Godmorgon alla kära läsare! Denna dag ska bestå av hårfärgning, morfargratulationer,hockey och super mycket mega till tills imårn, för då ska jag ha kul! (försöka iaf) :) Hade tänkt slå en pling till vickan och väcka liv i kvinnan strax också, annars kommer vi väl aldrig iväg till affärn förstår jag. Jaja, gårdagen var relativt rå lugn, haha. Skulle ha åkt till lapphällarna men killarna banga! Så jag spänderade dagen hemma och kvällen hos Martin och Andrè, myspys. Va väl hemma vid tolvtiden maybe, då det blev sängen ganska fort. Justeee, min mobphoneeee har kommit tror jag :-))) mor ska hämta den senare idag, hiha. Nej, nu ska jag ringa sömntutan vickan, pussss.

Födelsedagsbarnet får stå för dagens bild!



/ Fanny

YOU MAKE ME CRY

varit lite off här ett tag som ni kanske märkt, iallafall så i tisdags var jag i kungsberget och igår var jag med jennifer och idag så har jag, amanda och jennifer kollat på mean girls och strax ska vi slå på tvåan gryymt!

lite smått överredigerade bilder



/ sara


PEACE

ehe, kallt. Kom nyss en från en helkväll hos Andrè, också kallad AndrèA. Hhaha, jag och Linn har humor alltså :) Förövrigt så gick stadstrippen bra, och jag tror att alla kom hem nöjda och galda! Efter den tog vi oss till august och sen var jag hem och åt och sen somsagt till andrè där jag spenderade kvällen sovandes.... är dock ganska pigg nu, hiha. Nej, sova kanske? jajajaaa tack. Godernatter!

Mina inköp för dagen, ett linne & en ring!
(ringen lagd åt fel håll ser jag nu, haha!)



/ Fanny

HALLELUJAAH !

Godmorgon,godmorgon och godmorgon! Klockan är inte mycket alls för ett lov alltså, men vad gör man inte för att ha något att göra? jag och Linn ska nämligen om ca 35 minuter åka till stan, killarna möter vi också upp lateroo.. eller närmare betsämmt Martin,Albin och August. Jag och Linn hade tänkt vara smakråd, eftersom killar inte har någon stil för fem öre :) hahah,jodå. Sen kan jag ju tala om att gårdagen blev grymt rolig i backen, jag tror inte jag skrattat så mycket på länge, det ända vi gjorde var att ramla och skratta ungefäriuuus. Hahaha, fyfan för liftar! nej, snart kommer Linnsan, så vi hörs maybe senare.

Bildbrist gånger tiomiljoner, det är för kallt för att jag ska orka tänka ut nåt kul att ta kort på ;)
Så här har ni en tråkig och fult redigerad bild.



/ Fanny

SÅDAN FAR, SÅDAN DOTTER

trallalalala, hejsan. Om ca två timmar tar jag mig fram till Linnsan och vid sju sitter vi på bussen till tärnsjö. Ikväll blir det filmmys med brudarna och massa grattning av mando som fyller byxmyndig :D Annars så har jag nog inte så mycket att säga för tillfället.. fast jag har ju ioförsig stekt pannkakor idag, det gick utmärkt så ni vet, hihaooo. nej, nu ska jag packa det sista inför imårn tjarrååååå!

Hahaha, klockrena bilder!
det börjas i tid.



/ Fanny

VALET ÄR DITT, MEN PROBLEMET MITT

Buhuhuhuh, så förbannat kallt. Jag har tjatat om det ungefär hela veckan, men det är verkligen kallt just nu alltså. Jag sitter här och iprincip skakar av kylattacker! Har även gjort det hela dagen i ishallen, fy satan i gatan så kallt. Aja, efter dagens två hockeymatcher blev det pizza med jenny och mina pöjkarrr, mumma :) Sen blev det "solsidan" hemma hos andrè med ciskus hela gänget, myspys faktor hög. Resten av kvällen har vi väl frysit och halkat runt.. men den var ändå nå otorligt rolig med massor av skratt, haha ja jesus amalia! Nu snart ska jag nog hoppa i säng för imorgon blir det massor med fix innan jag och Linn tar oss till Sara. På tisdag blir det nämligen kungliga kungsberget, det ni! :-D Nej nu ska jag prata lite vett med augustuusen innan det blir sägnen förstår ni,  Godnatt!


DATA SKITGREJJER, INGENTING FUNKAR!!!!!!!!!! Det funkar inte att ladda upp bilder, msn dampar loss, internet slutar helt enkelt funka hela tiden, hejdå.

/ Fanny

ALLA GÖR VI MISSTAG

Kvällen igår var mycket trevlig har lite ont i mina fötter idag bara.. jaja idag har jag och tvillingarna tagit oss en liten promenad pratat och sen så mös vi lite med film och godis, tur att man har er ♥

.



/ sara


JAG ÄR HÖGT ÖVER MOLNEN

Kan ju börja med gårdagen då det blev film med Jennifer, paranormal activity 2 lite halv läskig sådär ;) gick hem rätt tidigt därifrån gick och la mig på en gång nästan, så skönt att sova ut. Idag har jag iallafall tränat eller imorse rättare sagt kanske men jaja nu ska jag fixa för sen ska jag och några av mina kära vänner ha skoj, hejdå :)

Fina flicka! ♥



/ sara


OM DU KAN DRÖMMA OM DET, SÅ KAN DU GÖRA DET

Godmorgon i kylan! Det är förjävla kallt precis överallt just nu, våran termometer visar -25 grader!!! Blev inget bloggande för varken min eller saras del igår ser det ut som. Jag bussade mig nämligen in till stan efter skolan, med mig hem fick jag då ett par nya jeans och toning. Senare blev det hockey och en sjudundrande seger! :) Och när tärnsjös tvillingar tagit sig hem knallade jag,jennan,matin och agge hem till agge. Vi slog på en film, martin drog hem och vi tre låg hopklämda och sov i august säng. Den värmen var grymt behövlig efter att ha vandrat över hela våla i denna kyla kan jag tala om! Jaja, vi vaknade väl till slut och jag och jennan knallade hem ungefär vid halv två. Kallt och läskigt som fa-an va det ska jag säga er, då gick det undan! Nu ska jag hoppa in i dsuchen, sen blir det ännu mera hockey! puss.



/ Fanny

LILA CONVERSE

Halla i stugorna! Sitter här och studerar min otroligt vackra mobil där han ligger i påsen som snart ska läggas på lådan, hoppas han inte är borta för länge bara! :-( Haha, jaja.. mamma beställde dessa godningar nedan åt mig idag eftersom jag själv inte fick till det när jag testa här om dagen, så snart är dom mina :-D Förövrigt har det inte hänt nåt kul, bara att det är helg och lov imorgon somsagt. Nu ska jag väl bara käka och sen plugga mig bort bland massor av syror och baser resten av kvällen, låter ju inte ett dugg lockande.. menmen. Ha en trevlig kväll!



/ Fanny

1 DAG KVAR!

skönt bara en dag kvar sen är de sportlov mycket efterlängtat! idag fick vi slutat tidigt för vi på hemkunskapen så gjorde vi bara prov sen fick vi sluta så jag hann ta 12.05 bussen hem, ska nog ta och göra några matteläxor kanske då eftersom jag ligger lite efter heehe ;)

blommor mamma fick igår



/ sara


Goddag! Sitter här med en kurrande mage, ska väl snart ta mig till köket och titta om det vankas någon mat i detta hus? :) Skoldagen gick väl bra, slöjden ioförsig lika värdelös som vanligt.. men men. Efter skolan blev det bandy med killsen, vilket inte gick ett dugg bra för mig. Och inte blev det bättre för att herr glappkäft inte kunde hålla käft när jag gjorde fel heller. Men nog med elände, ett glädjande plus är ju att det snart är helg vilket innebär en hel veckas lov. Nujjs suprujjs säger jag bara! :) Och om det går efter planerat kommer det bli helt underbart bra med massor av biotittande, statstrippar, slalomåkning, hockeytittning och det bästa av allt blir ju då självfallet att umgås med mina underbarlingar till vänner! :-D Nej, nu ska jag ta mig till the table och tjocka i mig nåt, bye.

Jag tycker om min Jennan, oavsätt om jag själv ser ut som en uppblåst bäven!

 



/ Fanny


SNYGGT

Tänkte bara slänga in några bilder på vad som jag fått hem i brevlådan under dom senaste två dagarna :)



/ sara


CHOKLAD I MTT HJÄRTA

Kyla, satan i gatan alltså! Antingen håller jag på att bli sjuk, eller så är det bara allmänt kallt överallt? Det är ju ioförsig ca 20 minusgrader utomhus, men ändå. Jaja, denna dag har tillbringats i Alborgens alla rum, i en tandläkarstol och här framför datorn. Allt har gått hyffsat bra tycker jag! :) Skickade även nyss in en felanmälan på min mobphoneeeee, så vi hoppas på att den snart frå skickas in på lite reparation. Nu här näst hade jag nästan tänkt klicka hem ett par lila converse som jag är lite smått jättesugen på att tillbringa mina fötter i till våren :-D Så får det bli.




/ Fanny

TÄVLINGSDAGS!

Jag är med och tävlar om ett iPhoneskal från iphoneskal.nuMalins blogg!
Länken till tävlingen har ni här: http://malinkarlstrand.blogg.se/2011/february/tavla-och-vinn-ett-iphoneskal.html :)



/ Fanny

FÖR EN GÅNGS SKULL

spenderade inte mycket tid alls vid datan igår och jag gick å la mig så tidigt som 9 stooolt :) jag trodde jag skulle bli frisk från min förkylning om jag gjorde de, men icke! jaja det var iallafall skönt att sova massa timmar (: har precis ätit pannkaka och snart vi åka till mormor och gratta henne eftersom hon fyller år idag♥ kom precis på att jag måste slå in mammas presenter till imorrn då hon fyller, så ja lär nog ta och göra de nu, men ha det bäst!

för en gångs skull så får ni en dagens outfit! kaaaaallt kan jag ju säga att de var!


tights - ginatricot, tshirt - (ny)ginatricot, stoor cardigan - H&M

/ sara


PLUGGGG

har väll inget att säga ( som vanligt ) förutom att jag måste plugga biologi och att jag beställde ett par vita converse igår :) kom på nu också att ja måste skriva klart engelska texten men ja har som tur är bara 200 ord kvar så de ska väll inte ta allt för lång tid och strax är de ju dags för solsidan grymt!

hade lite tråkigt så satt och trixade fram den här bilden på 5 minuter i ps hah värt! före och efter!



/ sara


JAG HADE GLÖMT KÄNSLAN AV DIG

Allt kan bara gå å ta sig rent ut sagt, mobilen är fortfarande åt helvete och resten av allt med. Nu ska jag nog glutta på lite kläder på nätet och packa upp, medans jag väntar på att Solsidan ska börja.

Här har ni två söta klänningar mamma beställde hem åt mig förra veckan :)



/ Fanny

SOM OM INGENTING

Hejhej, hemskt mycket hej! Då var vi framme vid den ovärda söndagen igen då, sug på det och på allt annat. Eller rättare sagt megassug på min mobil. Jag har nu den gamla igen eftersom iPhonen fortfarande är "avaktiverad". Gud så jag älskar August ibland alltså, not. Förövrigt så har helgen varit helt okej, om man bortser från mobilen dårå. Gårdagskvllen spänderades här med mina kära vänner! Knallade senare hem till ida. Linn och Jenny åt kyrkans håll och jag,Vickan och Agge åt det andra vandrade sen hem vid ett tiden. Apropå vandra hem, det är tur jag har dendär skitungen ibland ändå alltså, även om han är störd. För i fredags natt när jag och han gick hem från martin, då kom det tre fulla människor med en lös bulldog,då höll jag på att skita på mig ska jag säga er!!! hade jag gått själv då hade jag nog föredragit att lägga mig ner och dö eller liknande. Men nu äre lite för mycket negativitet här alltså, kan ju meddela er att jag också var på hockey igår, där dom vann med 10-2 om jag inte missminner mig, bara för att göra allt lite roligare! :) Haha, har nog inget mer positivt att säga just nu, så jag slutar nog där innan detta inlägg drunknar i tråkigheter! Puss.

Usch så långt det blev då. Här har ni en tråkig blid sedan jul!
(ojdå, ser nu när jag sitter och tittar att jag råkat få färg på ett sträck där nere på bilden, ignorera gärna det så blir det goodie!)



/ Fanny

MIN LÖRDAG

har inte varit speciellt händelse rik men resten av kvällen blir nog de, ska bara städa klart ( på en lördags kväll hööömh ) sen ska jag iallafall ut till Mickan men jaja nu måste ja skynda på så jag hinner duscha och slänga ner lite grejer, hejdå! :)



/ sara


!!!!!!

Stjärt gosse! Helvetes jävla piss. Jag är så jävla irriterad och arg just nu så jag tror jag skulle kunna slåsönder denhär fula datajäveln och allt annat i min närhet! Min otroligt smarta vän har låst min mobil, närmare bestämt August Lidèn. Han har ädrat displaykoden och glömt den, så min mobil är nu avaktiverad. Och jag gav nyss upp med att försöka fixa det efter att skärmen började visa: sim låst, antingen är det jag som är dum i huvet, eller han som inte kan förklara på ett normalt sätt eller helt enkelt iTunes som är helt stört. Tro vad ni vill, själv orkar jag inte me't så jag går å lägger mig. Förvänta er ingen bild.

/ Fanny

SÅ KAN DET GÅ, NÄR INTE HASPEN ÄR PÅ

Snösnösnö och åter igen snö. Ska det verkligen vara nödvändigt med all snö som just nu ramlar ner? - svar: nej. Jag vill utomlands, jag vill jag vill jag vill!!! Usch, nu sitter jag här och skriver massor med ointressanta saker, bara för att jag inte orkar plugga på varken fysiken eller kemin. Förövrigt så är jag också ensam hemma och har mega tråkigt, mor är med Råsan i västerås och gör sitt slutprov på make-up utbildningen (ännu mer ointressant, jag vet) Justeeeeeeeee, filmen jag såg igår var ganska bra, haha :) Å nu kommer jag inte på nå mer ointressant att skriva så jag ska väl ta tag i pluggandet ist, ellerrrrr? Jaja,nejnej hejdå.

Pörnill :)



/ Fanny

NÅGON SNÄLL MÄNNISKA....

...som skulle kunna köpa de här åt mig? vore väldigt gulligt :)




/ sara


SNART: BIOMYS!

Hihooo, biomys med mami och ida om ca tre kvartar :) Inte en aning om vad filmen handlar om, men det återstår att se! Kom förövrigt precis ut ur duschen, innan dess avklarades en oseriös bandyträning med boysen ;) åh ajajaj säger jag bara, har ett x antal röda inristade bollar på mina ben kan jag tala om!! Svidigt läge. Men nej, detta har jag inte tid med alltså.. hörs hejjjjj.



/ Fanny

NATIONELLA

haallå, idag har vi haft det första nationella provet och de var i svenska, inte super svårt om ja ska vara ärlig men vill inte ens tänka på engelskan och fysiken.. på tal om fysik så ska jag nog ta och plugga lite på den eftersom vi har prov på fredag, fyyyy! jaja lär skynda mig nu om ja ska hinna ut och springa med jennifer också så hejdå! :)

Fler bilder på Sigge!



/ sara


IPHONE FYRA

Hej alla glada! Bloggade inget igår, hade annat för mig. Tex försökte jag få igång godingen här nedan vilket gick hyfsat tycker jag! Sen glodde jag massa på tv och så. Och idag har jag bara varit i skolan, sen tagit det lugnt. Hjälpt mamma lite med sin iphone också, vilket är helt värdelöst eftersom hon inte har nån hjärna när det gäller teknik. Men nog om allt, nu ska jag käka sen kila iväg till Linda som fyller idag :) Ett stort grattis till frun! :-D Bye.



/ Fanny

FINASTE

Pissdag i skolan, men här har ni bild på 2 av mina sjuuukt fina vänner :)

Pernilla Andersson & Jennifer Pettersson



/ sara


MISSEN

Idag har jag varit och firat min kusin som fyller 16 :) tårta är ju inte helt fel de inte, nej men nu ska jag slå på ett oc avsnitt, grymt!

tyvär blev bara sigges huve med eftersom han följde ju efter räkan jag hade i min andra hand och då så gick han så nära och de blev väldans inzoomat...



/ sara


SEMLIGASEMLOR

Godmorgon på er! Sitter här lite smått nyvaken, kom just från toan.. så har lite spritlukt i näsan. AHHA. Gårdagen var väl helt okej, nästan. Vickan kom iaf vid sex tiden, vi kilade sen över till Jennan med brudarna. Sen kom killarna också och vi satt och nörda "lapp i pannan" leken, haha grymt. Sen gick vi med vickan till bussen, och efter en dels tjatande och grejer hamnade vi hos Herman. Vi gjorde iprincip ingenting,men vad gör det, jag hade ganska trevligt ändå (eller vissa stunder trevligare än andra,huhuhu fy) . Var hemma vid två cirkus. Nej, nu ska jag käka frulle, vid två kmr mando&vicko för dom ska med mig oss på hockey lateroo. Vi säger så så länge då, kysss.

Har glömt säga att jag åt min årets första semla i fredags, dundergott vare!



/ Fanny

LÖRDAG

Sitter hemma hos jennifer just nu sen ska vi nog kanske till ankan och kolla på film :) i varje fall så har jag tagit massa kort idag som ni antagligen får se imorn men jaja hejdå :)



/ sara


FRULLE

Go'morron. Som ni ser slängde jag in en bild på en nyvaken mig för några minuter sedan, alltså på resultatet av piercingen. Jag var ju tyärr så långt ifrån vacker man kan komma på den, men ni får lägga fokuset på pärlan istället för på mig! Nog om det, jag vaknade tidigt imårse.. så jag har varit uppe ett tag. Eller uppe och uppe, jag har legat här och försökt få igång mitt MSN som tydligen stängtsav pga att jag skickade spammail? - vilket var ett stort påhitt! jesus vilka skit grejer. Men fick som tur va igång det efter många om och men. Käkade nyss frukost också, mumma. Och nu tror jag att jag ska slå på en film och bara slappa, ha en dunderbra lördag :)



/ Fanny

NYVAKET RESULTAT



/ Fanny

INGENTING ÄR VAD DET SER UT ATT VARA

Godhelg och godkväll på samma gång. Inget bloggande på nån dag, men har nollkommanollnoll i insperation. Denna slaskiga fredag har varit både toppen bra och cp dålig. Skolans matteprov var ju då ett minus, även illamåendet jag haft hela dagen har varit ett jätte minus, sim-kortet har fortfarande inte kommit, och till sist, jag har världens drygaste kompis. Jag har ont i halsen,foten,rumpan och säkert nån mer stans, jag orkar bara inte känna efter mer. Som ni förstår har ju då kvällen spenderats med killarna på cafè. August = Fannys bästa vän! Nej, nu äre nog med det negativa. Efter skolan åkte nämligen jag,mamma,sara och ida in till staden (dock väldigt illamående). Och både jag och ida kom hem med lite extra metaller i kroppen. Så nu är den lilla pärlan på plats i min snok, kanske kommer upp bilder på det tomorrow. Känner mig iallfall ganska nöjd, oavsätt va alla säger så diggar jag den! :) Nej, hoppa i säng kanske? - ehe ja.

Pernilla är en riktig snygging och jag har total bildbrist!



/ Fanny

ÄLSKAR'T

Då var denna onsdag gjord också, efter skolan så tog jag och kikade på lite wallander innan träningen.. en jobbig sådan men jag älskar känslan efter en hård träning de känns riktigt bra måste jag säga :) men jaja nu ska ja nog kika lite på matten för å se om jag fattar något till testet vi ska ha på fredag och sen ska ja sova, gud så skönt, godnatt! :)

Den här bilden har väll visats ett antal gånger men vad gör det och vad gör det att den blev liiiiite lång? sommar



/ sara


TRALALALLA

Jag sägar bara, JAG ÄR GRYM! Inget kort hade nämligen trillat ner i brevlådan idag heller, så jag bestämde mig för att klippa det gamla, för det värsta som kunde hända var ju att jag inte hade mobil nån dag, å det har ju ingen dött av! Och det blev otroligt bra, jag var nästan lite stolt, men inte hände det något när jag stoppa i det i iphonen eller,no kontact liksom! Skit grejjor. Åh då blev jag smått arg och kom på att.. nu måste jag verkligen vara utan mobil tills det andra kommer. Men då så mikstrade jag liite, å nu funkar det i gamla mobilen fast det är pluttigt, coolt va? :D Jaja, nog om det. Skoldagen har väl varit sådär.. var på konsär i fokus, vilket var lite smått små kul. Iallfall med tanke på hårlängder och liknande. Aja, träningen efter skolan gick ju också ganska hyfsat, träslöjden var däremot pest, som vanligt. Och jag har fortfarande inte duschat, så det börjar väl bli läge kanske? ;) kyss.

Bild på Pellan från igår som jag fixade lite slarvigt nyss! :)



/ Fanny

PÖRNILL MIN PÖRLA

Tjatjajtajta :D jag är superdupermega glad, sitter just nu här och glor på min vackra iphone4!!!!!! Haha, inte för att kortet har kommit än, men ändå ;) Redigerar även lite bilder från dagen på fröken prenilla. Mamma har nämligen sminkat tvillingarna idag, mycket söta som vanligt. Var dock bara en av dom som fastnade på kort! Jaja, just nu har jag inte så mycket mer att säga, ska väl sätta mig ner och kolla lite på spanska läxan nu. Ciaoo!

Vackra människa!
mer bilder kommer imårn.



/ Fanny

RSS 2.0