I SÖNDAGS

.. så var ja ju hos fanny och då va också den här sötsaken nedanför där så de blev massa kort knäppta när vickan och fanny busa med henne.. Imorrrrrrrrrn så äre match mot och i Harbo och jag är redan nervös men nu jävlar får vi ta och vinna så vi sticker i från dom andra i serien.. Nu ska jag nog ta mig till tv och kika lite sen så blire att sova så man orkar spela imorrn :)




/ sara


KIT KAT

Hejdu! Vaknade 7 imårse av att sara messade mig och sa att jag var med i tidningen, haha! Sen somna jag om och klockan 10 ringde hon och väkte mig igen! Då hade hon och Pellan missat uppsala bussen så dom kom hit en sväng innan nästa buss gick, trevligt var det (y). Nu har jag precis duschat, hela kroppen sved som jag vet inte vad.. känner mig bokstavligen bränd. Idag ska jag nog leka med ida, bara sådär för ovanlighetens skull. Här har ni en bild på grannens katt, söt är den må ni tro! :) pöss.

         

/ Fanny

HÄRLIGT

Blev ändrade planer igår, jag kände mig bättre på eftermiddagen så jag och ida följde med mamma och Carina Kranse till Heby. Där var det nämligen damfotboll, Heby Kommun mot Sala Kommun. Heby vann självfallet, med 4-2.. mycket bra av dom! Nu ska jag slänga mig på cykeln och trampa hem till pappa och lägga mig vid poolen, det är 30 gradet varmt här. H ä r l i g t , säger jag bara!

         

/ Fanny

CATS!

va hem till Fanny igår och vickan va också med, trevligt vare vi busade med hunden embla och badade och sen va vi dessutom hem till fannys mormor och morfar och kollade på kattungarna! skit söta och fanny ska ju ha en av dom också.. skapligt avundsjuk jag är på na! Hade iallafall med mig kameran och tänkte visa bilderna på katterna nu, haha fast dom vägrade ju va stilla så jaa! men idag har jag inte gjort annat än att legat på en madrass i poolen, skönt!

          
         
         
         
         
          inte för jag tror jag fick med alla 4 här nu.. haha jag ser nästan ingen skillnad förrutom de där vita ;)

          / sara


DET SVIDER

Jag har ont i min hals, sjukt ont. Svettas och fryser om vartannat. Hatar att vara sjuk, speciellt nu när det är så fint väder.. men jaja. Lutar åt att det blir en film-dag idag kanske.. eh-he ja. Jag bjuder på en bild på mig från söderfors när jag ändå är i farten!

         

/ Fanny

EN SUPERBILDBOMB FRÅN MIDSOMMAR'N

Hemma. Min midsommar har varit toppen, vädret med för en gångskull! Kom hem på eftermiddagen idag, då kilade jag till mormor&morfar sen kom jag hem nu för några timmar sen och då satt jag mig och fixade alla bilder från helgen. Har jätte mycket bilder på ida och mig som jag inte lägger upp nu, det får bli en annan gång. Nu ska jag sova, ska leka med sara imorgon :) Puss.























































/ Fanny

DALECARLIA

Va nyss in på dalecarlias hemsida och kika om spelschemat kommit ut och de hade de, klicka här för att se de!
idag har jag städat och varit med vickan eller varit och varit hon e faktiskt fortfarande här :) vi har varit ute till östa en sväng och badat också, men nu ska vi väll hitta på nått tror ja!



suddig och göllig bild! :)

/ sara


MIDSOMMAR

Lite snabbt om gårdagen då, Pellan sov här natten till igår.. senare på dagen så kom farmor på besök och gud så jag skratta de va länge sen jag skrattade så mkt.. iallafall så drog pellan hem sen, och jag städade pappas bil och tjänade lite pengar.. Sen vare dags för träning eller egentligen har vi uppehåll men jag pch några till ville gärna träna endå och de gjorde vi också och efter de så cyklade vi ut till östa och badade sen cyklade vi hem till jennifers stuga och där blev de grillning och massa prat.. sen runt tolv så cyklade jag tvillingarna och mikkan hem eller ja först gjorde vi mikkan sällskap till åby och sen så cyklade jag och tvillingarna hem till tärnsjö igen.. Det var verkligen en underbar sommardag/natt.. midsommarafton kunde inte ha startat bättre.. Glad midsommar på er allihop! :)


visat den här bilden förrut fast i färg men jag gillar den verkligen och har typ inga andra ilder heller så ;)

/ sara


GLAD MIDSOMMAR

Tänkte bara önska er alla en superbra midsommar! :) Ikväll drar jag till Söderfors och övernattar även där. Det kommer bli en hel del bilder under dagen antar jag, dom kommer troligtvis in i morgon kväll eller liknande! Puss så länge :'*



/ Fanny

FOT-SPA MED BRUDARNA - BILDER

Här kommer bilderna jag lovade er, inte så roliga men ni har ju nånting att glo på iallafall. Imorgon är det Midsommarafton, blir nog trevligt! Nu ska jaf fixa, puss.









/ Fanny

EMBLA THE DOG

Hejsan hoppsan dåva! Just nu sitter jag här med denna sötnos, nämligen Embla. Ska vara hundvakt några timmar, mamma och johan&linda är och handlar i stan. Inatt sov vickan&ida här, och idag har vi haft fot-spa med mamma, haha! Bilder kommer. Nu ska jag käka, sen blire långpromenad med Emblisen :)



/ Fanny

VAD HAR JAG GETT MIG IN PÅ?

Pillis har varit här en sväng idag, vi gick en sväng till kosum å fyllde på telefonpengarna! sen så gjorde vi inte mkt alls men endå trevligt ;) iallafall så va vi till bibblan en sväng också och jag lånade en bok med hela 467 sidor, haha kommer nog ta ett bra tag innan den blir utläst...

glömde säga igår att vi satte upp poolen, haha inte ens halva är fylld men imorrn så kanske man kan ta ett dopp, vem vet? jaja ska ta mig ut och klippa kaninens klor nu vi hörrrs!



/ sara


BARA MASSA KATTER

och ni kan ju gissa vad de kommer bli för bilder i de här inlägget... hm, en katt kanske? jo men precis..
haha jag va ut till amanda härom dagen och kameran följde med den också  så hennes feta misse blev fotad!

Fanny bara klagar hela tiden för jag aldrig bloggar men faktiskt så har ju vissa ett liv och inte sitter vid datan i det här fin fina vädret som har varit dom senaste dagarna men de tror jag hon har svårt att förstå, men jaja får väll försöka bättra mig om de så ska va. Men kan ju säga de nu att om de är fint väder ute så räkna inte med så mkt inlägg från min sida!






gillar sista bilden starkt mkt faktiskt, nej men vi hööörs!

/ sara


MISSEUNGAR :)

Godmorgon på er! :) Det är superfint väder idag, me like! Igår kilade jag iväg till Johan&Linda en sväng, ja självklart till Bianca också. Va där ett tag, sen gick jag ner till mormor&morfar. Å jag har sätt många kattungskullar genom åren, men dom här slog nästan rekord i finhet tror jag! Så himla söta. Satt iallafall där i någon timme och försökte få dom någorlunda tama, (dom är födda ute) och jag tror att det gick ganska så bra.. men det brukar fördetmesta göra det. Ida kom och hjälpte mig också. Bilderna är suddiga, dom busfröna satt ju aldrig stilla!











/ Fanny

NEW

Tjatja, måndag idag va? man blir så otroligt dagvild när det är lov, man har ju inte en aning om någonting! :) Idag ska jag vara med ida, som vanligt dårå. Får se vad vi hittar på. Här har ni några bilder på min nya bikini jag köpte när jag var in till stan med brudarna här om dagen.



/ Fanny

KAMERAVÄSKORNA




ÖSTA

tänkte bara säga att jag lever! haha nejdå men har inte bloggat på ett tag men haft fullt upp med annat, ikväll så blev ja äntligen klar med designen mycket nöjd om jag får säga de själv :) imorrn kommer ett inlägg om våran kamerautrustning som sedan kommer vara länkad i menyn så att alla vet de..




bilden är tagen i fina östa!

/ sara


THE EVENING # 2

Hej alla! Jag är helt slut, killarna drog för ett tag sen. Dom har varit något extremt dryga ikväll, men jag kan inte låta bli att skratta åt dom heller! Ja herre gud säger jag bara. Nu tänkte jag snart hoppa i säng, det är ju trotts allt en dag imorgon med. Här har ni några bilder från kvällen. Godnatt!


August tog alla mina lösnaglar, bilden är suddig men lite kul tycker jag!


August som fotograf, Andrè, Marcus , Chrille, Herman


Marcus


August och lösnaglarna, Chrille.


Chrille

 
Marcus som fotograf, jag flummar.


Andrè


Hörman

/ Fanny

FÖNSTERSPEGLING

Sara är mupp, för hon bloggar aldrig nu för tiden! Men eftersom jag inte har något liv så bloggar jag jämt, jaaa lika bra de. Jag har nå fruktansvärt supertråkigt, har haft hela dagen också. Kikade lite på dedär himla bröllopet, det sög rent ut sagt. Ikväll har jag ingen aning om vad som händer heller, ida ska dissa mig och vara med felix. Men jag pratade med pöjkarna nyss, så jag ska nog tillbringa kvällen med dom :-) Hejsååålängeeeee.




/ Fanny

THE EVENING

Jag är trött som en ko, ska sova nu snart. Men jag orkar inte så jag tänkte skriva ett litet inlägg först, jag har ju ändå inget för mig! Kvällen: Mandoliino kom till mig vid fem, efter ett tag kom ida med. Sen gick vi och köpade mat åt ida, å sen gick vi och köpte godis. Dom* menar jag självfallet, jag var duktig och skippade det idag. Sen senare träffade vi på boysen, har sen dårå tillbringat kvällen med dom, ute. Det var myggigt,jobbigt,drygt.. men oerhört roligt ändå faktiskt. Nu är det sommar på riktigt känns det som, när man kan vara ute på kvällarna utan att frysa tånen av sig. Himmlen var nå grymt fin också, fast den försvann fort och blev svart eller nå liknande men jaja. Nu ska jag sova, tycker iallafall ida. Jag sitter och skickar röstklipp till henne på msn, inte så populärt från hennes sida.. vilket det verkligen är från min :-D . Ni hittar lite bilder från kvällen på : http://iholward.blogg.se/ . Detta blev ett superlångt inlägg, men vad gör man inte när man har tråkigt? :) Natti.



/ Fanny

DESIGN

Hallå, sitter och fixar med designen för jag är trött på den vi har och inte blev jag nöjd med headern som vi har nu som jag fixade för nån dag sen, den ser verkligen inte bra ut.. jag har fixat en ny idag men väntar med att lägga upp den förns jag är klar med designen hoppas ni står ut ;)



allt behövs verkligen göras om men de e så krånligt med alla mallar och skit så de tar väll ett tag, jag håller på med en underblogg till den här bloggen så jag tänkte att jag bara ska kopiera mallarna och lägga in dom på den här sen så hoppas jag de blir bra, men nu ni ska ni få en tjuvtitt på nya headern! 



lycka till säger jag bara! :)

/ sara


FANNY OCH SARA - SPECIAL

Hejsan på er! Idag har jag varit till tandläkaren. Eller idag, imorse rättare sagt. Det gick finfint, fast det smakar banan i käften men jag dör väl inte. Sara håller på med headern och designen och massor, så snart kanske det blir lite ändring här på bloggen (y) När sara var här hos mig här om dagen så åt vi kaddkaksballerina och drack konstig saft, så jag har döpt det till Fanny och Sara - special, det ni! :)



/ Fanny


ÖSTA

Blev en sväng till stan idag och handlade upp nästan alla pengar, jag som tänkt haft dom med till dalecarlia tur att man hinner få barnbidraget innan vi åker upp iallafall! ;) efter stan så drog jag och tvillingarna ut till östa bada och tog massa kort och de va inge kallt i vattnet heller! nej men nu fåre va bra så här vi hörs hörreni! :)

smart som jag är så hade jag fel inställning på bildstabilistatorn så bilderna e kanske lite suddiga!





/ sara


SARA, IGÅR

Tjooo! Idag har jag, Sara, Ida och tvillingarna varit i staden och shoppat i massor :) Kom hem med en hel del fina saker, ni kanske får se sen. Nu tänkte jag bjuda er på massor med  bilder på sara från igår. Vi hade nämligen ingenting att göra efter vårdcentralen så vi gick på en liten foto-ride. Nu ska jag käkaaaa, puss.















/ Fanny


PURPLE NAILS

Godmorgon! Om någa timmar kommer sara hit till mig, för jag ska följa med henne till vårdcentralen. Hon ska nämligen ta sin andra gardacil spruta eller vad det nu heter! :) Efter det vet jag inte vad vi hittar på, det är iallafall fint väder idag.. vilket gillas starkt! (y)



/ Fanny

KO

Hahh, jag är totalt värdlös på att komma på rubriker om ni inte redan märkt de.. Vädret är också värdelöst, de känns ju inte som sommarlov precis men får väll hoppas att de blir ändring på de. Jag hade tråkigt ikväll så jag följde med mamma till mormor och morfar kameran fick oxå följa med så ni får väll se några bilder nu!








och såklart en söt ko!

/ sara


ROSA ROS

FY vilken otroligt tråkig dag! Var med ida till tandis klockan elva, var ute och gick en sväng efter det.. sen har jag bara suttit här. Det suger rent ut sagt, ont i huvet har jag också. Som ni ser har vi bytt header också, behövdes lite förändring :-)



/ Fanny

TRÅK-VÄDER

Tja! Idag har jag lekt med denna pudding, för ovanlighetens skull. Vi har hyrt film och varit ute i regnvädret. Usch, det blev verkligen inte en bra start på lovet om man tänker på vädret! Men det blir väl finare får vi hoppas :) Nu ska jag fixa en header till ida för hon vill ha en ny, sen ska jag sova. Ska nämligen med henne till tandläkarn i morgon bitti.. Natti.



/ Fanny

BILDER FRÅN SKOLAVSLUTNINGEN

Jaa bilderna sen avslutningen la jag aldrig upp igår men jag gör de nu istället, endel är lite suddiga och så men skit samma.. har gjort lite som fanny med texten :)





                        




/ sara


JORDGUBBAR

Hallå de va ett tag sen sist men de har varit lite saker att fixa innan avslutningen plus att jag inte haft nå bilder, men jag visar bilderna från skolavslutningen ikväll för hinner inte nu men jaja..




/ sara

SKOLAVSLUTNING 2010

Sommarlov, äntligen! :-D Tänkte bjuda er på bilderna från igår, men kameran var inte på humör kan jag säga. Det mesta blev suddigt och dant men what ever. Jag vet inte riktigt vad det tagit åt sara, hon har inte bloggat på flera dagar.. ajaj.








































/ Fanny


PICTURES OF THE DAY

Här har ni bilderna från idag dårå! Om det nu är någon som absolut inte vill vara med på bloggen, eller något liknande.. komentera då detta inlägg så tar jag bort bilden. Nu ska jag måla naglarna, för det har jag inte hunnit med än. Puss



























                                

/ Fanny


IMORGON

Som jag sa igår så har vi haft lag-dag hela dagen! Spexet har vi tittat på också, vilket var ganska bra faktiskt! :) Efter det gjorde vi lite saker, då var även kameran med. Kommer in bildern senare ikväll kanske, får se om jag orkar. Nu ska jag iallafall duscha av mig för jag låg ute i solen och svettades nyss.. sen ska jag måla mina nails till imorgon ochsådär. Fy tusan så härligt det ska bli med sommarlov! :-D Tjaa så länge!



/ Fanny


2 DAGAR!

japp, som Fanny sa så äre bara imorrn och fredag kvar i skolan fast dom här sista dagarna räknas inte egentligen enligt mig för man gör ju ändå inget, idag blev jag hemma för jag orkade inte följa med till söderfors och bada.. men ska till skolan imorrn och då blire att kolla på spex och sen så vette tusan, ikväll så följde jag med mamma en sväng till mormor och morfar de va ett tag sen jag va dit och idag fick kameran följa med så ni får se 2bilder..


nå suddiga blommor



/ sara


DET NÄRMAR SIG

Ja, nu är det inte långt kvar. Två dagar, eller en kan man väl säga. Fast morgondagen är ingen vanlig dag heller, eller det har ingen dag denna vecka varit men ändå.. vi ska nämligen titta på spex först och sen göra någonting med klassen eller liknande. Blir nog super, skulle bli bra väder också såg jag. Skulle dock inte bli lika fint på fredag, men har jag överlevt varenda skolavsluting i mitt liv med ös regn förr så överlever jag nog iår också! :)



/ Fanny


ÄLSKAR

Tänkte bara meddela er om att jag älskar det nya objektivet!



/ Fanny



FÅGEL

Hallå, tänkte bara berätta att matchen i söndags gick riktigt bra vi vann med 3-0,
var ute för ett tag sen och tog kort på några söta fåglar som badade vid vattenstenen!





kul bilder va? nej inte så speciellt men jag har inga roligare, men vi hörs!

/ sara


TRÖTT VAR ORDET

Ja precis..jag är trött som en gorilla. Ni anar inte alltså, har varit det hela dagen också. Duschade nyss iaf och innan det var jag ute och gick en långpromenad med Malin, den var verkligen lång. Vi gick i ca två timmar! Men så kan det vara när man har mycket att prata om :) Nu ska jag iaf sova. Här har ni en tråkig bild på något tråkigt gräs.



/ Fanny

VITA BLOMMOR

Jag är trött idag, fast jag sov jätte länge imårse. Var hos pappa och solade lite för ett tag sen, men det var så varmt så jag låg inte så länge alls. Sen så tror jag att jag ska slänga denhär jävla datan i väggen snart, hatar den. Den gör aldrig som jag vill! Men jaja, nu ska jag göra något vettigt. Här har ni en bild jag knäppte igår nångång :)



/ Fanny

LÄDERLOPPET 2010 #2

Jaapp som ni kanske sett så har Fanny redan lagt ut massa bilder men jag visar några jag också men efter jag laddat upp bilderna skajag ta och lägga mig eftersom vi har samling klockan nio imorrn! Match mot och i enköping som jag tror är riktigt bra nej men nu ska jag sluta skriva!


Emil och Adde på cykel!


Anette vid kanoterna!


Adde och Emil vid kanoterna!


Markus och hans pappa vid målgång och paddling!


Emil och Adde vid målgång!


Leksands f.d målvakt Joacim Eriksson

Japp har väll hur många bilder som helst men Fanny har ju redan visat en massa så de får räcka... men godnatt nu!  :)

/ sara


LÄDERLOPPET 2010

Som sara sa så kom jag till henne vid 10 tiden. Klockan 11.15 började årets Läderlopp! Saras bror och min mamma var med och tävlade och självklart flera hundra till, haha! :) Kameran har varit på hugget hela dagen, så här får ni en bildbomb :) Alla bilder är knäppta med 55-200 mm objektivet.

STARTEN - CYKLING


1. Linn 2. Jennifer


1. Sara med sitt superobjektiv! 2. Hanna


1. Saras syster Catrin 2. Sara som gäspar , hihi




Cyklister


1. Cyklister 2. Mamma med Ann bakom sig

PADDLING


1. Ann och Marika i täten 2&3. Paddlare


1. Mamma och Annika kommer upp på land 2. Malte lika så 3. Påsen och grävling paddlar för fullt

LÖPNING - MÅLGÅNG
Har bilder på ungefär varenda kotte som kom i mål, så om jag ska lägga upp alla dom får jag sitta här tills nästa vecka.. därför har jag valt ut dom jag känner igen :)


1. Mamma 2. Annika


1. Henrik 2. Ann


1 Markus 2. Jimmy


1. George 2. Malte


1. Kia 2. Lisa


1. Emil 2. Grävling och Påsen


1. Roger och Johan 2. Carina W och Carina K


1. Amanda 2. Jenny 3. Någon söt liten unge :)


1. Sara G 2. Fotokrig med Petra 3. Ankan


Älsklings tvillingarna


Nej nu får det vara nog, vi avslutar med en bild på årets fina,röda läderlopps t-shit!

/ Fanny

FOTBOLLSBILDER

Igår va jag ner och kika lite på vår träning blev lite bilder tagna också.. Ska strax ta och göra mig i ordning för klockan 10 imorrn kommer fanny troligtvis stå utanför dörren och banka haha nej godnatt nu va! :)



/ sara


FJORTON

Ett år äldre, men jag märker ingen skillnad.Alltså, är allting som vanligt :) Jag ska börja med att tacka för alla trevliga gratulationer, mycket snällt av er alla! :) Dagen har iallafall varit helt toppen, + att mitt objektiv kom idag också :D Och min mobil, vilket inte var så lyckat. Såhär var det: Pappa kom med två paket som han hade hämtat på tempo, jag blev överlycklig. Öppnade objektivet och lekte lite, sen skulle jag sätta igång min älskade och efterlängtade mobil som varit på lagning. Gissa vad jag upptäcker?! - jo, dom puckona på DustinHome har satt knapparna upp och ner.. så det är bara att skicka tillbaka skiten, igen. Snacka sur jag blev då alltså, men jaja.. sånt är livet! Jag fick träffa min nyfödda kusin Bianca för första gången idag också, bilder här nedan. Mina älskade flickor var med mig hem och käka tårta efter skolan också men dom bilderna blev lite suddiga så dom skiter vi i nu. Detta belv ett lååååångt inlägg, och nu ska jag sova.

Här har ni lite bilder från kvällen, alla knäppta med det nya objektivet: 55-200 mm







/ Fanny

GREAT SOM TUSAN!

ohyeees! allt är nra förutom att jag är förskyld men skit samma lär väll bli frisk så småning om, idag efter skolan  så drog jag klara och moa ut till östa en sväng, lovisa kom också lite senare, óch sen när jag kom hem så satt jag ute på altan och greja då kommer pappa hem med en kartong från netonnet! och där i fanns ju såklart mitt  OBJEKTIV :') som jag beställde i måndags kväll! Blev skit glad! :D så jag prova de massa hah knäppte typ på allt och alla, men inte så seriöst då men jag kan ju visa er några bilder.. :)

den vänstra bilden är knäppt när jag zoomat in till 55mm med mitt gamla objektiv och de till höger är in zoomat till 300mm med mitt nya! ;)  ( står på exakt samma ställe )




fågel med suddig stjärtfjäder

en Sigge med suddig nos och konstiga ögon (?)


/ sara


STEFFI THE CAT

Hallå där! Tänkte först och främst tala om att jag inte alls tvingade sara att blogga igår som hon skrev, hon hade redan börjat när jag sa att hon skulle :) Sen så fick jag en kusin igår också, Bianca blev namnet. Har inte sett henne ännu men hon kommer antagligen hit tomorrow eftersom jag fyller då! :-) Skulle varit dit idag , men jag gick på fotboll med mina underbarlingar till vänner.. nämligen Ida och Jenny istället. Nej nu ska jag göra något sen blire sängen, här har ni en bild på mormor och morfars katt Steffi. Kram



/ Fanny

PÅ LÖRDAG

På lördag så äre läderloppet och då ska väll fanny komma hit och då kommer de bli massa kort tagna fast jag hoppas de blir fint väder för annars är man ju inte så sugen på att ha med kameran ut ;) men iallafall så idag har jag varit i stan med mamma, blev lite köpt den här gången också bland annat en kameraväska..

som ni ser så startar fannys mamma 4nummer före..
men hörreni nu ska jag lägga mig och jag hoppas på att lördag bli en kanon dag! ;)

                                                                   



hans läderloppströja.. inte direkt ett så roligt inlägg men Fanny tvingade mig att blogga! ;)

/ sara

RSS 2.0