LITE SMÅTT COOLT

Ska ta och lägga mig nu efter en skön träning och de var det ända jag hade att säga, Godnatt!



/ sara


FINGERFIENDE

Hejsan. Jag sitter här och ska väl hoppa in i duschen så fort jag är klar här. Fast sådär har jag tänkt i två timmar nu, men jag har bara inte orkat flytta mitt feta äschel här ifrån, så jag sitter här svettig och äcklig efter träningen. Den va ju lite småjobbig som vanligt också, men jag och jennan kämpade på bra ändå tycker jag :) Hon är även en klippa, för hon kom men förslaget att ta en rem från en annan väska och sätta på min väska som gick sönder förra veckan, pågrundav muppmarcus! Så nu är det fixad, superduper säger jag bara :-D Kan också tala om att vi hade skrivarkurs i skolan idag, därav rubriken! Tyckte även jag hittade en passande bild till detta. Nej, dsuchen kanske? - ehe, yes. Sen blire tv & pluggggg.



/ Fanny

OSTBÅGAR ALLTSÅ!

Hejjhejjjhej. Kom nyss hem från Linn, och jag är skapligt trött! Klev upp halv nio imårse, vandrade efter några timmar fram på innebandyturingeringen. Jag säger bara: Pörnill var kung! Hennes lag kom även trea, och agges lag tvåa, så duktiga sååå! :) Etta kom dock tärnsjö, huhuh. Efter allt innerbandytittande och rumpont har vi haft en otroligt kul kväll.. och jag har garavat som en get! Denna helg har varit lite smått kul ändå (iallfall i skratt väg) om jag får säga vad jag tycker :) Nu ska jag sova, gudars så skönt. Godnatt!

ARG JAG BLIR, JAG HAR FÖRSÖKT LADDAT UPP EN BILD I TYP EN TIMME NU!!!!!!
kommer upp nån bild imårn ist.

/ Fanny

LITE PINSAMT

Heee-he fyfan, försov mig till träningen idag.. vaknade av att jennifer kom hit och då var klockan tio i elva och träningen börjar elva.. typiskt så ja hoppade springträningen och träna den vanliga men sen stack jag ut och sprang efter den isället ;) jaja nog om de..  igår var jag ju som sagt in till stan efter skolan och jag fick med mig lite grejer hem som ni kanske ser här nedanför men iallafall så när vi kommit hem så blev de film med några underbara människor, myys!

värdelös bild... men skit samma, de jag fick med mig hem var iallfall detta:
jacka, mjukisbyxor, linne x2, trosor, bandeau bh, toning tyvär så hade dom bra en kvar.. sen vara grejer som glömde visa och det är nagellack, dubbelring, fotlänk och sen fick jag dessutom en goodibag men de var ju inte så kul innehåll..



/ sara


GODNATT INLÄGG!

Hej igen! :) Kom precis hem från en helkväll på Cafè. Har både garvat och skrikit mig hes, hahah! Jag och linn har även fått röda hund av att köra "kung med smach" med august och lillpluttsmartin i princip hela kvällen! Men jag hade ganska kul ändå, och jag kan ju inte säga annat att jag och Linn är nå helt grymma på pingis :-D Förövrigt så har jag också ett uppsvullet och blått lillfinger, tack gubben det värmde :) och är väldigt kissnödig OCH längtar efter min iphone4!!! . Nej, nu ska jag hoppa i säng för imårn ska jag ta mig upp tidigt och vandra och glutta på innerbandy turnering i sportis, det ni! :) Natti!

Checka vilken ful gammal bild jag hitta i arkivet, hahah. Jag orkar inte ladda uupp nån ny.




/ Fanny


ALL I WANT NOW IS A WHITE LIGHT MOMENT

Godkväll i fredagsmyset! Har precis tjockat i mig lite mat och ska vän strax ta mig framåt. Kvällen ska jag tillbringa med mina underbara vänner :) Får se vad som hittas på, det återstår att se... Efter skolan färgade jag föresten jennans hår, fast jag vet inte rikigt om detdär med färgning är min stora passion här i livet. ehe, nej. Aja, framåt byn!



/ Fanny

GRATULATIONERRRR!

Tjabba, kom nyss hem från en typ normaldryg hockeymatch med mina kära vänner. Eller nyss och nyss, de är väl ett tag sedan. Innan dess tillbringade jag lite tid hos ida med fina people och massa kakor, kvinnan fyller nämligen byxmyndig today! :) Och nu har jag inte tid med detta, jag ska hoppa i säng och sörja min fina hund-reflex som boksatavligen blivit upptuggad av vålas största tönt, godnatt.

En otroligt vacker och uråldrig bild på mig och födelsedagsbarnet! :)



/ Fanny

KUUUL

hehe har man inget liv så jaa, fast egentligen så äre läxor som står på tur och en springtur ska jag allt hinna med men medans jag gör det så kan ni ju alltid kolla när jag fular mig heh ;) imorrn blir det förresten av att åka in till stan och klippa mig eller ja bara toppa men jaa, vi hörs (:



/ sara


TIDEN RÄCKER INTE TILL

nej usch vi har sjuuukt mycket läxor och skit och strax börjar nationella proven och de är ju inget man ser fram emot precis... jaja har hur som helst inte tid alls med det här eftersom jag måste plugga till so provet som vi har imorrn och de är ju träning ikväll desutom, så det är bara att sätta igång..

utanför mitt fönster för ungefär en timme sen.



/ sara


SUG MIN STORTÅ.

Angry på hög nivå just nu alltså! Pratade nämligen med mamma i telefon för någon timme sedan, och gissa vad kvinnan har att komma med.. Jo att dom hade tagit fel på vecka så människan som skulle pierca mig var inte där på fredag, så det är framflyttat till nästa fredag. Vilket betyder att jag måste vänta en hel vecka till!!! Och mitt upp i allt säger hon: "nej men titta, du har fått brev från Folktandvården!" JAG HATAR TANDLÄKAREN!!!!!!!! :( Usch vad arg jag är, bäst jag går här ifrån innan datan exploderar av negativitet! hejdå.




/ Fanny

LEOPARD

Hejsan hoppsan lillebror! Ännu en dag av denna vecka avklarad, eller snart. Skolan var precis som vanligt, händer ju ingenting nu för tiden tycker jag.. menmen. Sen har jag bara tagit det lugnt och pluggat lite nu. Finns ingenting annat att göra känns det som. Så inte har jag nåt att skriva heller, det får väl helt enkelt bli en punk här .

Biancas söta leopard-strumpor är nästan lika fina som mina leopard-tights jag köpte i fredags(men bara nästan!), därför får dom stå för dagens bild :)



/ Fanny

MÅNDAG

Dålig som vanligt på att uppdatera är jag, men jaa.. idag har jag iallafall pluggat och tränat och jag är rätt död nu så jag tror nog allt ja får skynda mig att hoppa i säng innan jag somna här i soffan ;) det blir bättre uppdatering med tiden, jag lovar..

en sjukt tråkig bild (jag vet att jag låter väldigt negativ) men det blir också bättre med tiden, eller ja så fort jag får nån tid över (:



/ sara


ME LIKE MUCHOOO!

Denna goding är nu besälld, dundergrymt säger jag bara! :-D








/ Fanny

STONEFACE!!!

Hej! Söndag igen då, tungt. Gårdagen tillbringades med tjejerna på förmiddagen, och äntligen är min utväxt ifylld (y. Sedan blev det hockey, och kvällen bestod av både boysen och girlsen. Kan också tala om att Androiiid är grym på att göra stoneface, ahhah! Jaja, nog om grådagen. Idag har jag än så länge inte gjort ett skit. Ska fram på hockey till tre, annars vet jag inte vad som händer. Pratade också med min kära moder nyss, för jag är grymt sugen på en Iphone 4, eftersom pappa fick hem sin här om dagen.. så jag är nästan lite jätte avensjuk! hihaho :) Vi får se hur det blir med det. Puss!

Min söta kusiiiiin i dålig kvalitè!



/ Fanny

MOON

Godmorgon! :) Jennan är just nu påväg hit för lite hårfärgning, vickan kmr nog oxå snart. Guld säger jag på det! Gårdagen blev oerhört nujjs och jag tror inte jag shoppat så mkt på länge. Min big-mama kasse tog upp hela världen för tusan! Jaja , nog om det.. kvällen tillbringades med killarna på cafè och lite utomhus. Gick sen hem till Linn och glutta film :) Var hemma vid ett och då orkade jag itne blogga, haha! Nej, jennan på ingång, hörs!

Jag var ute och fotade månen här om dagen, det gick inte så bra men det får duga!




/ Fanny

TRÄNING

Har blött näsblod för andra gången i mitt liv i morse, myys! nej inte precis.. jaja just nu ligger jag i sängen och ska alldelens strax byta om för jennifer sa att om ja var klar varje gång hon kom hit innan träning och match det här året så skulle jag få tusen spänn!! :) jaaaja, måste bara leta på en underställs tröja eftersom vi ska ut och springa innan så ha en bra lördag hörrni! :)



/ sara


BARBAPAPPA :)

Hej på er alla! Först och främst vill jag bara säga att skridskoåkningen i skolan gick finnemang! :) Har precis smällt i mig lite mat och om ett tag ska jag byta tröja och knalla fram på hockey. Och tröjbytet är verkligen ett måste efter alla svettattacker jag framkallat i den nu i eftermiddag! Puhuhhh, säger jag bara. Jag,Ida,Vickan och Sara knallade nämligen över till våra kära vänner Andrè och August efter vi fått i oss några mackor. Spelade lite Zobmie och sådant, men sen när tärnsjös sötnötar dragit blev det fart på herr Lidèn, och jag kan ju tyvärr inte annat än att få utbrott på den karln.. därav uppkom mina svetthistorier. Ida har även sprejat fem liter killperfym på mig så jag sitter här och stinker lite allt möjligt just nu. Nog om detta, ska som sagt på a-lags match om ett tag, och imorgon blir det storstaden med brudsen :) Shoppashoppashopppaaaa. Pyss på er!

Söta men tråkiga bilder, har inte så mycket annat att bjuda på.



/ Fanny


....

alldelens för trött för att ens komma på någon rubrik just nu hehe, men sängen väntar kan ja tala om :) just nu känns det som att de är tusen saker som ska göras i skolan och det känns som att jag har noll koll på vad de är för grejer men jag hoppas att det löser sig ;) jag och jennifer skippa träningen idag när vi fick höra att det var frivillig, vi tog oss en springtur istället och jag märker att min kondition inte är nå vidare bra men de ska jag se till att det blir ändring på, men jaja godnatt :)

har inga bilder alls för tillfället men de här är någon bild jag hitta sen förra vinter, vilken tur jag hade :)


/ sara


SÖTNOS

Jag har ont i huvudet. Inte kul för fem öre! Tråkigt som en get har jag också. Finns ju absolut ingenting att göra på denna dator nu för tiden. När jag kom hem från skolan tittade jag på "Bröderna Karlsson" men just nu har jag ingen bra film nerladdad, och det är inte ett skit på tv. Och plugga orkar jag inte, har knappt nått att plugga heller så! Funderar på om jag ska börja ladda ner lite "hem till midgård" avsnitt, vad tror ni om det? :) hhaha, grymt.



/ Fanny

I DON'T WANNA LOSE YOUR LOVE

Jaha då var den här måndagen över kan man säga, den tid som är kvar av den ska jag nog spendera i duschen, vid tvn och framför lite läxor, duktig som jag är, haha :) I helgen nu då så var jag ju på hockey i leksand och det gick bra för dom juu (y' sen så har jag varit och kollat på en stuga med mamma och pappa, verkligen skit fin.. om man ändå hade en sån ;) jaja tänkte visa pannbandet jag köpte i avesta i varje fall, lite för stort är det tyvär men men ;)



/ sara


I WANT IT THAT WAY

Hallå där ute! Ännu en halkig dag avklarad. Eller den är väl iförsig inte slut än, en hel del plugg väntar. Skolan gick annars ovanligt bra för att vara måndag tycker jag! Fast lite segt vare kanske. Fick även ett mess från mami om att jag hade fått tid för att pynta min nästa nu, ätnligen..det verkar vara sega människor på dedär stället! :-) Men inte förns nästa fredag var det, denna fredag som är närmast ska jag in och shoppa ihjäl mig med bruarna hade jag tänkt! :-D Köpa toning också, eftersom det inte fanns nån här hemma, så jag har fortfarande världens utväxt :'( Nej, nu ska jag försöka ta itu med sista uppgiften på matteläxan, ciaoo!

En cool leksak jag hittade i Biancas rum :)


THE TRUTH HURTS WHEN IT'S IN YOUR FACE

Go'kväll! Ska strax hoppa i säng tänkte jag, men kom på att jag ju faktiskt inte bloggat något idag. Varför vet jag inte, för jag har inte gjort ett skit. Förutom att vart ute med Embla och knäppt/skrivit ut kort. Promenaden med Emlbla var en mardröm, höll på att halka ihjäl mig :o Det är ju is precis överallt i denna jäkla värld!!! Jaja, jag överlevde ju iallafall :) Nej, sängen väntar.. det är ju tyvärr skola imårn igen. Godnatt.



/ Fanny

LET THE RAIN WASH AWAY ALL THE PAIN OF YESTERDAY

Godmorgon alla glada! Jag sitter här och småfryser, fy så kallt det är överallt. Funderade på om jag skulle gå ut och knäppa kort en sväng, men jag tror jag hoppar över det.. jag vill helst ha fingrarna kvar när jag kommer in! ;) Aja, idag ska jag nog bara ta det lugnt med brudarna. Linn ska också färga bort min irriterande utväxt :) Annars så var gårdagen helt okej. Förutom alla hårda bollar och slag med pingisracket, men det va ju inte dirket nåt ovanligt. Ida sköt mig rakt på bröstet och Agge mig rakt på näsan.. hela jag var ju rödprickig förtusan! Synd om dig då, tänkte ni nu.. och ja, det var synd om mig då!!! Haha, nej nu ska jag hoppa in i duschen och göra lite nytta. Ha en trevlig lördag :) Bara för att jag tycker om mina katter så grym får ni en bild på dom.

/ Fanny


LEKSAND

Kvällen igår blev väldigt trevlig måste jag säga kanske kommer upp några bilder sen? vem vet :) Just nu så håller jag på att fixa det sista för alldelens strax så ska vi åka till leksand, ska kika på hockey och blir kvar där över natten också men nej nu måste jag skynda mig hejdå! :)



/ sara


TOBLERONE

Hej. Det är fredag och det innebär helg. Om tio minuter sticker jag över till Johan & Linda, sedan fram. Vad kvällen har att bjuda har jag ännu inte en blekaste aning om! Annars så har jag haft en trevlig filmtittnings stund med tjejerna efter skolan. Tjockade kladdkaka och så. Skolan gick väl också ganska bra, förutom att mina tofflor är tre gånger så mer sönder mot va dom va. Jag vill inte nämna ondskans namn, men ni anar väl. Sen kan jag ju säga att ondskan #2 gjorde så jag hade sudd i hela mitt hår, vilket inte gjorde nånting lättare!!!! Dom har även packat på oss tusentals läxor, vilket jag just kom på att jag glömde hos ida. Men jaja, glada miner nu :)))) not. Hejdå!



/ Fanny

NYTT NYTT NYTT

Ja som ni ser så har det blivit lite förändringar här ( om inte tryck F5 ) eller ja inte så himla mycket, en ny header lite nya ikoner osv.
Ja och så att alla vet så kommer den jätte snygga bilden i headern på mig bytas ut så fort jag fotat någon ny eftersom den där är rätt gammal och för att            jag stör mig väldigt mycket på grankvisten ;) men nej nu ska ja ta en snabb dusch och kvällen kommer spenderas hos jennifer hejdå! :)

/ sara


IDA ÄR BÄST, INGEN PROTEST

PROTESTEN FÖRSVANN OCH FANNY VANN!!!

Goddagens people :) Mitt feta äschel sitter just nu ner på en stol i Idas hem! Om en halvtimme ungefär flyttas det upp till isahallen för att sitta där i nåra timmar. Våra planer var att hinna med lite dans kring våran otroligt raka och fina gran(huhuhu), men efter lite kontakt med omvärlden kom vi fram till att det nog inte hinns med. Nu ska jag nog gå och störa kvinnan där hon står framför spegeln, ciaoo.

Otroligt snygg bild sedan typ 1800-talet? haha, orkar inte leta i hennes alla mappar efter någon bättre.



/ Fanny


ONSDAG

Igår var ju första skoldagen 2011 dårå och den gick riktigt segt måste jag säga.. och det blev ju inte bättre av att man var förkyld å hade riktigt ont i halsen.   Idag blev jag hemma ifrån skolan och det kändes ju inte speciellt bra att börja terminen med att vara sjuk men ja tror ja ska till skolan imorrn men det beror ju på hur jag mår imorron..

åh, sommaren är något jag längtar sjukt mycket efter just nu! bild sen sommaren 2010



/ sara


NY DESIGN PÅ G!

Tjatja, tänkte bara snabbt säga att det är påväg en ny design. Kommer om någon dag maybe. Vi jobbar på det, eller rättare sagt sara gör! :) Å sen så går det inte att ladda upp bilder just för tillfället heller.. så vi säger så, bye.

/ Fanny

BACK TO REAL

Goddag! En skoldag gjord, men äsch.. det är ju bara 6 veckor eller något liknande till lov! Huh, fyfan. Jaja, dagen gick oväntat fort och bra ändå tycker jag, men är skapligt trött just nu. Har bara suttit här ungefär hela dagen, har också sprungit runt här i huset och letat eftet mina borttappade termobyxor och en barngrej linda skulle ha. Men inget utav det är tyvärr funnet ännu. Hittade däremot min älskling, nämligen min rosa hockeyhjäl, och sedan massa söta gosedjur jag glömt att jag hade, hahahiii :-) Jaja, nu ska jag göra nåt vettigt, här har ni två mega söta bilder på Bäbelinoooo!



/ Fanny

PANK

suuuck, jag som skulle spara massa pengar sen jul men så blev de ju inte eftersom jag redan har gjort av med det mesta.. och ja idag så blev det massa onödiga kläder beställda eller ja dom är ju inte så himmla onödiga eftersom dom säkert kommer användas mycket i sommar hoppas jag :) men jag ska försöka att inte handla så mycket mer kkläder å sånt nu i vår så jag kan spara mer,  men jaja slängde ihop ett collage och att göra sånt är ju inte min starka sida precis.. 

Allt är ifrån HM och det här är vad jag beställt :)


/ sara


TULPANER :)





/ Fanny


PANNKAKOR & JORDGUBBSSYLT

Tja! Internet kan gå och dö, eller det är ungefär det de gjort hela morgonen. Irriterande! Aja, seg morgon förövrigt.. har inte gjort ett skit och klockan är redan halv tre. Ska väl sätta igång att packa lite så det är klart när Linn kommer och sådär. Sen kan jag också tala om att jag är grymt taggish på att pierca näsan, så mami ska boka tid någon dag, hihihi :-) Å sen så åt jag frukost för ca en timme sedan, och då hade kvinnan i husen gjort pannkakor to me! Mummaaa.




/ Fanny

SNÖ ÄR ÖVERSKATTAT

Inte direkt mer insperation till att skriva nu mot vad jag hade sist, men jag gört ändå.. för det känns tråkigt att sova. Efter hockeyn kilade jag hem och åt, sen kom jag på att jag saknade mina killar nå grymt så kvällen skulle tillbringas med dom varesig dom ville eller ej,hiho :) Så jag och Jennan har varit med dom nu ikväll. Spelat zombie och ko-spelet och vette tusan allt vi haft för oss. Tyvärr hade jag nog förträngt att august också var en av killarna, för plötsligt förstog jag inte hur jag kunnat sakna dom?! Jag har sagt det tusen gånger, men jag säger det igen: JAG HATAR SNÖ!!! hela jag är fortfarnade helt fuktig,fy. Nog om allt, snart ska jag sova... och imorgon ska jag nog bara ta det lugnt, som jag redan gjort hela lovet :))))))))) Sen ska mor min sminka Linnsan också, och så ska jag till pappa. Nu kommer jag inte på något mer att säga för tillfället, så jag sätter väl en såkallad punkt här då! .

Detta varma sommarvatten skulle ju inte sitta fel just nu,eller vad säger ni? :)



/ Fanny

RUBRIKBRIST!

Godmorgon! Vaknade för ungefär en timme sedan, så sitter här och äter lite frulle just nu. Väntar på Jennan också, vi ska nämligen glutta på hockey senare.. annars har jag inte en aning om vad som händer idag? :) Men förövrigt så blev gårdagen ganska så lyckad ändå tycker jag!  Mer än så har jag inte att säga om nånting just nu, så pusshajj.

Jag har bildbrist också, så här har ni en bild på vårat bord sedan nyår. Haha!



/ Fanny

BAD UPDATE

dåligt uppdaterat av mig men så kan det bli och jag kan förklara varför.. för det första så har jag 0 bilder typ, för det andra så har jag inte haft lust ja ungefär så då! men i onsdags i varje fall så spelade vi ju cup i sala vilket gick bra. vi tog oss till final efter en otroligt spännande sudden death. men tyvärr gick det inte lika bra i finalen utan vi förlorade med 1-2 mot ingarö. Idag har jag också vart i sala, men då spelade vi inte utan jag och några till var och kikade på herrarna. Ja de är väl de jag har gjort! (:

snodde en bild av jennifer från prisutdelningen :)

/ sara

AT JENNYS PLACE

Sitter just nu hemma hos jenny på hennes rum och diggar lite musik i väntan på att hon ska käka klart :) Ida,Vickan och Linn kommer väl även hit om något tag. Ikväll får vi se vad som händer, natten är låååång. Hare bäst!

Vacker bild sen här om dagen som jag hittade här! :D

/ Fanny

PARADIS ♥

Hejsan alla galda filurer där ute! :) Sitter här och dregglar över bilderna nedanför, tyvärr så är dom alla uppätna av min mun :( Jaja, kom hem från Antonia Götelina för cirkus en timme sedan. Har tittat film med han och brudarna nu ikväll. Innan dess var det hockey och annat grejjs. Flickorna sov nämligen här inatt, trevligt värre sörrenini! Och nu orkar inte mina ögon vara öppna länge till, så godnatt! :)




/ Fanny

2010 I MITT ♥

Sitter här i min ensamhet och tittar igenom min "2010-mapp" på facebook som har uppdaterats då och då under året. Och jag har precis insätt att..år 2010 var det bästa jävla året på länge! Saknar allt och alla, saknar det som var. Är så otroligt tacksam över att jag har mina kära vänner. Tjejer som killar, puckon som snillen.. ni är underbara!



/ Fanny

SALACUPEN, PEABCUP, JULCUPEN....

..eller vad nu alla säger? hah ;) själv säger kallar jag de för salacupen :) iallafall så ska jag bara tala om lite snabbt att imorrn så ska vårat lag på cup i sala och att jag ska hoppa i säng nu eftersom klockan står på 05.30 imorrn så godnatt :)

bild sen förra årets cup, en söt angelica :)



/ sara


ÄLSKA MER!

Tja! :) Har precis stoppat i mig lite käk och sitter just nu och väntar på att tjejerna ska komma tillbaka. Innan dom gick tittade vi på "Luftslottet som sprängdes" och nu snart finns även "Shutter Island" på min hårdisk, så den ska vi glutta på senare. Tidigare idag var vi också uppe vid sportis, grabbsen hade nämligen hyrt hallen för lite fotbollsseplande. Alla var som vanligt tråkiga och ville inte alls vara med på bild, så därför är det här nedanför det ända som hamnade på minneskortet för denhär dagen :)



/ Fanny

HAHA, HÖG HUMORNIVÅ!

Hej alla glada! Kom precis hem från Ida, innan dess var vi vid Leklandia isen och umgicks med killarna. Och jag har fortfarande inte förstått vad folk ser för roligt i att mulla? Okej, folk och folk, där tog jag i.. han är snarare en hyperaktiv apa! :) (hoppas inte han läser detta för då är jag lika död som idas hjärnceller) Hahah, för övrigt så har det varit en kopiöst rolig kväll, hahaha. Allt från 08:or och trosor till tallbarr i armhålan har fått mig på otorligt bra humör :-D Nu ska jag nog titta film och hoppa i säng, det är ju en dag imorgon också :)



/ Fanny

VATTENDROPPAR



/ sara


2011

Första inlägget år 2011. Jag sitter här och är trött som en get, för inte går att sova i detta hus heller. Disken har skramlat, katterna fräst sönder och hit och dit, så jag bestämde mig för att sätta mig här istället :) Gårdagskvällen blev helt okej, kunde blivit bättre.. men helt okej. Käkade med väldigt trevligt sälskap, sen vid halv tio gick jag och agge skida vägar. Hade mys med tjejerna innan vi tog oss upp till lunda. Sedan, efter många om och men hamna vi hos theo! Var hemma vid 3, satt här till ca halv 5. Ja, ungefär så såg min kväll ut :) Knäppte inte en ända bild på hela kvällen, så tråkig var jag!

En bild på Linn, bara för att hon är så otroligt söt!




/ Fanny

RSS 2.0